Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Neden yemeğe değil de çaya çağırmışım
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 29 Mayıs 2013
- 2.805
- 4.930
- 333
Küçük görüceniz size ayıp etmiş ama söylediğinde haksız da değil. Bence de biraz da biz de kalın diyerek çağırmak daha yakışık alırdı.Bugün eşimin ablası geldi uzak şehirden. Kv lerde toplandık hepimiz. Eşimin üç kız kardeşi, çocuklar ve biz. Güzel bir gün geçiyordu güldük, sohbet ettik... benim bir görümcem var her şeye burnunu sokmayı çok seven en küçüğü. Ben uzaktan gelen eşimin ablasına dedim ki bizede gel yarın çaya. O da tebessüm etti inşallah dedi. Diğer küçük kız kardeş hemen atladı, çaya çağırmak nedir insan kalmaya çağırır o kadar uzun yoldan gelmiş dedi. Bir an afalladım güldüm ve çayı beğenmedi dedim. Diğer çağırdığım abla işte mahcup mahcup güldü utandı belliydi. Ben bu duruma neden bilmiyorum çok içerledim çünkü bu kız bunu her zaman yapıyor. Bir laf söylüyorum tak arkasından beni bozmaya uğraşıyor. Benim bir çiçeğim vardı ondan bir yaprak verecekmişim o diğer görümceme (unuttum gitti bile kaç ay olmuş) o benden istemiş fakat ben hala vermemişim bir buçuk ay olmuş... bunu gülerek ve ohooo hala verecek sözde edasıyla söyledi. Ne diğer görümcemin aklında olay, ne benim. Kesin öylesine laf arasında geçen bir konuşmadır. Dönüp sende de ne hafıza varmış gün mü saydın desemiydim sizce ? Demedim. Geliyorum eşime... normalde böyle şeyleri anlatmam sonra kötü ben olurum diye fakat heralde artık sinirlerim iyice yıprandı anlattım eşime birden. Kardeşin hep böyle yapıyor dedim. Cevabı ee doğru demiş insan çaya değil yemeğe çağırır. Sizce kim haklı ? O an aklıma öyle çay geldi yani. Kadın bir yere kaçmıyor ki daha çok gün kalacak burada sonuçta. Bundan sonra nasıl bir tavır sergilemem doğru olur ? Okuduğunuz için teşekkürler.
Küçük görümce sanırım detaycı ve aklından geçeni direk söylüyor her iki konuda da haklı ama her doğru her yerde söylenmez. Size ayıp etmiş, mesafe koyun.
- 24 Mart 2009
- 3.098
- 4.167
- 658
Benim evim benim hizmetim ister çaya ister kahveye ister sohbete cagırırım. Kimse karışamaz sen haklısın canım. Üstüne vazife olmayan şeylere karışmasın senin değil onun kardeşi sen kibarlık yapmışsın. Çok biliyorsa o agarlasın misafiriniBugün eşimin ablası geldi uzak şehirden. Kv lerde toplandık hepimiz. Eşimin üç kız kardeşi, çocuklar ve biz. Güzel bir gün geçiyordu güldük, sohbet ettik... benim bir görümcem var her şeye burnunu sokmayı çok seven en küçüğü. Ben uzaktan gelen eşimin ablasına dedim ki bizede gel yarın çaya. O da tebessüm etti inşallah dedi. Diğer küçük kız kardeş hemen atladı, çaya çağırmak nedir insan kalmaya çağırır o kadar uzun yoldan gelmiş dedi. Bir an afalladım güldüm ve çayı beğenmedi dedim. Diğer çağırdığım abla işte mahcup mahcup güldü utandı belliydi. Ben bu duruma neden bilmiyorum çok içerledim çünkü bu kız bunu her zaman yapıyor. Bir laf söylüyorum tak arkasından beni bozmaya uğraşıyor. Benim bir çiçeğim vardı ondan bir yaprak verecekmişim o diğer görümceme (unuttum gitti bile kaç ay olmuş) o benden istemiş fakat ben hala vermemişim bir buçuk ay olmuş... bunu gülerek ve ohooo hala verecek sözde edasıyla söyledi. Ne diğer görümcemin aklında olay, ne benim. Kesin öylesine laf arasında geçen bir konuşmadır. Dönüp sende de ne hafıza varmış gün mü saydın desemiydim sizce ? Demedim. Geliyorum eşime... normalde böyle şeyleri anlatmam sonra kötü ben olurum diye fakat heralde artık sinirlerim iyice yıprandı anlattım eşime birden. Kardeşin hep böyle yapıyor dedim. Cevabı ee doğru demiş insan çaya değil yemeğe çağırır. Sizce kim haklı ? O an aklıma öyle çay geldi yani. Kadın bir yere kaçmıyor ki daha çok gün kalacak burada sonuçta. Bundan sonra nasıl bir tavır sergilemem doğru olur ? Okuduğunuz için teşekkürler.
