- 27 Haziran 2015
- 3.341
- 13.231
-
- Konu Sahibi KomandoYareni
Iyi de dogru seyler yapmiyosun ki niye iyi yapiyosun diyeyim
Yok senin için değil onun için gurur ve Onur meselesi olmalı.Tabiki gururluyum çok hemde. Bizleri koruyacak olan onlar. Allah da hepsini korusun. Sadece ilk kez adapte olduğu ve alıştığı şeylerden bu kadar ay uzak kalacak o yüzden üstüne varmıyorum yoksa benim de affım yok bazı şeylerde. Bu zaman diliminde belki de olgunlaşır.
Yok senin için değil onun için gurur ve Onur meselesi olmalı.
O bunalım konusu bile açmamalı bence.
Bilmiyorum da şu yeni nesil gençlerine ben hiç akıl erdiremiyorum.
Hemencecik bunalıma giriyorlar, sevdiklerini üzüyorlar, hepsinin kankitoları pek kıymetli.
Arkadaşlar herkese merhaba, iyi geceler. Bu forumun uzuuuuuuun zamandır takipçisiyim yani aranızda yeni değilim hatta bir çoğunuzu nickinden tanıyorum yorumları ile takdirimi kazanan çok favori üyeler de yok desem yalan olur.
Şimdi sıra bende, ben de size derdimi anlatıp yorum bekliyorum. Okuyan ya da yorumunu esirgemeyen herkese teşekkürler
** 3 senedir bir ilişkim var. İnişli-çıkışlı zamanlarımız hala bitmedi. Bir sürü sıkıntımız var ama en baştaki sorunum "ARKADAŞLARI"Çok kıskanç bir yapım var ama bu kesinlikle onun hayatını çok fazla etkilemedi. "Arkadaşlarından da kıskanıyor musun?" izlenimim olmasın diye belirtiyorum. Beyimiz asker yolcusu bu yüzden üstüne çok gitmiyorum. Yaşı 24 olduğu için devrelerinin bir çoğundan büyük olacak ve "orada zaten sıkılacağım" gibisinden bir tafralarda şu an, ben de psikolojisini anlayıp şu sıralar üstüne çok varmıyorum. Ama eve hiç girmiyor, yatıp uyumak dışında evini kullanmıyor! Sürekli arkadaşlarıyla ve şu anda bahanesi 'askerlik' olsa da bu 3 senedir böyle. Beni aradığında yanındaki arkadaşları "hadi kapat ya x artık" diye ona sitemde bulunuyorlar ya da bana "neyse ben kapatıyorum" dediğinde "e yani..." diye salak salak konuşuyorlar. Hiçbirisi ile yüz göz olmadım bunu sevgilime anlattım o da "şaka yapıyorlar" diye geçiştirdi. Neyse kızım boşver dedim kendime hep. Halbuki 10 dk konuşuyoruz 3 saat onlarla, ya playstation oynuyorlar ya da bir şeyler yapıyorlar. İşten gelir gelmez hep aynı, benle buluştuğu zaman hep aynı akşamları mutlaka kendini dışarıya atıyor. Artık ne yapmalıyım bilmiyorum. Sizce bir seçime mi zorlamalı mıyım? Evlense de bu arkadaş bağımlılığı devam eder mi? Acaba doğru yolda mıyım? Kafamın içinde sürekli sorular var. Annesi gibi hissediyorum, bu hayatta onu bir çok şeye ben zorladım. Annesini de dinlemiyor bu konuda. Tamam küçük çocuk değil uyarmak nedir komik evet de eve her zaman 2'de girmek de çok olgunca değil diye düşünüyorum. Şeytan artık çekme şunu diyor, sert dille uyardığımda oldu ama bitmiyor bir türlü! Ne yapabilirim? Nasıl yaklaşabilirim? Neden sürekli ben düşünmek zorunda gibi hissediyorum kendimi? Bu arkadaş vazgeçilmezliği sadece bu adamda mı var ben anlayamıyorum... Bir de whatsapp grupları var sürekli mesajlaşıyorlar. 5 erkek bu kadar ne konuşur, nasıl sıkılmadan her gün takılır ben anlamıyorum.[/QUO
Biraz daha zaman bence...Anlattıklarının benzerini bende yaşadım üstelik askerlik bahaneside yoktu.Nişanlandıktan sonra hepsi bitti.Seçime zorlama öyle bir seçim bile olamaz zaten çünkü herkes gidecek sen kalacaksın emin ol.Banada bir arkadaşı sevda baydın artık arama çocuğu demişti.Çok üzülmüştüm o zaman.Şimdi o arkadaş nişanlımın çalışanı.Her yanına gittiğimdede yenge hoşgeldin der ezik ezik.Kendi utansın.O söylediği zaman nişanlı değildik şimdi 75 gün sonra evleniyoruz.Dert etme erkeklerinde dostluğu en az kızlarınki kadar sorunlu.Ama malasef sıkılmıyorlar doymuyorlar gezmeklere:)Heleki askere gidecekmiş biraz daha sabır bence.Benimki kuzeni askere gidecek diye yaptı aynılarını.Yazık çocuk gidiyo çıkarayım geceleri diye diye ömrümden ömür gitti aylarca.Askerliği uzasın diye iç geçirdiğim bile olmuştu kuzeninin.(kötüyüm çok:))Şimdi herkes yerini biliyor.Biraz daha zaman sadece...
