• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nedir bende ki bu durum ...

balim32

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2007
46
2
98
37
Fransa
Sevgili arkadaslar ,

bende 2-3 aydir soyle bi durum var evde herkes varken yemiyorum yiyorumda az hani salata vs
ama diyelim annem disari çiksin evde kimse olmasin yada herkes uyuyunca çok hizli bi sekilde mutfaga daliyorum ne var ne yok tatli tuzlu alakasiz seyleri art arda yiyorum
sonrada pisman oluyorum
misal bu aksam salata ve yogurt yedim annem yuruyuse gitti hiç aç olmadigim halde kendimi nutella kasiklarken buldum :/
çabuk pes etme gibi bi durumum var kafamda ideal vucut belirliyorum boyum 170 cm 55 kilo olmak istiyorum misal 2009 da 83 kilodan 69a kadar dustum ama yinede memnun degildim
40 beden giyebiliyordum ama yok mutsuzdum yinede devam etmedim kilo vermeye az durmustu cunki kilo vermem buda beni demoralize etmisti neyse su an sabah check-up tan geçtim 91 kg ya kadar çikmisim hayatimda ilk defa , gittikçe moralim bozuluyo yeme krizlerine giriyorum evde kimse yokken sonrada suçluluk vs :50:
9 aydir issizim aslinda belki oda ilerletti SIKILIyorum , stresliyken yemek yiyenlerdenim bende duygusal açligimi gidermek için ama soyle dusunuyorum ;

kilo verirsen mutlu olucaksin , kilo verirsen ozguvenin yerine gelicek is bulucaksin , arkadas sosyal olucaksin vs bunu kendime soyluyorum ama icraata gelince yok :s
geçen sene turkiyeye gitmedim kilom var diye insanlar beni en son daha zayif gormustu bu halimi gormesinler vs diye çok takintili bi durum :s

karisik yazdim biraz ama en azindan su evde kimse yokken kimse gormeden yemelerimi durdurabilsem :50:

bu duygusal açliga bir çare varmidir neler yapmali :/

Son düzenleme:
canım iki sene önceki halimi anlatmışsın. ben de böyle başladım ve ciddi yeme bozukluğu oluştu. yok yakınken bir psikiyatrla görüşmeni tavsiye ederim. yeme bozukluğu diye bir topic var ayrıca. orada paylaşım yapabilirsin.

Back