• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekmekler Pideler Nefis Lahmacun (Resimli)

Ohh olsada yesek şimdi, hanımlar biz çalışan bayanlar içinde bir kaç porsiyon yapsanız ne güzel olurdu.

bende çalışan bir bayanım hayatım, :),elin alışınca herşeyi pratik yapmak mümkün.bir haftasonu dne cnm.geçekten güzel oluyor

bende yaptım canım..çok lezzetli oldu. afiyetle yedik.
yanına da ayran missss:56::56::56:

Eki Görüntüle 258678

ooooo ellerinize saglik.cok güzel.aynen yanina ayran mükemmel oluyor.size bir fikir vereyim.mesela daha gecen gün bende yaptim ve ayni hamurdan ve ayni icten kiymali pideler yaptim,harika oldu harika.esim dediki bu hamur baskami dedim yooo,herseyi ayni.dediki sanki baska hamur ve ic yapmissin gibi.pideyi yapinca üzerine yagla yumurta sarisi sürmeyi unutmayin

bende yaptim canim bak buda benim lahmacunlar
spa6771cp0.jpg

Çok güzel, hamileyim canım çekmese bari.

arkadaşlar ben lahmacunu evde yapıyorum.içini hazırlarken bırazda salçalık kırmızı bıber doğruyorum ince ince görünümüde makyajlı gibi oluyor.Sonra bol sarımsak ve bilinen malzemeler.Yeşilliği çok olursa içinde daha güzel oluyor.

ooooo ellerinize saglik.cok güzel.aynen yanina ayran mükemmel oluyor.size bir fikir vereyim.mesela daha gecen gün bende yaptim ve ayni hamurdan ve ayni icten kiymali pideler yaptim,harika oldu harika.esim dediki bu hamur baskami dedim yooo,herseyi ayni.dediki sanki baska hamur ve ic yapmissin gibi.pideyi yapinca üzerine yagla yumurta sarisi sürmeyi unutmayin
saol canım tavsıyen için...

ben hafta sonu yaptım tahta gibi oldular kurudu çok yiyemedik attık..

acaba fırında çok mu bıraktın canım?ince hamur olduğu için çabuk pişer çünkü..

300 gr yoğurt 1.5 subardağı mı oluyor?bide kaç tane domates lazım?

evet canim 1,5 su bardagi oluyor,tabii bardagin cok büyük degilse.
ben domatesle degilde domates konservesiyle yapiyorum.Almanya'Da maalesef domatesler sert oluyor.öyle sulu sulu olmuyor.ama TR deysen domateste koyabilirsin.bu tarife 2 büyük kocaman domates olur.

saol canım tavsıyen için...

acaba fırında çok mu bıraktın canım?ince hamur olduğu için çabuk pişer çünkü..

Ya hamuru sert yapmissindir yada firinda cok birakmissindir canim.bu tarifi mi yaptin?

ilk sayfadaki tarifi söylüyosan evet birebir onu yaptım 15-20 dk.fırında beklet diyo ya 20 dk. kadar beklettim bende kalınmı açtım acaba 0,5 cm kadar gibiydi inceydi yani..

Son düzenleme:
ilk sayfadaki tarifi söylüyosan evet birebir onu yaptım 15-20 dk.fırında beklet diyo ya 20 dk. kadar beklettim bende kalınmı açtım acaba 0,5 cm kadar gibiydi inceydi yani..

Firindan cikinca nasildi,cokmu kuruydu yoksa sonradan mi kurudu?birde cok ince acinca da kuruyabiliyor.

Firindan cikinca nasildi,cokmu kuruydu yoksa sonradan mi kurudu?birde cok ince acinca da kuruyabiliyor.

fırından çıkınca kupkuruydu zaten hafif ıslayıp gazete kağıdına sardım ve poşet içine koyup 10 dk. kadar beklettim öylelikle içi biraz yumuşadı ama yinede yiyemedik..

ellerinize sağlık hem tarifi veren hemde deneyen arkadaşlara...eşim hamur işi ve et hastası bende pide veya lahmacun tarzı bi tarif arıyordum sanırım bu tarifle eşimin aklını başından alabilirim hehehehe...denediğim zaman bende resmini koyucam:)

birde 6 gr kuru maya yerine..yaşmayanın yarısını kullansam olur mu ki ?

Son düzenleme:
benim annemde yapar evde mükemmel olur. içine kuyruk yağıda rendeliyor annem tadına doyum olmuyor valla:56: off acıktım valla

Back