- 21 Ocak 2017
- 1.146
- 1.027
- 83
Slm kızlar bı takım sorunlarimi bilenler bilir ama bu sefer oglumun okuluyla ilgili. Bu sene burda yeniyiz ama karşı komşumuzun oğlu aynı sınıfta oğlumla (3.sinif) bu öğretmen üçüncü mu dorduncu mu artık bilemiyorum çok değişmiş. Bu arada ilçenin en iyi okulu diye nitelendiriyolar bence değil. Neyse öğretmen ders anlatmiyor diyor veliler,çocuklar anlamadi diye WhatsApp gruptan atıyorlar. Ogluma soruyorum,ben anladım diyor,hatta ben anlamadığım için bana anlatıyor düşünün artık. Dilekçe yazdılar ama herkesin yazması lazım demişler. Beni surekli arayıp sende yaz dediler. Yok kufur ediyor diye kötülediler. Acikcasi bende öğretmen bunlardan kurtulsun diye yazdim sonra pişman oldum. Siciline işlenecek diye. Bugun toplantı yaptık birebir görüşme oldu. Bugun bı kaç veli çocuğuma vurdu diye şikayete gelmis. Ama iki üç çocuk hariç kimse gormemis. Öğretmen bu kadar iftira da olmaz diye söylüyordu. Bir kaç iftira da benim ogluma atildigi için inandım. Veliler çocuğumu itti,yaraladi dediler ve tehdit edercesine konustular,orda koptum zaten cocuklari hayır x yapmadi. Carpistik, bilmeden oldu dediler. Daha sonra bir kız çocuğunun annesi iftira attı oğluma,o da başka çocuk ben yaptım dedi. Çocuğum oyle aklandi. Ama yeter artık bir daha olursa karakola giderim dedim. Yapicam da. Bu insanlar nasıl insanlar,hiç anlamıyorum. Hiç mi vicdan yok bunlar da. Ben de bugün milli eğitim şikayet hattını aradım ve öğretmen den memnuniyetimi dile getirdim. Diğer şikayetimi geri aldigimi söyledim. Onlar da takip kodunu istediler bende bilmediğim için veliyi aradim. Megerse dilekçeleri vermemiş elinde kanıt yok diye. Simdi bu olayı attılar ama dilekçeler geçersizmis,tek tek yazılacak dedi. Buna çok sevindim yazmicam. Bu kadar art niyetli insanlar nasıl bir araya toplanmış, anlamış değilim. Kusura bakmayın uzun oldu ama gerçekten sinir oldum.
Son gelişme; Müdürün yanına gittim teşekkür etti. Hocamıza destek oldugunuz için ve bizde arkasındayiz dedi. Sizin gibi velilerin olması bizi sevindirdi dedi. Araştırma sonucunda öğretmen hakli bulunmus.
Son gelişme; Müdürün yanına gittim teşekkür etti. Hocamıza destek oldugunuz için ve bizde arkasındayiz dedi. Sizin gibi velilerin olması bizi sevindirdi dedi. Araştırma sonucunda öğretmen hakli bulunmus.
Son düzenleme: