Neden?

Ne yalan Söyleyeyim ben böyle bir ilişki istemezdim.
Daha evcil erkeklerden hoşlanırım.
Insanların sürekli dışarıda vakit öldürmesini hiç anlamam.

Normalde bekar bir erkek olduğu için, sonuçta nişanlı değiliz evli değiliz aramızda resmi bir şey yok fazla karışmadım sıkılıyordur evde diye. Fakat sevdiğim için doğal olarak sahipleniyorum. O da çocuk değil çok iyi biliyorum ama bu davranış da olgun değil acaba üslubum mu yumuşak geliyor bunu anlamak istiyorum. Normalde simirliyimdir ama fazla uzatmam konuları sanırım bu da eksiğim.

Herseyi anlayabilirimde seninle konuşurken arkadan arkadaşları nasıl kapat der,onlar nasıl arkadaş bu nasıl sevgili...
O arkadaşlarıyla sende sevgilinle fazla yüzgöz olmuşsunuz benim anladığım.

O an ben duymazdan geliyorum tadsızlık olmasın o da duymadığımı düşünüp belli etmiyor. Belki tepki veriyordur o an, ama yine de mesafesiz...

Normalde bekar bir erkek olduğu için, sonuçta nişanlı değiliz evli değiliz aramızda resmi bir şey yok fazla karışmadım sıkılıyordur evde diye. Fakat sevdiğim için doğal olarak sahipleniyorum. O da çocuk değil çok iyi biliyorum ama bu davranış da olgun değil acaba üslubum mu yumuşak geliyor bunu anlamak istiyorum. Normalde simirliyimdir ama fazla uzatmam konuları sanırım bu da eksiğim.
İşte ben bu evde sıkılmanın ne olduğunu anlamıyorum.
Insan nasıl sıkılır evinde?
Yapacak bir Sürü keyifli iş sayabilirim.
Sevgiliyle Konuşmak, komedi filmi izlemek, nette takılmak, sevgiliye hediye seçmek, çiçek siparişi vermek, maç izlemek, namaz kılmak, uyumak vs.
Dışarıya alışan insanı eve sokmak zor bence.
Resmiyet olsa da değişmesi zor.

İşte ben bu evde sıkılmanın ne olduğunu anlamıyorum.
Insan nasıl sıkılır evinde?
Yapacak bir Sürü keyifli iş sayabilirim.
Sevgiliyle Konuşmak, komedi filmi izlemek, nette takılmak, sevgiliye hediye seçmek, çiçek siparişi vermek, maç izlemek, namaz kılmak, uyumak vs.
Dışarıya alışan insanı eve sokmak zor bence.
Resmiyet olsa da değişmesi zor.

Tam istediğim şeyler bunlar. Biraz evde vakit geçirse işte. Neler yaptım odasını beraber dekore ettik, sevdiği filmleri aldım, sevdiği eşyaları seçtik beraber düzenledik. Yine olmadı... Artık ben de sanırım mesafe koymalıyım.

Benimle buluşuyor tabi ama benimle buluşmadığı zamanlarda ailesi ile vakit geçirsin istiyorum. Nihayetinde askere gidecek 12 ay yok. Annesi benden vurdumduymaz aslında, aile yapılarımız biraz değişik diye belki de ben böyleyimdir. Annesini ırgalamayan beni de ırgalamamalıdır belki de... Sevdiğim için düşünüyorum.
Allah Allah sen mi karar vereceksin nerede vakit gecirecegine arkadaslariyla olmasinmis ailesiyle olsunmus aksam da sutunu icip uyusun mu :)))) telde ninni de soyle :)))))

Allah Allah sen mi karar vereceksin nerede vakit gecirecegine arkadaslariyla olmasinmis ailesiyle olsunmus aksam da sutunu icip uyusun mu :)))) telde ninni de soyle :)))))

Size ne? İstersem söylerim istersem çizelge de yaparım. Aşk benim değil mi? Siz eşinize ya da sevgilinize mukayet olmayın o zaman.

Tam istediğim şeyler bunlar. Biraz evde vakit geçirse işte. Neler yaptım odasını beraber dekore ettik, sevdiği filmleri aldım, sevdiği eşyaları seçtik beraber düzenledik. Yine olmadı... Artık ben de sanırım mesafe koymalıyım.
Ohoo iki haftada bir de temizlige git istersen :))) sen anne rolune girmissin ama erkek sevgili ister kadinsilik yani. Bu anac duygularini bebegine saklamayi ogrenmelisin yoksa yurumez

