Neden?

Iyi de dogru seyler yapmiyosun ki niye iyi yapiyosun diyeyim

Ben size doğru şeyler yapıyorum dedim mi? Demedim. İyi yapıyorum da demedim. Ben burada aksine ona baskı yapmadan, kırmadan nasıl bu sorunu çözebilirim diye sordum. Askerlik araya girince düzelebilir mi o olgunluğu yakalayabilir mi ya da bu sorunu nasıl çözeyim diye soru sordum.

Yok senin için değil onun için gurur ve Onur meselesi olmalı.
O bunalım konusu bile açmamalı bence.
Bilmiyorum da şu yeni nesil gençlerine ben hiç akıl erdiremiyorum.
Hemencecik bunalıma giriyorlar, sevdiklerini üzüyorlar, hepsinin kankitoları pek kıymetli.

Vallahi öyle. Zarar verdiklerini görmesem karışmam ama hepsi menfaat için yan yanalar çok bariz belli. Yorumlarınız için çok teşekkür ederim.

Uyusturucu kullaniyor olabilir mi? Mesela esrar ot bonzai vs tarzi seyler

sevdaaaaaaaaa
Bu güzel cevap için ve hayatından örneklerle bağdaştırdığın için çok çok çok teşekkür ederim. İnşallah sayılı gününüz çabuk geçer mutlu bir evliliğiniz olur. Ben de belki aramızda resmiyet yok diye böyle olduğunu düşündüm, ailelerin tanışması çok daha başka sorumluluklar yüklüyor. Güzel dileklerin için Allah razı olsun.

Uyusturucu kullaniyor olabilir mi? Mesela esrar ot bonzai vs tarzi seyler

Yok Allah korusun öyle şeyleri yok asla. Öyle o boyutta savruk,sorumsuz ya da kendine zarar verecek huyları şükür ki yok. Sigara içiyorlar beraber dışarda ya da ayda bir kez içki sofrası kurarlar o kadar başka alışkanlıkları yok.

Belki sizin haberiniz yoktur diye sordum zaten siz suphelendiniz mi hic diye.. Cunku cok gordum duydum sahit oldum bu sekilde 5-6 erkek yapisik geziyor ve surekli arama Bizi sorma rahat birak edalarinda takiliyorlarsa whatsapp grubu filan isin icinde mutlaka uyusturucu oluyor. Mesela kendilerine has sifreli muhabbetleri guldukleri sizin anlam vermediginiz konular ..Hele bir de cogunlukla evde takiliyorlarsa bence bir suphelenin derim. Kotu niyetle soylemiyorum bunu neden diye sormussunuz fikir veriyorum sadece yanlis anlamayin

Yanlış anlamadım tabiki de uyarınız için de teşekkür ederim ama olsa anlardım konuşmasından, tavrından veya fiziki özelliklerinden falan. Sosyoloji-Psikoloji çift dal okuyorum bu konularda bilgim var dersler itibariyle. Zaten evde değiller sürekli Playstation oynayıp bazı bilindik cafelere takılıyorlar. Duyarlılığınız için teşekkür ederim.

Ben de psikoloji okuyorum ne demek fikir vermek istedim sadece daha once basima boyle bir sey geldi cunku

Seçime zorlarsanız sizi seçiceğini hiç sanmıyorum açıkcası kırılmayın ama Yani hayatında çok yer edinememişsiniz bu çok ortada ne yazıkki.İlişkinin bitmesi daha mantıklı geldi bana ama tabi sen bilirsin.

Teşeekür ederim iyi dileklerin için...

Yorumunuz için teşekkür ederim. Seçime zorlamayacağım, çocuk değiliz tabi, buradaki yorumlar biraz daha zaman vermem gerektiğinde daha ikna etti sanki. Askerlik süresince baktım aynı tas aynı hamam, baktım aynı adam, işte o zaman bana 'eyvallah'.

Seninki hep ps oynamak içinmi arkadaşlarıyla yoksa gece gezmelerindemi ps ise önemli değil gece gezmeleriyse olmaz tabi bide ailesiyle vakit geçirmek istemiyorsa buna bişey yapamazsın seni ilgilendiren kısmı senle ilgileniyormu ona bak

Evet anlayamazsın ben sürekli öyle gördüğüm için biliyorum nasıl olduklarını kendilerini kaynediyorlar takma oynasınlar ps oynayandan zarar gelmez başka bişey düşünemezler

Bazen mesaj atıyorum cevap yazıyor ama cevapta harfler birbirine girmiş oluyor biraz kızıyorum açıkcası ama alıştım da desem yeri zaten kızdığım pes değil dışarda olmasından sıkıldım adet haline geldi neyse askerde bulamaz pes mess ben de Sims oyununa takmıştım bir aralar gerçi

Gece gezmesi yok günahını alamam o kadar yaaa. Sadece 10-15 dklık mesafeye gidiyor 1-2 cafeye. Yaz gelince tamamen tutana aşk olsun zaten. Kızdığım nokta bu, hakkını yemek olmaz. Siz de çok haklısınız. Sadece iş resmiyete binerse, Allah nasip ederse tabi, o zaman benim tepkim çok ağır olur

Askerede gitse vazgeçiceğini sanma örnekleriyle dolu etrafım eşimde bazen geç msj atardı ama alışıyorsun 7 senede neyse evlenirseniz sizin evde oynamalarına izin verirsin hep dizinin dibinde olur hoş benimki ev kuşu zaten dışarı çıkmaz bensizm

Kişiye göre değişir ama bu ama anlatılan kişinin değişmesi düşük ihtimali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…