Sıkı sıkıya bağlandığınız, nefesinizi kesen duygularınızı ortaya çıkarttan ve okumak için can attığınız bağlayıcı kitaplarınız var mı kızlar?
Grange- Siyah kan
harika bir kitaptı kalın bir kitap olmasına rağmen bir solukta bitirdim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sıkı sıkıya bağlandığınız, nefesinizi kesen duygularınızı ortaya çıkarttan ve okumak için can attığınız bağlayıcı kitaplarınız var mı kızlar?
Trevanian-şibumi okuldayken gizlice derste bile okumustum heyecanla
Grinin 50 tonu Karanligin 50 tonu Özgürlügün 50 tonu
Kaç sene oldu bir türlü okumaya fırsatım olmadı hep elime başka bir kitap geçti. Okuyan herkes çok beğenmiş elimdeki seri bitince başlamayı düşünüyorum bende.
22/11/63 Stephen King Sabahlara kadar gözümü kırpmadan okudum.
Bende leyleklerin ucusunu tavsiye ederimJean Christophe Grange kitapları beni benden alır. Siyah Kan ve Ölü Ruhlar Ormanı özellikle. Müthiştir. Önerimdir. :)
zülfü livaneli- kardeşimin hikayesi. çok kitap okumayı sevmezdim kitap okumayı sevdirtti 2 günde bitirmiştim kitabı
Aslında çok merak ediyorum bu kitapları ama erotik grubuna girdiği için almaya utanıyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
güzel konu olmuş,tebrikler.....Sıkı sıkıya bağlandığınız, nefesinizi kesen duygularınızı ortaya çıkarttan ve okumak için can attığınız bağlayıcı kitaplarınız var mı kızlar?