Konuştum ama önemsemeden yani bir seçime zorlamadım. Sadece dikkat etmelisin dedim. Tamam haklısın falan dedi ama bu kez de "askere gidiyorum zaten çıkayım dışarı" diye duygu sömürüsü yaptığını farkettim. Bazen değişir mi acaba askerlik biraz daha olgunlaştırır mı diyorum...
Belki ama karakter meselesi bu demek ki arkadaşları daha önemli sende kısasa kısas yap belki aklı başına gelir o_O 24 yaşındaymış yeterince olgun değil arkadaş sevgili ayrımını yapması lazım :KK12:

Duruma geniş baktığımda haklısın sevgilin değişmezse geceleri eve gelecek diye onu camda bekleyen bir profil oluştu gözümde.
Bu sebeple hak veriyorum,askerlik öncesi bu süreçte zaten birşey denmez ama seninki sürekli böyleymiş.Arkadaş çevresi değişmediği sürece bu böyle gider ama belki o bahsettiğin arkadaşlarıda evlenip hayatlarını kurdukça ayarına göre hareket edebilirler.

Duruma geniş baktığımda haklısın sevgilin değişmezse geceleri eve gelecek diye onu camda bekleyen bir profil oluştu gözümde.
Bu sebeple hak veriyorum,askerlik öncesi bu süreçte zaten birşey denmez ama seninki sürekli böyleymiş.Arkadaş çevresi değişmediği sürece bu böyle gider ama belki o bahsettiğin arkadaşlarıda evlenip hayatlarını kurdukça ayarına göre hareket edebilirler.

Yok asla yol gözleyen olmam askerliği dışında, benim sorunum askerden sonra erkeklerde ciddi bir değişim oluyor deniyor abimden de biliyorum. Çok sıkmak da istemediğim için nasıl üslup izlemeliyim bunu merak ettim.

Ps oynayan bir çocuksa ona hiç birşey yapamazsınız :KK66: eşim ve kuzenleri oynarlar gece 2 ne sabaha kadar, benim için sorun değil bizde oynuyorlar oynadıkları zaman veya kuzenlerinde

Yok asla yol gözleyen olmam askerliği dışında, benim sorunum askerden sonra erkeklerde ciddi bir değişim oluyor deniyor abimden de biliyorum. Çok sıkmak da istemediğim için nasıl üslup izlemeliyim bunu merak ettim.
Ben buna pek inanmıyorum ya eş dost akraba kimi biliyosam herkez gittiği gibi döndü,kimisine askerden gelince akıllanır dedik falan hala aynılar.Şu an askerlik öncesi napabilirsin bilemiyorum,cünkü zaten bi bunalım adapte sürecinde.

Ps oynayan bir çocuksa ona hiç birşey yapamazsınız :KK66: eşim ve kuzenleri oynarlar gece 2 ne sabaha kadar, benim için sorun değil bizde oynuyorlar oynadıkları zaman veya kuzenlerinde

Vallahi ps oynuyorlar :KK53: belki erkek olmadığım için anlamıyorumdur ya biraz ailesi ile vakit geçirsin istiyorum:KK51:

Artı olarak; erkeklere askerlik Bunalımı diyerek çok yüz vermemek kanaatindeyim.
Vatan borcu ödemeye peygamber Ocağına gidiyorlar.
Bu bir gurur olmalı, depresyon sebebi değil.

Ben buna pek inanmıyorum ya eş dost akraba kimi biliyosam herkez gittiği gibi döndü,kimisine askerden gelince akıllanır dedik falan hala aynılar.Şu an askerlik öncesi napabilirsin bilemiyorum,cünkü zaten bi bunalım adapte sürecinde.

Çok teşekkür ederim yorumunuza :KK68: Değişen de oluyor sanırım değişmeyen de. Abim inanılmaz düzelmişti yatağını bile topluyor 10 sene oldu bitireli hala aynı vallahi:KK49: Konuşmayı düşünüyorum bakalım zaman gösterecek. İnşallah düzelir.

Artı olarak; erkeklere askerlik Bunalımı diyerek çok yüz vermemek kanaatindeyim.
Vatan borcu ödemeye peygamber Ocağına gidiyorlar.
Bu bir gurur olmalı, depresyon sebebi değil.

Tabiki gururluyum çok hemde. Bizleri koruyacak olan onlar. Allah da hepsini korusun. Sadece ilk kez adapte olduğu ve alıştığı şeylerden bu kadar ay uzak kalacak o yüzden üstüne varmıyorum yoksa benim de affım yok bazı şeylerde. Bu zaman diliminde belki de olgunlaşır.

Niye sen mi karar veriyorsun buna? Sürekli eleştirerek mi yardımcı olacaksın? İnsanlar burada birbirine yardım etmiyor mu? İster evini temizlerim ister barkını. Yardımcı olmayacaksan neden yorum yazmış olmak için yazıyorsun?
Iyi de dogru seyler yapmiyosun ki niye iyi yapiyosun diyeyim

X