• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nedir bu boşanma merakı?

cuucu38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2016
159
112
33
34
Buradaki yorumlardan psikolojim bozulur oldu ara sıra okuyorum arkadaşlar zordurumdaysanız buraya yazmanız sizin aleyhinize olur. Sanki çok kolay iyi birşeymiş gibi en ufak sorunda herkes boşanmayı tavsiye ediyor.
Herkesin hayatında iyi şeyler olduğu gibi kötü şeyler de olacak hayat bu dört dörtlük değil hiç bir zaman da olmayacak kendinize hayatınızın hiç bir döneminde polyanna hayatı hayal etmeyin
Eşinizle ailenizle arkadaşınızla yaşadığınız kötü şeyler size her zaman tecrübe katacak hayatla savaşma gücü verecek
Önemli olan belalara nasıl tepki verdiğinizde. Kaçmak en kolay ve sizden başka etrafınıza verdiğiniz en çok zararın sebebi. Her türlü en çok zararı yine siz yaşayacaksınız
Çocuklarınız varsa daha beteri
Rica ediyorum kişisel gelişim kitapları okuyun kendinizi geliştirin hayatınızı güzelleştirmenin çaresine bakın gücünüzün yetmediği yerde Allaha bırakın sabretmeyi öğrenin
Çocuklarınızı düşünün ailenizi anne babanızı
Kendi geleceğinizi
Her koyun kendi bacağından asılır
Biraz adaleti manevi yönden de düşünün
Dünya kötü bir yer evet ama bizler saf değiliz her birimizin hataları var dört dörtlük değiliz hayattan da böyle olmasını beklemeyin
Diğer insanlarla sizin hayatınız aynı olmak zorunda değil
Herkes farklı şeyler yaşıyor
Lütfen güçlü olun kadın olarak daha da dik durun. Evin temeli kadından geçer kadınsız ev sadece oteldir
Yuvanızı dağıtmayı düşünmeyin arkadaşlar.

Ozaman kadınlar dayak yesın BOŞANMASIN .
Ozaman kadınlar kv eziyet görsün kocaları yanında olmasın BOŞANMASIN.
Ozaman kadınlar aldatılsın BOŞANMASIN.

Buraya açılan konuların % 99 bu şekilde.
Böyle konularada aklı selim insanlar BOŞAN diyor.

BOŞANIN!

Düzelir demeyın BOŞANIN . Düzelmez.

Siddet goren kadinlara ve esi tarafindan aldatilan ya da esini aldatan bayanlara bosan diyorlar benim gozlemim .Bunlar da telafisi olmayan seyler diye düşünüyorum .

RahatsızsanZ üyelik iptali yapınız ne dielim yani herkesin kendi hayatı neden bu kadar rahatsızsnz? :o

Kişisel gelişim kitapları okuyunca hödük kocalar düzelmiyo ki

Kimse durduk yere boşan yorumunu yapmaz diyorsa vardır bir bildiği demek ki ayrıca burda camdan atla deseler camdan atlıcak değiliz ya

Herkes kendi aklının, mantığının sesini dinliyodur merak etmeyin

Son düzenleme:
Hoşgeldiniz Fetva Hattı.

Burada insanlar diğer insanlardan fikir almak için üye oluyor. Kimse de kimseye bir şey dayatmıyor, herkes fikrini söyler kimisi bu fikirlerden yararlanır kimisi yararlanmaz kendi bildiğini yapar. Gidip de dayak yiyen bir kadına yuvanı kurtar sabret demem ölüm fermanını imzalamam anlamına gelir, benim insanlığıma sığmaz. Kocası ona insanlık yapmıyor bari benden insanlık görsün. Türkiye'de milyonlarca kadın ya eski eşi ya da şimdiki eşi tarafından öldürülüyor.

Dolayısıyla işine gelmiyorsa, fikir almak istemiyorsa konu açmaz hatta buraya üye dahi olmaz. Buradaki çoğu insan kişiye duymak istediklerini değil gerçekleri söylüyor.

Siz aldatilip, dayak yiyip, hakarete ugrayip hala o adama hizmet etmeyi, yataginizi paylasmayi kendinize yedirebilirsiniz ama herkes yediremez.
Ayrica kimse burda kendisine bosan dendi diye bosanmiyor, midesi kaldirabilen devam eder kaldiramayan etmez, tartisilacak bisey yok bunda.

Yooo benim durumu anlattım çok az kişi boşan dedi. Duruma göre olaylara göre yorum yapılıyor çoğunlukla.

Belki bir erkek nasıl yönlendirilir birşeyler öğrenirsiniz
Her insan birşeyler yaşıyor ve çevresine o oranda davranıyor
Aile yapısı ve yaşadıkları olumsuz olan insanlardan iyi şeyler beklemeyin
Anlayıp dinlemeye çalışın

Buraya yazan kişilerin çoğu buraya yazdıklarını ailesine anlatamayan insanlar
Hep içine atıp herkesten gizleyenler
Konuşun sorun yaşadığınız insanlara kendinizi anlatmaya çalışın. Tek taraflı birilerine anlatıp dolduruşa gelmeyin.
Karşı taraftakilere sorsan onlar ne anlatır biliyor musunuz ki yorum yapıyorsunuz

Boşanmak son çare olmalı hemen boşanın olmaz.(Şiddet aldatılma varsa ayrı).Boşandıktan sonra hele de çocuk varsa çok zor. Allah herkesin yuvasına mutluluk versin.Ayrılıklar azalsın inşallah.

