- Konu Sahibi papatya _fal
Geçmiş olsun. Ben 7 aydan fazla oldu nefes Darlığı ve çarpıntı ile uğraşıyorum. Eskisi gibi olmasam da hala nefes darlığım devam ediyor. Kalp ve akciğer temiz.Amin inşallah
Sizin gibi gitmediğim doktor ve branş kalmadı. Midede gastrit ve helikobakteri çıktı. Ben de sizin gibi arabalara binmekten korkuyordum. Gerçeği arabalara bindigimde sırtımı koltuga yaslayamiyordum. Beline ve sırtıma ağrı giriyordu. Karın bölgemde şişkinlik oluyordu ama o korkumu atlattım çok şükür. Gaz da nefes darlığı yapar.
Doktorlar fiziki olarak sizde bulamiyorsa bilin ki psikolojik. Nefes darlığı düşüncesi size geldiginde başka şeylerle meşgul olun. Memorial hastanesinde bir doktor arkadaş şunları söyledi: Fiziki olarak sizde birşey yoksa takmayın. Gerekirse terapi alın ama takmayın. Her taktiginizda semptonlariniz artar. Hakkaten bende öyle oldu. Nefes darlığı ve çarpıntı yanında her gün bir sempton çıkıyordu. Kulak çınlaması,baş dönmesi ,halsizlik , karın ağrısı, kol ve bacaklarda uyuşma gibi gibi. Say say bitmez.