Askerede gitse vazgeçiceğini sanma örnekleriyle dolu etrafım eşimde bazen geç msj atardı ama alışıyorsun 7 senede neyse evlenirseniz sizin evde oynamalarına izin verirsin hep dizinin dibinde olur hoş benimki ev kuşu zaten dışarı çıkmaz bensizm
Yok valla ben oynarım onla kimse gelmesin amaaaaaan uzak olsunlar aman! Askerde aranmayınca arkadaşları tarafından, görür menfaati. Gruplarından 1 arkadaşı gitti, erkek arkadaşım dışında kimse aramadı. Ordan biliyorum.
Aslında kendisi de biliyor sağlam dostluk bağı olmadığını. Bunlar mahalle arkadaşları, iş arkadaşları daha iyi ve görüştüğüm insanlar. Aslında o mahalleden koptuğunda bitecek eminim. Zaman gösterecek, hayırlısı ile gitsin dönsün de.
Yok valla ben oynarım onla kimse gelmesin amaaaaaan uzak olsunlar aman! Askerde aranmayınca arkadaşları tarafından, görür menfaati. Gruplarından 1 arkadaşı gitti, erkek arkadaşım dışında kimse aramadı. Ordan biliyorum.
Ben o arkadaş grubundan kimse gelmesin istemem, iş arkadaşları gelebilir. Benim arkadaşlarım da var anlaştığı onlara da kapım açık. Ama benle telefonda konuşurken o arsız arsız cevap veren arkadaşlarını istemiyorum... Haklıyım burada bence çünkü seviyesiz olduklarını düşünüyorum