- 2 Nisan 2020
- 172
- 153
- 18
Bugün eşimin ablası geldi uzak şehirden. Kv lerde toplandık hepimiz. Eşimin üç kız kardeşi, çocuklar ve biz. Güzel bir gün geçiyordu güldük, sohbet ettik... benim bir görümcem var her şeye burnunu sokmayı çok seven en küçüğü. Ben uzaktan gelen eşimin ablasına dedim ki bizede gel yarın çaya. O da tebessüm etti inşallah dedi. Diğer küçük kız kardeş hemen atladı, çaya çağırmak nedir insan kalmaya çağırır o kadar uzun yoldan gelmiş dedi. Bir an afalladım güldüm ve çayı beğenmedi dedim. Diğer çağırdığım abla işte mahcup mahcup güldü utandı belliydi. Ben bu duruma neden bilmiyorum çok içerledim çünkü bu kız bunu her zaman yapıyor. Bir laf söylüyorum tak arkasından beni bozmaya uğraşıyor. Benim bir çiçeğim vardı ondan bir yaprak verecekmişim o diğer görümceme (unuttum gitti bile kaç ay olmuş) o benden istemiş fakat ben hala vermemişim bir buçuk ay olmuş... bunu gülerek ve ohooo hala verecek sözde edasıyla söyledi. Ne diğer görümcemin aklında olay, ne benim. Kesin öylesine laf arasında geçen bir konuşmadır. Dönüp sende de ne hafıza varmış gün mü saydın desemiydim sizce ? Demedim. Geliyorum eşime... normalde böyle şeyleri anlatmam sonra kötü ben olurum diye fakat heralde artık sinirlerim iyice yıprandı anlattım eşime birden. Kardeşin hep böyle yapıyor dedim. Cevabı ee doğru demiş insan çaya değil yemeğe çağırır. Sizce kim haklı ? O an aklıma öyle çay geldi yani. Kadın bir yere kaçmıyor ki daha çok gün kalacak burada sonuçta. Bundan sonra nasıl bir tavır sergilemem doğru olur ? Okuduğunuz için teşekkürler.
Ne terbiyesiz bir gorumceymis o. Ukala... eşinizin yanınızda olmamasına üzüldüm. Bundan sonra kuru bir merhaba diyin ve duvar örün sizin kibarliginizdsn yüz bulmasın. Siz cevap vermedikçe ve bisey olmamış gibi kibar davrandıkça böyle yapmaya devam edecektir.
- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.853
- 548
- 3 Nisan 2019
- 5.510
- 10.957
- 198
- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.243
- 823
Çağıracaksanız evet yemeğe çağırmanız daha uygun olurdu mesela yarın da bana yemeğe davetlisiniz gibi ya da müsait olduğunuz başka gün ayrıca bu kadar abartacak birşeyde göremedim ona da çağırırım der geçerdim ayrıca laf arasında bile olsa çiçekten vereceğinizi demişsiniz vermemişsinis ekecekti o da büyütecekti belki eleştriye hiç açık değilsiniz galiba istemediğiniz şeyler belirtilincd neden parlıyorsunuz ki arkanızdan konuşmuyor yüzünüze söylüyor açıkça ne düşünüyorsa
- 17 Nisan 2019
- 489
- 669
- 103
- 36
valla bende böyle ufak şeyleri kafaya takarım.hiç sevmem bana laf sokulmasını.sen cevap vermediğin için böyle emin ol.eğer haklıyken haksız duruma düşmeyeceksen, cevabı yapıştır bence.duyacaklarından korksun da herseyi söylemesin.uyuz görümceBugün eşimin ablası geldi uzak şehirden. Kv lerde toplandık hepimiz. Eşimin üç kız kardeşi, çocuklar ve biz. Güzel bir gün geçiyordu güldük, sohbet ettik... benim bir görümcem var her şeye burnunu sokmayı çok seven en küçüğü. Ben uzaktan gelen eşimin ablasına dedim ki bizede gel yarın çaya. O da tebessüm etti inşallah dedi. Diğer küçük kız kardeş hemen atladı, çaya çağırmak nedir insan kalmaya çağırır