Neeli Anneler ...(Fahriim Patoum buraya:)

neber kıslaarrrr ben de burdayummmmmmm:)))))))))))))))

çok sevindim la sizi görünce gurbette türk görmüş gibiimmmm dermanı zate biliyordum ama beni pek sallamıyor kendisi çok üzülüümmmm

çok sevindim la sizi görünce gurbette türk görmüş gibiimmmm dermanı zate biliyordum ama beni pek sallamıyor kendisi çok üzülüümmmm

hoşgeldinnnnnnnnn bebebiğimmmmmmmmm peteğimmmmm ciğerimmm böbreğimmmmmmmmm nassın eyiminnnnnnnnn ehh bizde yeni geldik bu yaban elleri :1shok:bizde tanıdık bir yüz gördüğümüze sevindikk inannnn :roflol::roflol:

hoşgeldin arzucum...neyi sallamıyom bacım neye üziliyin sen...Anam senin işin gücün makyaj hep o topiktesin yapıp yapıp koyuyon ne diyeyim ne yazayım sıkılıyom ben öyleeee

hoşgeldin arzucum...neyi sallamıyom bacım neye üziliyin sen...Anam senin işin gücün makyaj hep o topiktesin yapıp yapıp koyuyon ne diyeyim ne yazayım sıkılıyom ben öyleeee

yaa şu topik nee beeeeeeeee kafamçokkarıştı
kız yeşimm bakk benimm yine cahıllığımm tutuyo galibaaaaaaaa:uhm:

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr canlarım ciğerlerim...konunun adında patoşum yazması çok hoşuma gittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikaydirigubbakcemile3
yeşimcim fahrişim..kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr...özledim sizi....

arzucum senide görmek hoş oldu canım nasılsın

amanınnnnnnnnnnnnnnnn öbür konu bir günde kapanmış ya....:teytey::teytey::teytey:
ama yanlış yere açmışızzzzzzzzzzzzz

huh ben geldim nerdesiniz yaaaaaaaaaaaaaaaaa laelaelaelaelae

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr canlarım ciğerlerim...konunun adında patoşum yazması çok hoşuma gittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikaydirigubbakcemile3

günaydın gülüüm patoşum hoşgeldinnn Şeniz
kız evet yanlış yere açmışız konuyu kapanmış işallah burası doğrudur :Saruboceq:

hoşgeldin bitanem nasılsın???
Güzel oldu yeni konumuz valla...Ne yaptın akşam nasıl geçti ???
ayy ben uyudum gene ne güzellll :)

günaydın gülüüm patoşum hoşgeldinnn Şeniz
kız evet yanlış yere açmışız konuyu kapanmış işallah burası doğrudur :Saruboceq:

ay evet olsun hayatımmmmmmmmmm...doğrudur bak geyik yazıyor....
nasılsınnnnnnnnn endamlı sazanımmmmmmmmm .....naptınız akşam ayberk napıyor..birez iyimisiniz.....öyle yine titreyim..rahatsızlandınmı......eşin nasıl oldu düzeldimiyerimseniben

hoşgeldin bitanem nasılsın???
Güzel oldu yeni konumuz valla...Ne yaptın akşam nasıl geçti ???
ayy ben uyudum gene ne güzellll :)

ay evet güzel olmuş zaten başlığı okudum hayatım gülmek geldi öyle....
ay akşam evdedim hiç bir yere gitmedim ev kuşu gibi oturdum karnım çok ağrıdı nedense..pek ağrımaz benim karnım ay bir sancı bir sancı sorma ya...

yaprak dökümünü falan zor izledim yaaaaaaaa....
sen naptın canım ırmak napıyor...döndümü başınnnnnnnn nasıl oldu

ay evet olsun hayatımmmmmmmmmm...doğrudur bak geyik yazıyor....
nasılsınnnnnnnnn endamlı sazanımmmmmmmmm .....naptınız akşam ayberk napıyor..birez iyimisiniz.....öyle yine titreyim..rahatsızlandınmı......eşin nasıl oldu düzeldimiyerimseniben

iyiyim patoşummm sağol canımcımm
ayberkde iyi çok şükür hepimizde birazdaha iyiiz akşam rahat geçtii kocişimde işine giti bugün oda bugün daha iyyi yok öyle titreme ateş olmadı akşammm
sen naptın akşamm aleynam nasıll yazdım sana yotun heralde pc başındaa sonra zaten bende kapadımm Şeniz

X