- 6 Kasım 2010
- 3.356
- 2.255
- Konu Sahibi herseyduzelirmi
kiskananlar lafi agir sanki biraz. oncelikle tesekkurler. evet kirama takanlar oldu. kendi evimde oturmakla arada 300lira fark ediyor. Oda yemek parasi vs. denklesiyor nerdeyse. ayrica cocuklarim yoklugumu hic farketmiyor. yol yorgunlugum yok. oglen gelip hem cocugumu emzirip uyutuyorum hem aksam yemegimi yapiyorum. İşte evden uzak çalışmayan anlamaz.Kızın gelirini kıskananlar neyin kafasını yaşıyor acaba?
Sizin en büyük hayat gaileniz koca bulmakken, biz iyi bi gelire sahip olup,hayatta tek başımıza var olabilmek için, rüyalarımızda bile soru çözecek kadar ders çalışıyorduk. Herkes haddini bilsin.
Konu sahibi, bence 2 küçük çocuklu, evli ve arabalı bi aile olarak kenara para atsan, hayatınızdan çalmış olurdunuz. Bence fazla bi harcamanız yok. Çocuğunu kaynanaya değil de kreşe verdiğin için, ilerde sosyal, sağlıklı ve özgüvenli çocuğun sana teşekkür edecektir.
benim kizimin evde bakma gibi bir sorunu yoktu ki. Gelişimi ve konusmasi geri oldugu icin verdik krese. ankara ayrancidaki kres fiyatlarini bilen bilir