Uyusturucu kullaniyor olabilir mi? Mesela esrar ot bonzai vs tarzi seylerArkadaşlar herkese merhaba, iyi geceler. Bu forumun uzuuuuuuun zamandır takipçisiyim yani aranızda yeni değilim hatta bir çoğunuzu nickinden tanıyorum yorumları ile takdirimi kazanan çok favori üyeler de yok desem yalan olur.
Şimdi sıra bende, ben de size derdimi anlatıp yorum bekliyorum. Okuyan ya da yorumunu esirgemeyen herkese teşekkürler
** 3 senedir bir ilişkim var. İnişli-çıkışlı zamanlarımız hala bitmedi. Bir sürü sıkıntımız var ama en baştaki sorunum "ARKADAŞLARI"Çok kıskanç bir yapım var ama bu kesinlikle onun hayatını çok fazla etkilemedi. "Arkadaşlarından da kıskanıyor musun?" izlenimim olmasın diye belirtiyorum. Beyimiz asker yolcusu bu yüzden üstüne çok gitmiyorum. Yaşı 24 olduğu için devrelerinin bir çoğundan büyük olacak ve "orada zaten sıkılacağım" gibisinden bir tafralarda şu an, ben de psikolojisini anlayıp şu sıralar üstüne çok varmıyorum. Ama eve hiç girmiyor, yatıp uyumak dışında evini kullanmıyor! Sürekli arkadaşlarıyla ve şu anda bahanesi 'askerlik' olsa da bu 3 senedir böyle. Beni aradığında yanındaki arkadaşları "hadi kapat ya x artık" diye ona sitemde bulunuyorlar ya da bana "neyse ben kapatıyorum" dediğinde "e yani..." diye salak salak konuşuyorlar. Hiçbirisi ile yüz göz olmadım bunu sevgilime anlattım o da "şaka yapıyorlar" diye geçiştirdi. Neyse kızım boşver dedim kendime hep. Halbuki 10 dk konuşuyoruz 3 saat onlarla, ya playstation oynuyorlar ya da bir şeyler yapıyorlar. İşten gelir gelmez hep aynı, benle buluştuğu zaman hep aynı akşamları mutlaka kendini dışarıya atıyor. Artık ne yapmalıyım bilmiyorum. Sizce bir seçime mi zorlamalı mıyım? Evlense de bu arkadaş bağımlılığı devam eder mi? Acaba doğru yolda mıyım? Kafamın içinde sürekli sorular var. Annesi gibi hissediyorum, bu hayatta onu bir çok şeye ben zorladım. Annesini de dinlemiyor bu konuda. Tamam küçük çocuk değil uyarmak nedir komik evet de eve her zaman 2'de girmek de çok olgunca değil diye düşünüyorum. Şeytan artık çekme şunu diyor, sert dille uyardığımda oldu ama bitmiyor bir türlü! Ne yapabilirim? Nasıl yaklaşabilirim? Neden sürekli ben düşünmek zorunda gibi hissediyorum kendimi? Bu arkadaş vazgeçilmezliği sadece bu adamda mı var ben anlayamıyorum... Bir de whatsapp grupları var sürekli mesajlaşıyorlar. 5 erkek bu kadar ne konuşur, nasıl sıkılmadan her gün takılır ben anlamıyorum.
