- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.406
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Tempolu yani efor harcatan spor kaslari cslistirir kasta siser cnmO zaman yuruyus ve leslie yapayim? Yine siser mi ki kaslarim?
Onun icin gun asiri spor önerirler ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tempolu yani efor harcatan spor kaslari cslistirir kasta siser cnmO zaman yuruyus ve leslie yapayim? Yine siser mi ki kaslarim?
O zaman sirf yuruyusle kalayim bugunluk ben..Tempolu yani efor harcatan spor kaslari cslistirir kasta siser cnm
Onun icin gun asiri spor önerirler ya
Burada var mi bilmiyorum ben. Biz cuma takimlarinda yaristigimiz icin oyle dedi berilceee bana. Ama burda da olmali bence. Pazartesi olsun hatta ben cuma tartildiktan sonra haftasonu boyu sapitiyorum cunku. Tutarim kendimi pazartesi olursa.tartı günü ne zaman kızlar
mantıklı pzt yapalım iyi olur o morkuyla haftasonu dikkat ederiz :))Burada var mi bilmiyorum ben. Biz cuma takimlarinda yaristigimiz icin oyle dedi berilceee bana. Ama burda da olmali bence. Pazartesi olsun hatta ben cuma tartildiktan sonra haftasonu boyu sapitiyorum cunku. Tutarim kendimi pazartesi olursa.
Evet dikkat etmemiz lazim ben saliyorum gidiyo valla tarti guni gecti diye. Bi sonraki hafta umrumda bile olmuyo o an. Veririm yeaa nolcak dusuncesine giriyorum. Sonra da veremeyip mosmor kaliyorum. Pazartesi olursa haftasonu da birakmayizmantıklı pzt yapalım iyi olur o morkuyla haftasonu dikkat ederiz :))