Hz. Ömer'e gelen bir adam Eşimi boşamak istiyorum der. Aile birliğine çok büyük önem veren Hz. Ömer sorar: "Neden eşini boşayacaksın? Eşinin hangi kusuru seni eşinden soğuttu? Haklı bir gerekçen var mı?" Adam der ki; "Ben artık onu sevmiyorum. Bunun için boşamak istiyorum eşimi." Hz. Ömer'in cevabı son derece manidardır; "Sen bütün evliliklerin sevgi-aşk ile devam ettiğini mi zannediyorsun? Sende hiç mi vefa yok? Hani vefa nerede? Git ve eşinle yola devam et."der.

Buradaki yorumlardan psikolojim bozulur oldu ara sıra okuyorum arkadaşlar zordurumdaysanız buraya yazmanız sizin aleyhinize olur. Sanki çok kolay iyi birşeymiş gibi en ufak sorunda herkes boşanmayı tavsiye ediyor.
Herkesin hayatında iyi şeyler olduğu gibi kötü şeyler de olacak hayat bu dört dörtlük değil hiç bir zaman da olmayacak kendinize hayatınızın hiç bir döneminde polyanna hayatı hayal etmeyin
Eşinizle ailenizle arkadaşınızla yaşadığınız kötü şeyler size her zaman tecrübe katacak hayatla savaşma gücü verecek
Önemli olan belalara nasıl tepki verdiğinizde. Kaçmak en kolay ve sizden başka etrafınıza verdiğiniz en çok zararın sebebi. Her türlü en çok zararı yine siz yaşayacaksınız
Çocuklarınız varsa daha beteri
Rica ediyorum kişisel gelişim kitapları okuyun kendinizi geliştirin hayatınızı güzelleştirmenin çaresine bakın gücünüzün yetmediği yerde Allaha bırakın sabretmeyi öğrenin
Çocuklarınızı düşünün ailenizi anne babanızı
Kendi geleceğinizi
Her koyun kendi bacağından asılır
Biraz adaleti manevi yönden de düşünün
Dünya kötü bir yer evet ama bizler saf değiliz her birimizin hataları var dört dörtlük değiliz hayattan da böyle olmasını beklemeyin
Diğer insanlarla sizin hayatınız aynı olmak zorunda değil
Herkes farklı şeyler yaşıyor
Lütfen güçlü olun kadın olarak daha da dik durun. Evin temeli kadından geçer kadınsız ev sadece oteldir
Yuvanızı dağıtmayı düşünmeyin arkadaşlar.

Size katılıyorum şiddet ve bazı durumlar istisna ben de buradaki boşanma tavsiyelerine hayret ediyorum.hatta geçen burada bir üye çalışmadığı halde ev işi yapmak istemediğini eşinin de buna tepki gösterdiğini yazınca ona bile boşan kocan çok anlayışsız diyen oldu çok şaşırdım.hayatta herşey için mücadele ediyoruz.bence en büyük mücadele evlilik için yapılmalı hele hele çocuk varsa.unutulmamali ki dağıttığınız yuva sadece sizin değil dünyaya getirdiğiniz çocuklarında yuvası.

Size katılıyorum şiddet ve bazı durumlar istisna ben de buradaki boşanma tavsiyelerine hayret ediyorum.hatta geçen burada bir üye çalışmadığı halde ev işi yapmak istemediğini eşinin de buna tepki gösterdiğini yazınca ona bile boşan kocan çok anlayışsız diyen oldu çok şaşırdım.hayatta herşey için mücadele ediyoruz.bence en büyük mücadele evlilik için yapılmalı hele hele çocuk varsa.unutulmamali ki dağıttığınız yuva sadece sizin değil dünyaya getirdiğiniz çocuklarında yuvası.
Beni anladığınız ve destek olduğunuz için teşekkür ederim

Buraya yazan kişilerin çoğu buraya yazdıklarını ailesine anlatamayan insanlar
Hep içine atıp herkesten gizleyenler
Konuşun sorun yaşadığınız insanlara kendinizi anlatmaya çalışın. Tek taraflı birilerine anlatıp dolduruşa gelmeyin.
Karşı taraftakilere sorsan onlar ne anlatır biliyor musunuz ki yorum yapıyorsunuz

Nerden biliyosnz nasıl bu kadar eminsnz? Herkes ailesine de anlatydr paylasydrda dielimki paylasmyo koskoca olgun insanlar dayak yiyosa aldatlysa veya başka bişey dielim ne yapacağını zaten idrak etmis ona göre yol izleme kararı almstr illa aileye anlamasna gerek yok hayat kendi hayatıdr sizde lütfen gereksiz konu açmak için konu acmyn bi daha bu ne ya böyle ... öfff

Siz kadın mısınız gerçekten ya bu ne tahammülsüzlük?
Fikrime katılmayan da laf söylemek için yorum yapmasın o zaman yazdıklarım benim fikrim!

Siz kadın mısınız gerçekten ya bu ne tahammülsüzlük?
Fikrime katılmayan da laf söylemek için yorum yapmasın o zaman yazdıklarım benim fikrim!

Fikir mi ? Sen bana ne yaparlarsa yapsınlar yine de kocamdr ayağını Bile yıkarm dienlerdensn buna fikir mi diosun ? :@

Back
X