- 23 Ekim 2011
- 19.405
- 23.887
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
hade ordan şişko patates az biraz az yiyin yaaa safi zararsınızYine mi gelsin sen safinazzz
ıspanak yedirsin reisin doyarsın
aha butun şişkolar bu seferde bu topıkte toplanmış demekki bende bu topıkte takılacam ama diyet yaparak degil kilo almaya calısarak
Bir komşunun tekiCanım bütün gün böyle yaparak geçer mi.Sağlığına bir şey olmasın sonra
Dikkatli ol, sen zaten kilolu değilsin ki.
Kimmiş o seni böyle hırsa sürükleyen gereksiz insan?
tolişim oyladın mı yarışmamızı :)hade ordan şişko patates az biraz az yiyin yaaa safi zararsınız
ufffff karnımda cok acıktı kendıme soyle domateslı kasarlı sucuklu yarım ekmek tostmu yapsamşişko değiliz balık etliyiz
oylamadım kankı bı ara dıkkatlı ınceleyıp oylıycamtolişim oyladın mı yarışmamızı :)
Anaaam kız sen çok çekmişsin ya diştenAllah kolaylık versin canım Bugün gittiğim doktorun eli çok fazla hafifti çok memmun kaldım ama morfinin etkisi geçince ağrı tavan yaptı
Sağol kuzum
Yok hiç tartılmadım daha evde ki tartı dijital değil ona güvenmiyorum yarın gider gitmez tartılırım tekrar yazarım
Kime kizdin boyle sen Margacim ya. Bu nasi bi beslenme sekli cok gaddarcaaEkmeğe tamamiyle hayatımdan çıkardım kepekli ekmek falan filan hiç biri yok .
Acıktıkça su içiyorum
Sabah kahvaltı yok öğlen çerez
Akşam salata bol limonlu
her gün küçük bir çikolata o kadar. ama cidden küçük abartmamak şartı ile
hırs yaptım birine fena şekilde sinir olup
Bir komşunun teki
Senelerdir beni görmemişti
Bana kilo almışsın sen dedi
En son ne zaman gördü kim bilir ya ortaokul zamanı yada lise .
Sinirlendirdi beni
o lafı göstericem ben ona
ufffff karnımda cok acıktı kendıme soyle domateslı kasarlı sucuklu yarım ekmek tostmu yapsam
Amaaaaan bosver bir daha kac sene sonra gorecek bi oksijen israfi icin sagligini bozarsin canim yaBir komşunun teki
Senelerdir beni görmemişti
Bana kilo almışsın sen dedi
En son ne zaman gördü kim bilir ya ortaokul zamanı yada lise .
Sinirlendirdi beni
o lafı göstericem ben ona
Cok Zalımsınız bağyanufffff karnımda cok acıktı kendıme soyle domateslı kasarlı sucuklu yarım ekmek tostmu yapsam
Dert ettiğin şeye bak sende
Boşver ağzı olan konuşuyor
Sağlıksız bir şey yapma sakın
Sen gayet fitsin bebeğim
Deme öyle deme
Ben bugün spor yapmadım zaten vicdanen rahat değilim
Ben yemeğe dayanamam deme öyle
ben bu diyet topıklerının başbelasıyım yandınız sizAmaaaaan bosver bir daha kac sene sonra gorecek bi oksijen israfi icin sagligini bozarsin canim ya
Cok Zalımsınız bağyan
Ohhye ye gotur tabiii.
ben bu diyet topıklerının başbelasıyım yandınız siz
Koşarak uzaklaş burdan
Biz diyet yapmıyoz ki zaten hem
ben sızın ıyılıgınız ıcın yapıyom ama daha cabuk kılo verın diyeBiz sisko degiliz kemiklerimiz iri bi kereeee
Diyet de yapmiyoruz canim kendiliginden gidiyor iste kilolar.
Zayif oldugunuz kadar vicdansizsiniz da
Ama saat gecenin 1bucugu olmus sen tost diyonn.Ben sızın ıyılıgınız ıcın yapıyom ama daha cabuk kılo verın diye
#direnFrKafkaYa benim zaten dişim çekildi çorba içtim ekmeksiz nesiz doymadım
Şimdi senin yüzünden yarın artıdan 150 kalori fazla yakmam gerekecek insafsız
#direnFrKafka
Yemedim deee
Demek pisman da degilsin.Yarim salatalık 4 tane susalimli cubuk kraker yedimpisman degilim
Iyi halden ne kadar indirim alırım hakim bey?
Demek pisman da degilsin.
Yaz kizim ;
Geregi dusunuldu.
Sanigin (sanik miydi ki ya simdi arastirmaya cok usendim) gobegine, totosuna, basenlerine, kollarina ve gidisina her birine yarimsar kilo olmak uzere toplamda 2.5 kilo yag eklenmesine ve 3 gun tolinle ayni hucreye kapatilmasina karar verildi.