• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nefes Al ! Nefes Ver !

Burada var mi bilmiyorum ben. Biz cuma takimlarinda yaristigimiz icin oyle dedi berilceee bana. Ama burda da olmali bence. Pazartesi olsun hatta ben cuma tartildiktan sonra haftasonu boyu sapitiyorum cunku. Tutarim kendimi pazartesi olursa.
mantıklı pzt yapalım iyi olur o morkuyla haftasonu dikkat ederiz :))

Diyet yapanlar tartı günü yapmıyor mu?o_O Ben diyet yapmıyorum ki sadece dikkat ediyorum yediklerime. :KK59:
Ama tartı günü olacaksa bence de pazartesi olsun. Pazar spora ara vermiş oluruz kaslarımız dinlenir.

Birazdan çıkıp sporuma gidicem:KK73:
Kolay gelsin kızlarr
:KK36:

mantıklı pzt yapalım iyi olur o morkuyla haftasonu dikkat ederiz :))
Evet dikkat etmemiz lazim ben saliyorum gidiyo valla tarti guni gecti diye. Bi sonraki hafta umrumda bile olmuyo o an. Veririm yeaa nolcak dusuncesine giriyorum. Sonra da veremeyip mosmor kaliyorum. Pazartesi olursa haftasonu da birakmayiz :KK48:

Kızlar meraba hu haftasonu biraz uzak kalabilirim misafirim var yemegime dikkat ediyorum elimden geldiğince sporumu yapmaya çalışıcam....fırsat bulunca yazarım...sizler ne yaptınız? Bide bu tartı günü pazartesi kesinleştimi? Bu haftasonu gırtlak tutmam için çok iyi olur valla...
öpüyorum hepinizi cancanlar:KK66:

spordan çıktım da geldim çıkışta yeşilçayımı içtim de geldim :)

40 dk yütüyüş
el kol bacak şeylerinden yaptım da geldim

Ben de bugün 25 dk bisiklet, 25 dk yürüyüş
Ic bacak- dış bacak hareketleri 3*20
Basen makine 2*15
Diğer bilimum hareketler vs:KK6:

Ama eve bi geldim ki annem memleketinden gelirken dondurma getirmis tabi birazcik yemesem aglardi yavrucak ben de uzmek istemedim dondurma hazretlerini :KK72:
Neyse artik arada bir kacamak olur
Sonuçta diyet grubu degil burasi :KK53:

DERECEYE GİREN İLK 3 ÜYEMİZE PRO ÜYELİK HEDİYE EDİLECEKTİR !

SON 2 GÜN !

---KOT PANTOLON KOMBİNLERİ ---

24.05.2015 saat 22:13 kadar yarışmaya katılacak olan arkadaşlar, oluşturmuş olduğunuz kombini bana özel mesaj yoluyla gönderebilirsiniz.

Yarışmaya katılmak ve yarışma kuralları için aşağıdaki linke tıklayınız!
En Tarz Üye Yarışması ✄ Kot Pantolon Kombinleri !

Iyi geceler herkeseee.

Sporumu bildiriyorumm.

Weight loss walking exercise diye bir video yaptim iki kez ust uste. Leslie videosu ama daha cok hareket var sanki. 16 dakikalik biri. Iki tanesi 32 dakika o da 2 mil oluyor sanirim. Iyi ter attim sonlarda squat gibi seyler vardi onlar da iyi oldu oh

2 mil leslie
8 dakikalik karin videosu
Aralarda birkac mekik cektim 20 oldu heralde.

Internetimde sıkıntı var bütün gün girip yazmaya çalıştım anca duzeldi :110:
Dün spor salonu kapanmaya yakin gitmisim
25 dk yürüyüş 20 dk bisiklet
3*20 ic bacak- dis bacak
3*10 basen makinesi
30 squat
Biraz mekik, biraz caki biraz kelebek derken süre bitti.
Bugun bir saat yuruyus yaptim spor salonu kapaliydi.
Birazdan bakicam hangi video hosuma giderse onu yapmayi düşünüyorum :oops:
8 dk lik karin videosu yapabilirim bir cogunuz onu yapiyo sanirim :KK53:

Ooo terkedilmiş virane yapılar gibi olmuş burası?:KK17:
Nerdesiniz kızlaaar:KK45:

Her zamanki gibi sporumu yaptım.
Yürüyüş, bisiklet, iç bacak, dış bacak, mekik, çakı, dambıllarda olan hareketler, halatla yapılan bir şey var ismini bilmiyorum tam olarak. 30 squat, basen makine.

Bu arada tartılmayı unutmuştum spordan sonra tartılmanın yanlış olduğunu söyledi hoca ama tartıldım.
Kasların şiş olabilir rakam seni yanıltabilir dedi.
Çıkan kilo 57.05 :rolleyes: 450 gram vermişim
:confused:
Tabi diyet yapmadığımı özellikle belirtmek isterim.

Back