- Konu Sahibi Azeri kizi
Kasarli mi?AAa cok ilginc.Sende versene o zaman o kasarli tarifini.Merak ettim valla.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pizzapanda nasıl yapıyorsunuz kapağı kapatsanda üstündeki et pişermi veya teflonda nasıl oluyor
300 gr yoğurt ne kadar ölçüye geliyor. Keşke onu belirtseydiniz. Herkesin evinde hassas tartı yok sonuçta. Oldum olası gr lı verilen tarifleri sevmemişimdir. Görüntü muhteşem eminim tadıda öyledir ancak tarifin azizliğinden yapmayacağım
ben de gr lı ölçüleri yapamıyorum, hevesle yaptım dün, yoğurt için 1 bardaktn az fazlaca koymuştum yoğurdu az gelmiş olabilir.
ya benim hamurlarım çok sert oldu, hamurun inceliği kalınlığı ya da boyutu hakkında da bilgi yoktu çok zorlandım, tarifi bi daha açtım hatta,gözümden mi kaçtı die, yine yok, sanırım benimkiler azcık kalın kaldı, ondan mı seert oldu dersiniz? içi güzeldi ama, tadı pişme oranı falan harikaydı da işte hamuun o kenarda kalan boşluğu var ya,ağza alınca ağzımızı yırttı sanki . hamur inceldikçe ymuşuyor mu? sıvıyağ mı sürseydim ki hamura... :44: