Kına Gecesi nedimeler için kına taçları mı? bindallı mı?

siyahlalee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2013
148
21
118
Merhaba kızlar,

Ben çok kararsız kaldım ve kına gecem için sizden yardım istiyoruummm.
Kına gecelerinde nedimeler kına tacı takıyor ya da bindallı giyiyor iki şekilde de çok güzel oluyor fakat ben biraz pipirikliyim birini aldıktan sonra öylemi yapsaydım acaba diye düşünmek istemiyorumm
sizce hangisi daha güzel olur..

Kına Taçları mı? Bindallı mı?:18:

Canım bence arkadaşların için bindallıya gerek yok sonuçta bu işin birde maliyeti var ama tabi sorun değilse onu bilemem

Bindallı geline özel olmalı o yüzden sadece senin giymen daha iyi :)

kına taçlarında duvaklı olanlar çok klişeleşti artık daha sevimli birşeyler arıyorsan bunu öneririm :)

Eklentiler

• $indir.jpg
    4,5 KB · Görüntüleme: 166
Canım bence arkadaşların için bindallıya gerek yok sonuçta bu işin birde maliyeti var ama tabi sorun değilse onu bilemem

evet birde maliyet açısından da zorlayacak ama görsel olarak güzel olsun istiyorum hem birde nedimeler için hediyelerde alacağım bakalım:18:

Bence bindalliya gerek yok sonucta ogün bindalli giymei gereken ve özel olmasi gereken sensin. Herkese vermedigin sürece kina taclari cok seker bence ama dedigim gibi herkese verilince onunda bi özelligi kalmiyor...en yakin arkadaslarina dagitirsin sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…