Moon Light Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 25 Mart 2015 5.115 10.383 8 Haziran 2015 Konu Sahibi Huy Meselesi #641 Margarikotin .!.: Sevinmedim biraktim sguati Genişletmek için tıkla... Margarikotin .!.: Uyudu mu asik telefondaydim simdi geldim Genişletmek için tıkla... Ama squatin amaci oydu zaten Margacim. Bunu bilerek yapmadin mi? Sen ust bacaktaki selulitler falan gitsin diye mi yaptin ki? Uyumusum ya
Margarikotin .!.: Sevinmedim biraktim sguati Genişletmek için tıkla... Margarikotin .!.: Uyudu mu asik telefondaydim simdi geldim Genişletmek için tıkla... Ama squatin amaci oydu zaten Margacim. Bunu bilerek yapmadin mi? Sen ust bacaktaki selulitler falan gitsin diye mi yaptin ki? Uyumusum ya
Huy Meselesi 🌜🌚🌛 Kayıtlı Üye 29 Şubat 2012 61.512 62.458 8 Haziran 2015 Konu Sahibi Huy Meselesi #642 kitap_asigi .!.: Ama squatin amaci oydu zaten Margacim. Bunu bilerek yapmadin mi? Sen ust bacaktaki selulitler falan gitsin diye mi yaptin ki? Uyumusum ya Genişletmek için tıkla... Hı hı aynen öyle gitti de, ama popom dışarı çıkık oldu o kadar istemediydim
kitap_asigi .!.: Ama squatin amaci oydu zaten Margacim. Bunu bilerek yapmadin mi? Sen ust bacaktaki selulitler falan gitsin diye mi yaptin ki? Uyumusum ya Genişletmek için tıkla... Hı hı aynen öyle gitti de, ama popom dışarı çıkık oldu o kadar istemediydim
SekerPancarii Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 15 Haziran 2014 31.696 43.840 10 Haziran 2015 Konu Sahibi Huy Meselesi #643 Slm margacim nasil gidiyor spor
FrKafka Okuyun.Mürekkebin akmadığı yerden kan akıyor! Kayıtlı Üye 24 Eylül 2014 4.217 8.682 11 Haziran 2015 Konu Sahibi Huy Meselesi #644 Mapusa düştüm insan bi temiz çamaşır getirir hic kötü gün dostu degilsiniz bi keree Yaa ben bugun balayi için aalisverise ciktim Gelinlikciye gidip ölçü verdim Ama spora gitmedim Pazartesi platese katildim kaslarim hala agriyor, agir geldi heralde Yarin gidicem tekrar Ben 1.5 kilo vermisim bu arada ama belim hic incelmemis ya
Mapusa düştüm insan bi temiz çamaşır getirir hic kötü gün dostu degilsiniz bi keree Yaa ben bugun balayi için aalisverise ciktim Gelinlikciye gidip ölçü verdim Ama spora gitmedim Pazartesi platese katildim kaslarim hala agriyor, agir geldi heralde Yarin gidicem tekrar Ben 1.5 kilo vermisim bu arada ama belim hic incelmemis ya
FrKafka Okuyun.Mürekkebin akmadığı yerden kan akıyor! Kayıtlı Üye 24 Eylül 2014 4.217 8.682 11 Haziran 2015 Konu Sahibi Huy Meselesi #645 Ben sporumu yaptimda geldim Nerdesiniz sekerler