• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nefesinizi kesen kitaplar??

Sıkı sıkıya bağlandığınız, nefesinizi kesen duygularınızı ortaya çıkarttan ve okumak için can attığınız bağlayıcı kitaplarınız var mı kızlar?

Grange- Siyah kan

harika bir kitaptı kalın bir kitap olmasına rağmen bir solukta bitirdim

zülfü livanelinin Serenad'ı. iki gündür soluksuz okuyorum bitmek üzere..

Trevanian-şibumi okuldayken gizlice derste bile okumustum heyecanla

Kaç sene oldu bir türlü okumaya fırsatım olmadı hep elime başka bir kitap geçti. Okuyan herkes çok beğenmiş elimdeki seri bitince başlamayı düşünüyorum bende.

22/11/63 Stephen King Sabahlara kadar gözümü kırpmadan okudum.

nefes kesen diyorsun ya sanki gerilim macera korku arıyormuşsun gibi. Ben sana bir solukta okuyacağın bir kitap öericem, bulmakta sıkıntı yaşayabilirsin Ama tarzı dram aşk gibi Nihal Yeğinobalı " Mazi Kalbimde bir Yaradır" Çok severek okudum üstüne bin tane okudum ama onun lezzeti ayrı..

Kaç sene oldu bir türlü okumaya fırsatım olmadı hep elime başka bir kitap geçti. Okuyan herkes çok beğenmiş elimdeki seri bitince başlamayı düşünüyorum bende.

22/11/63 Stephen King Sabahlara kadar gözümü kırpmadan okudum.

Ben şibumiyi tavsiye etmiyorum açıkcası. Sıradan çerez misali doyurucu değil ;)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Jean Christophe Grange kitapları beni benden alır. Siyah Kan ve Ölü Ruhlar Ormanı özellikle. Müthiştir. Önerimdir. :)
Bende leyleklerin ucusunu tavsiye ederim

aşk türü birsey istiyorsaniz serenad Zülfü Livaneli ucurtma avcisi zaten klasiktir bin muhtesem güneş de iyi ama ve daglar yankilandiyi begenmedim

seri kitaplardan buz ve ateşin sarkisi serisi iyidir 6. Kitabi bekliyorum game of thrones dizisinin serisi

Ahmet Ümit 'in tüm kitaplari surukleyicidir seçim yapamiyorum arasindan bilmiyorum ya ben kitaplarin hepsini seviyorum galiba:)

Steve Hamilton - Travma ve Kathyrn Harvey - Kelebek bu iki kitap gerçekten severek okuduğum kitapların en başında geliyor

Aslında çok merak ediyorum bu kitapları ama erotik grubuna girdiği için almaya utanıyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

erotik sahneleri var ama muhteşem bir hikayesi var ben bittiğine çok üzüldüm ilk defa bir kitabı bu kadar benimsedim.

zülfü livaneli-serenad
can dündar-lüsyen
sabahattin ali-kürk mantolu madonna
malala yusufzay-ben malala
zülfü livaneli -kardeşimin hikayesi

Bir solukta okuduğum kitap "aklından bir sayı tut" idi. Beyin fırtınası yaptıran oldukça sürükleyici bir kitap.. Serinin diğer kitaplarını da alacağım.. Okunmasını tavsiye ediyorum:)

Back