Nefes Darlığı Çekenler

Cevabiniz için teşekkür ederim .bunu en iyi yasayanlar anlar ne kadar zor.en başta daha şiddetli olduğu dönemlerde tam olarak gün içerisinde nasıldı sizi nasıl etkilliyordu anlatirmisiniz rica etsem.benim iyice tavan yapmış durumda kalkıp ev içerisinde bsy yapmaya korkuyorum yine başlayacak carpinti boğazımda sıkışma hissi diye.domtor psikolojik yardim almami söyledi ama psikolojik bir durum bu kadar fiziksel etkiler mi birini anlamıyorum

Cevabiniz için teşekkür ederim .bunu en iyi yasayanlar anlar ne kadar zor.en başta daha şiddetli olduğu dönemlerde tam olarak gün içerisinde nasıldı sizi nasıl etkilliyordu anlatirmisiniz rica etsem.benim iyice tavan yapmış durumda kalkıp ev içerisinde bsy yapmaya korkuyorum yine başlayacak carpinti boğazımda sıkışma hissi diye.domtor psikolojik yardim almami söyledi ama psikolojik bir durum bu kadar fiziksel etkiler mi birini anlamıyorum
Benim yengemdede mide ülseri falan var onda nefes darlığı var ama onun ses tellerinde kitle var o yüzden diyor hep

Arkadaşlar Merhabalar. Yaklaşık 3 ay oldu bu nefes darlığından kurtulamadım.Bu nefes darlığı ara ara değil sürekli beni beni rahatsız ediyor. Girmediğim doktor kalmadı. En son gastroenteroloji bölümü mideden biyopsi aldı.Sonuc yemek borusu ve mide etrafında yara, kronik gastrit ve helikobakteri pirlo teşhisi konuldu. Bunlar nefes darlığı yapar mı? Burun zaten kapalı. Ağından nefes alınca boğazda hafif ağrı ve kaşıntı oluyor. Kupkuru bir boğaz. Resmen nefes işkencesi çekiyorum.Parmak oksimetre sürekli 92-93 bandında gidip geliyor. 2 antiyobiyotik ve 1 mide koruyucu ilaç kullanıyorum. Günde iki defa. İlaç kullanıp da normal seviyeye dönen oldu mu? İlaç dışında başka bişey kullanan var mı? Bıktım artık bu nefes darlığından. Gün boyu ağlıyorum😥Aile ve Sosyal hayatım resmen sıfır. Ne yapacağımı bilmiyorum. Burundan nefes alınca başımda ağrı oluyor. Ağızdan nefes alınca o da yetmiyor. Benim gibi bu durumda olanlar var mı? Allah her kimin ne sıkıntısı varsa şifa versin. Amin.
Merhaba size bişey sorabilir miyim boyun fıtığınız var mı yada omurganıza herhangi bir darbe aldınız mı acaba Yada sırtınızla ilgili bi şikayetiniz?

Benim boyun fıtığı var ve aşırı şort ağrısı var
yazdığınız sorunların hepsi bende de var sürekli bi nefes darlığı 2 yıldır devam eden hayatımı mahvediyor kalp göğüs kbb ne varsa tüm doktorlara gittim hiç bişeyin yok dediler ve psikolojik olduğunu düşünüp psikiyatriye gönderdiler oradanda bişey çıkmadı en son bi fizik tedavi doktoru sırt kaşlarımın kısalığını ve boyun fıtığı yüzünden çevresindeki kasların çok zayıfladığını söyledi hemen yüzmeye başla dedi 8 seans yüzmeye gittim baya nefesim toparlamaya başlamıştı ama bırakınca tekrar başladı sizinde tamamen omurgadan kaynaklı bi nefes darlığı bence şikayetiniz iyi bir fizik tedavi doktoruna gitmelisiniz üzerine bide reflü olunca hiç nefes aldırmıyor ben şuan bazı nedenlerden dolayı doktora gidemiyorum ama bu süreç bitsin hemen bir fizik tedavi doktoruna görünmeyi düşünüyorum

yazdığınız sorunların hepsi bende de var sürekli bi nefes darlığı 2 yıldır devam eden hayatımı mahvediyor kalp göğüs kbb ne varsa tüm doktorlara gittim hiç bişeyin yok dediler ve psikolojik olduğunu düşünüp psikiyatriye gönderdiler oradanda bişey çıkmadı en son bi fizik tedavi doktoru sırt kaşlarımın kısalığını ve boyun fıtığı yüzünden çevresindeki kasların çok zayıfladığını söyledi hemen yüzmeye başla dedi 8 seans yüzmeye gittim baya nefesim toparlamaya başlamıştı ama bırakınca tekrar başladı sizinde tamamen omurgadan kaynaklı bi nefes darlığı bence şikayetiniz iyi bir fizik tedavi doktoruna gitmelisiniz üzerine bide reflü olunca hiç nefes aldırmıyor ben şuan bazı nedenlerden dolayı doktora gidemiyorum ama bu süreç bitsin hemen bir fizik tedavi doktoruna görünmeyi düşünüyorum
Birbirimize ilaç oluyoruz Allah insallah şifa verir hepimize

Merhaba size bişey sorabilir miyim boyun fıtığınız var mı yada omurganıza herhangi bir darbe aldınız mı acaba Yada sırtınızla ilgili bi şikayetiniz?
Boyun fıtığı yok. Ben de sırt ağrısı falan da yok. Karın ile ilgili şikayetim var ama. Sürekli şiş. 3-4 gün önce doktora gittim . Ultrasona verdi. Yoğun gaz nedeniyle pankreas başta olmak bazı organların bazı bölümlerini göremediğini söyledi. Ne yapacağımı bilemedim. Karnımda sürekli huzursuzluk, sıkıntı var.

Boyun fıtığı yok. Ben de sırt ağrısı falan da yok. Karın ile ilgili şikayetim var ama. Sürekli şiş. 3-4 gün önce doktora gittim . Ultrasona verdi. Yoğun gaz nedeniyle pankreas başta olmak bazı organların bazı bölümlerini göremediğini söyledi. Ne yapacağımı bilemedim. Karnımda sürekli huzursuzluk, sıkıntı var.
Çok geçmiş olsun Allah bi an önce şifa versin sebebini öğrenirseniz bizimlede paylaşın lütfen.

Merhaba bende 2 yıldır nefes darligi çekiyorum hayattan soğuttu resmen eskiden çok Nadi olurdu 1 2 hafta sürer kendiliğinden geçerdi yok 2 yıl oldu geçmiyor sürekli esnemeye çalışma dikkatimi toplayarak nefes alma insan içine çıkmak istemiyorum artık.boyun fıtığı dediniz ama bende duzlesme ve sağ kulunc agrisi mevcut egzersiz yaptığım zaman biraz daha rahatlıyor nefesimde benimki bunla alakalı olabilirmi acaba çünkü boyun ve kulunc agrisi artınca nefes alamamada artıyor sanki bende...

Back