- 20 Ocak 2010
- 3.037
- 1.605
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Kac ciktin kac ciktinn var mi eksiKızlar napiosun uz?
Nerelerdesin iz?
Ben gelemedim misafirlerim vardı kimseciklerde ugramamis.ben bu boşlukta yürüyüşümü aksatmadan yemeklerime dikkat ederek devam ettim tartildimda
Offf su kelime tekrarina cok gicik olmaya basladim ya. Benden habersiz kelime tekrari yapar, silmeye kalkinca imlec teeeeee ote tarafa baska yere gider orayi karistirir orda da kelimeyi koyar. Deli oldum buna ben. Margam UC Browser'da oluyor bu nasil cozulecek?
Gecmis olsun canim ya o 20likleri cektirsen bir dert cektirmesen ayri dert. Benimkiler baya cikti takiliyorlar oyle simdilik kendi aralarinda hic bulasmak istemiyorumBenn bugün spor yapamadım. Dişçiye gittim 20 lik dişimi çekti doktor, onun agrısıyla gezdim bütün gün sersem gibi.
Yarın iyi olur inşallah giderim spora.
Bu bende de oluyor yahu. Gıcık oluyorum.
Bu arada tartıldınız mı kaç çıktınız
Ben pek vermemişim heralde
Gel en yakin zamanda amaSelam şekerler :) yarışmayla ilgilendiğim için pek bakamadım buraya..
Bugün sporumu yaptım bilginizeee :)
Vakit buldukça bakıyorum canım buraya :) yapıyorsunuz dimi sporunuzuGel en yakin zamanda ama
Gecmis olsun canim ya o 20likleri cektirsen bir dert cektirmesen ayri dert. Benimkiler baya cikti takiliyorlar oyle simdilik kendi aralarinda hic bulasmak istemiyorum
Ben 64.2 ciktim bugun65le baslamistim buraya.
Sen de 450 gram vermistin sanki, diyet yapmamana ragmen gayet iyi bence
Yapiyoruuuz:)Vakit buldukça bakıyorum canım buraya :) yapıyorsunuz dimi sporunuzu
Sağ ol kuzum. Çıkarken hiçbir sorun yaşamadım ama yanağıma doğru paralel çıkmış şekilsizo nedenle çektirmek zorunda kaldım. Aman rahatsız etmiyorsa hiç elleşme.
Sanki 1 haftada 1 kiloya yakın verilmesi gerekiyor gibi bi algı oluştu da bende o yüzden az verdim sandım
Maşallah sana canım
Yapiyoruuuz:)
Ama berilceden ses yok sanki birkac gundurgundur. Sen de yapiyorsun di mi?
Ay benim zaten fazladan disim varmis. Birkac sene oncesinde o fark edildi baya 32+3 tane dis vardi agzimda. Damagima gömülü kaçak kaçak yerlesmisler literature gectimmzaten disci korkum var kucukken disci koltugundan kactim pesime dusurdum doktoru baya bina icinde kovalamaca oynamistik zaten 5 6 sene tel tedavisi çene bozuklugu tedavisi gordum bir de onun ameliyatindan sonra alti aydan once adim atmiyorum artik disciye taksit taksit cikiyor disler. Cikarken cok cekiyorum ama sonrasinda bir sıkıntılari yok. Sen cektirip kurtulmussun pesin pesin cok gecmis olsun tekrar canim benim
Ama spordan hemen sonra tartilmissin ki zaten. O tartildigin gunden sonra tartilmadin mi hic bence daha fazla bile vermissindir.
Tesekkur ediyorumm
Ay benim zaten fazladan disim varmis. Birkac sene oncesinde o fark edildi baya 32+3 tane dis vardi agzimda. Damagima gömülü kaçak kaçak yerlesmisler literature gectimmzaten disci korkum var kucukken disci koltugundan kactim pesime dusurdum doktoru baya bina icinde kovalamaca oynamistik zaten 5 6 sene tel tedavisi çene bozuklugu tedavisi gordum bir de onun ameliyatindan sonra alti aydan once adim atmiyorum artik disciye taksit taksit cikiyor disler. Cikarken cok cekiyorum ama sonrasinda bir sıkıntılari yok. Sen cektirip kurtulmussun pesin pesin cok gecmis olsun tekrar canim benim
Ama spordan hemen sonra tartilmissin ki zaten. O tartildigin gunden sonra tartilmadin mi hic bence daha fazla bile vermissindir.
