• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekmekler Pideler Nefis Lahmacun (Resimli)

arkadaşlar en kısa zamanda bende deniycem süpper görünüyor yaaaaa canımı çektirdiniz kaşarlısı kahvaltıda falan çok hoş olur yaaaaaa tek kelimeyle harikasınız kızlarrr

pizzapanda nasıl yapıyorsunuz kapağı kapatsanda üstündeki et pişermi veya teflonda nasıl oluyor

300 gr yoğurt ne kadar ölçüye geliyor. Keşke onu belirtseydiniz. Herkesin evinde hassas tartı yok sonuçta. Oldum olası gr lı verilen tarifleri sevmemişimdir. Görüntü muhteşem eminim tadıda öyledir ancak tarifin azizliğinden yapmayacağım

300 gr yoğurt ne kadar ölçüye geliyor. Keşke onu belirtseydiniz. Herkesin evinde hassas tartı yok sonuçta. Oldum olası gr lı verilen tarifleri sevmemişimdir. Görüntü muhteşem eminim tadıda öyledir ancak tarifin azizliğinden yapmayacağım

300 gr 1,5 bardak oluyor canim.Diger tariflerim hep bardak gibi ölcüler.Buradaki ölcüleri de degistiririm müsait olunca...

ben de gr lı ölçüleri yapamıyorum, hevesle yaptım dün, yoğurt için 1 bardaktn az fazlaca koymuştum yoğurdu az gelmiş olabilir.
ya benim hamurlarım çok sert oldu, hamurun inceliği kalınlığı ya da boyutu hakkında da bilgi yoktu :50: çok zorlandım, tarifi bi daha açtım hatta,gözümden mi kaçtı die, yine yok, sanırım benimkiler azcık kalın kaldı, ondan mı seert oldu dersiniz? içi güzeldi ama, tadı pişme oranı falan harikaydı da işte hamuun o kenarda kalan boşluğu var ya,ağza alınca ağzımızı yırttı sanki . hamur inceldikçe ymuşuyor mu? sıvıyağ mı sürseydim ki hamura... :44:

ben de gr lı ölçüleri yapamıyorum, hevesle yaptım dün, yoğurt için 1 bardaktn az fazlaca koymuştum yoğurdu az gelmiş olabilir.
ya benim hamurlarım çok sert oldu, hamurun inceliği kalınlığı ya da boyutu hakkında da bilgi yoktu :50: çok zorlandım, tarifi bi daha açtım hatta,gözümden mi kaçtı die, yine yok, sanırım benimkiler azcık kalın kaldı, ondan mı seert oldu dersiniz? içi güzeldi ama, tadı pişme oranı falan harikaydı da işte hamuun o kenarda kalan boşluğu var ya,ağza alınca ağzımızı yırttı sanki . hamur inceldikçe ymuşuyor mu? sıvıyağ mı sürseydim ki hamura... :44:

üzüldüm canim olmamasina.ama yogurdu az koymussunuz.1,5 bardak oluyor 30 gram.yukarida belirtmisim bir mesajda.lahmacun hamuru ince acilir,cünkü firinda kabariyor.kesin siz kalin actiniz.ilk denemenizmiydi?ama olsun ilk denemede olur böyle seyler.aklima birsey geldi.belki internetten lahmacun acma videosu izleyebilisiniz.orada gözünüzle görürseniz belki yardimci olabilir.

valla mesjları tek tek okuyamadım artık, net de yavaştı, tarifi okuduğum kadarıyla yaptım. sonradan yaptığınız düzeltmeleri tariflere de ekelrseniz daha iyi olur bence :34:
yaptığım lahmacunlar da frizbi gibi oldu, gayet sert, tabak gibiydi. ilk denememdi ama hamur açabiliyorum da kıvamı tutmadı herhal, yoğurt da çok eksik değildi, 1 bardaktana z fazlaca koymuştum, hamur kabarmadı da ayrıca, ince yapsaymışım herhalde kırılacakmış sertlikten :9: neyse artık, başka tariflerden deniyim bi de.video önerinizi dikkate alıcam teşekkürler:34:

Çok iştah açıcı görünüyor, yapanların da fotosunu koyanların da ellerine sağlık..:56:

bende yaptım canım..çok lezzetli oldu. afiyetle yedik.
yanına da ayran missss:56::56::56:

$SAM_1001.jpg

Back