Uyusturucu kullaniyor olabilir mi? Mesela esrar ot bonzai vs tarzi seyler
Belki sizin haberiniz yoktur diye sordum zaten siz suphelendiniz mi hic diye.. Cunku cok gordum duydum sahit oldum bu sekilde 5-6 erkek yapisik geziyor ve surekli arama Bizi sorma rahat birak edalarinda takiliyorlarsa whatsapp grubu filan isin icinde mutlaka uyusturucu oluyor. Mesela kendilerine has sifreli muhabbetleri guldukleri sizin anlam vermediginiz konular ..Hele bir de cogunlukla evde takiliyorlarsa bence bir suphelenin derim. Kotu niyetle soylemiyorum bunu neden diye sormussunuz fikir veriyorum sadece yanlis anlamayinYok Allah korusun öyle şeyleri yok asla. Öyle o boyutta savruk,sorumsuz ya da kendine zarar verecek huyları şükür ki yok. Sigara içiyorlar beraber dışarda ya da ayda bir kez içki sofrası kurarlar o kadar başka alışkanlıkları yok.
Belki sizin haberiniz yoktur diye sordum zaten siz suphelendiniz mi hic diye.. Cunku cok gordum duydum sahit oldum bu sekilde 5-6 erkek yapisik geziyor ve surekli arama Bizi sorma rahat birak edalarinda takiliyorlarsa whatsapp grubu filan isin icinde mutlaka uyusturucu oluyor. Mesela kendilerine has sifreli muhabbetleri guldukleri sizin anlam vermediginiz konular ..Hele bir de cogunlukla evde takiliyorlarsa bence bir suphelenin derim. Kotu niyetle soylemiyorum bunu neden diye sormussunuz fikir veriyorum sadece yanlis anlamayin
Ben de psikoloji okuyorumYanlış anlamadım tabiki de uyarınız için de teşekkür ederim ama olsa anlardım konuşmasından, tavrından veya fiziki özelliklerinden falan. Sosyoloji-Psikoloji çift dal okuyorum bu konularda bilgim var dersler itibariyle. Zaten evde değiller sürekli Playstation oynayıp bazı bilindik cafelere takılıyorlar. Duyarlılığınız için teşekkür ederim.
Ben de psikoloji okuyorumne demek fikir vermek istedim sadece daha once basima boyle bir sey geldi cunku
Teşeekür ederim iyi dileklerin için...sevdaaaaaaaaa
Bu güzel cevap için ve hayatından örneklerle bağdaştırdığın için çok çok çok teşekkür ederim. İnşallah sayılı gününüz çabuk geçer mutlu bir evliliğiniz olur. Ben de belki aramızda resmiyet yok diye böyle olduğunu düşündüm, ailelerin tanışması çok daha başka sorumluluklar yüklüyor. Güzel dileklerin için Allah razı olsun.
Seçime zorlarsanız sizi seçiceğini hiç sanmıyorum açıkcası kırılmayın amaYani hayatında çok yer edinememişsiniz bu çok ortada ne yazıkki.İlişkinin bitmesi daha mantıklı geldi bana ama tabi sen bilirsin.
Evet anlayamazsın ben sürekli öyle gördüğüm için biliyorum nasıl olduklarını kendilerini kaynediyorlarVallahi ps oynuyorlarbelki erkek olmadığım için anlamıyorumdur ya biraz ailesi ile vakit geçirsin istiyorum
Evet anlayamazsın ben sürekli öyle gördüğüm için biliyorum nasıl olduklarını kendilerini kaynediyorlartakma oynasınlar ps oynayandan zarar gelmez başka bişey düşünemezler
Seninki hep ps oynamak içinmi arkadaşlarıyla yoksa gece gezmelerindemi ps ise önemli değil gece gezmeleriyse olmaz tabi bide ailesiyle vakit geçirmek istemiyorsa buna bişey yapamazsın seni ilgilendiren kısmı senle ilgileniyormu ona bak
Askerede gitse vazgeçiceğini sanma örnekleriyle dolu etrafımBazen mesaj atıyorum cevap yazıyor ama cevapta harfler birbirine girmiş oluyor biraz kızıyorum açıkcası ama alıştım da desem yeri zaten kızdığım pes değil dışarda olmasından sıkıldım adet haline geldineyse askerde bulamaz pes mess ben de Sims oyununa takmıştım bir aralar gerçi