Tesekkur ediyorumm
Anaaam kız sen çok çekmişsin ya diştenAllah kolaylık versin canım Bugün gittiğim doktorun eli çok fazla hafifti çok memmun kaldım ama morfinin etkisi geçince ağrı tavan yaptı
Sağol kuzum
Yok hiç tartılmadım daha evde ki tartı dijital değil ona güvenmiyorum yarın gider gitmez tartılırım tekrar yazarım
Bi dürterim canım :)Yapiyoruuuz:)
Ama berilceden ses yok sanki birkac gundurgundur. Sen de yapiyorsun di mi?
Tesekkur ediyorumm
Hasta olmama rağmen spor yaptım 2 gün canım
aha butun şişkolar bu seferde bu topıkte toplanmış demekki bende bu topıkte takılacam ama diyet yaparak degil kilo almaya calısarak1-spordan yarim saat önce sade bir kahve icip vucudu istiyoruz hanimlar hemde enerji depoluyoruz
- LİSTEMİZ
Huy Meselesi - @LadyMarmelad
- @pinkstrap
FrKafka - @minerva1988
- @kitap_asigi
Tugra034 - @berilceee
- @NAZ__24
2-sporu ya sabah ya 3 ten sonra yapiyoruz deyin bakalim niye 3 ten sonra cunku metobolizma saat 3 ten sonra yenileniyor ve enerjik oluyoruz
3-sporumuz kesinlikle 40 dakikadan az olmamali yag yakimi 40 dakika sonrasi basliyor
4-spor esnasinda metobolizmayi eccik daha nasil hizlandiracagiz cevap bende sekerler simdi bir litrelik bir yesil cay yapip icinede yarim limon sikiyoruz ve digerlerine gore biraz daha fazla yag yakacak enerjimiz oluyor
5-spordan 2saat once ve sonrayemek yemiyoruz
ayrica spordan once kh li spordan sonra proteyinli yiyoruz neden peki
cunku sporda bize enerji lazim ve kh yemeliyiz bir tost yada bir meyve sonrasindada kaslarimiz icin proteyinli bir ogun hanimlar
6-ne kadar cok kasimiz olursa o kadar cok fit bir gorunumumuz olur tartida fazla gorunsek bilemmmmm
7-yuruyuste dahil olmak uzere yapaxagimiz sporlarda agirlik kullanmak fazladan efor ve kas demek cancazlarim
8-vücut sporada alisiyor ve 6-8 hafta sonrasinda tepki vermiyor malesef.bu nedenle belirli araliklarla yaptigimiz sporlari ve surelerini degistirerek beyni kandirmamiz gerekiyor
Beril77 ye teşekkürler :)
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kankamla sohbet ederken fark ettik..Haziran'a ne kaldı ki be dedik !
Ufacık tefecik fazlalıklarımızın olduğunu , aylar sonra aynaya baktığımızda fark ettik..
Ağladık, triplere girdik , isyan ettik ..
Sonunda canımıza tak etti !
Her gün disiplinli bir şekilde hiç aksatmadan,ağlamadan,zırlamadan sporumuzu yapalım dedik !
Bugün başlıyoruz , daha öncesinde spor geçmişimiz olduğunu için yeni sayılmayız..
Kaldığımız yerden devam diyelim..
3 MİLL !
Basen-Alt Mide
Bacak-Karın kasları
Yatay squat
Ekmeğe tamamiyle hayatımdan çıkardım kepekli ekmek falan filan hiç biri yok .Bana tembel mi diyosun şimdi sen
Sen ne diyetine girdin canım hedefi mi yükselttin yoksa
Yine mi gelsin sen safinazzzaha butun şişkolar bu seferde bu topıkte toplanmış demekki bende bu topıkte takılacam ama diyet yaparak degil kilo almaya calısarak
Ekmeğe tamamiyle hayatımdan çıkardım kepekli ekmek falan filan hiç biri yok .
Acıktıkça su içiyorum
Sabah kahvaltı yok öğlen çerez
Akşam salata bol limonlu
her gün küçük bir çikolata o kadar. ama cidden küçük abartmamak şartı ile
hırs yaptım birine fena şekilde sinir olup