o kadar uzun yoldan gelmiş dedi. Bir an afalladım güldüm ve çayı beğenmedi dedim. Diğer çağırdığım abla işte mahcup mahcup güldü utandı belliydi. Ben bu duruma neden bilmiyorum çok içerledim çünkü bu kız bunu her zaman yapıyor. Bir laf söylüyorum tak arkasından beni bozmaya uğraşıyor. Benim bir çiçeğim vardı ondan bir yaprak verecekmişim o diğer görümceme (unuttum gitti bile kaç ay olmuş) o benden istemiş fakat ben hala vermemişim bir buçuk ay olmuş... bunu gülerek ve ohooo hala verecek sözde edasıyla söyledi. Ne diğer görümcemin aklında olay, ne benim. Kesin öylesine laf arasında geçen bir konuşmadır. Dönüp sende de ne hafıza varmış gün mü saydın desemiydim sizce ? Demedim. Geliyorum eşime... normalde böyle şeyleri anlatmam sonra kötü ben olurum diye fakat heralde artık sinirlerim iyice yıprandı anlattım eşime birden. Kardeşin hep böyle yapıyor dedim. Cevabı ee doğru demiş insan çaya değil yemeğe çağırır. Sizce kim haklı ? O an aklıma öyle çay geldi yani. Kadın bir yere kaçmıyor ki daha çok gün kalacak burada sonuçta. Bundan sonra nasıl bir tavır sergilemem doğru olur ? Okuduğunuz için teşekkürler.
- 25 Temmuz 2014
- 2.060
- 1.426
- 333
- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.517
- 173
su aralar ne cayı ne yemegı hala eve davetler ıcın erken. herkes corona gectı sanıyor sanırım .
bunun dısında kımseyı memnun edemezsınız degıl cayı yemegı 3 gun 3 gece eglence de duzenlesenız kusur bulacak olan bulur ıcınızden gelenı yapın kımseyı de kafaya takmayın corona gecsın ınsanları oyle davet edın kımse kacmıyor herkes yerınde bu gorusmek ıcın acele nıye
bunun dısında kımseyı memnun edemezsınız degıl cayı yemegı 3 gun 3 gece eglence de duzenlesenız kusur bulacak olan bulur ıcınızden gelenı yapın kımseyı de kafaya takmayın corona gecsın ınsanları oyle davet edın kımse kacmıyor herkes yerınde bu gorusmek ıcın acele nıye
- 25 Nisan 2010
- 5.180
- 7.603
- 398
- 26 Şubat 2018
- 592
- 958
- 103
- 17 Aralık 2015
- 26.599
- 48.495
- 598
benim görümcemde böyle kendi kendine her lafa atlardı kaale alinca egolarinin dahada tavan yaptigini faarkettim.
duymamis gibi yapip sohbetimi bile bölmeden dev ediyorum ben baskasiyl konusuyorsam.
hatta bu sekilde davraninca ayni kelimeyi 2 3 kere daha ust uste soyledi illa kendini duyuracak onuda suymamazliktan geldim 3 5 kez boyle bozulunca birakti her şeye atlamayi
sizde duymamazliktan gelin
duymamis gibi yapip sohbetimi bile bölmeden dev ediyorum ben baskasiyl konusuyorsam.
hatta bu sekilde davraninca ayni kelimeyi 2 3 kere daha ust uste soyledi illa kendini duyuracak onuda suymamazliktan geldim 3 5 kez boyle bozulunca birakti her şeye atlamayi
sizde duymamazliktan gelin
- 4 Ocak 2018
- 6.320
- 23.279
- 298
- 1 Şubat 2015
- 3.384
- 8.626
- 158
- 1 Şubat 2015
- 3.384
- 8.626
- 158
Hahaha mükemmel cevapŞak diye neden yerine oturtmuyorsunuz?
Başkasının lafına karışmamayı ne zaman öğreneceksin? İlla sanane mi diyelim. Hayır yani senin iyiliğin için söylüyorum, hadi biz bişey demiyoruz da arkandan hadsiz derler canımmmm gibi bişey derdim sanırım.
Uzaktan gelen birini bence de ya kahvaltıya yada akşam yemegine cagirmalisin herşeyin. Bir adabı var akşam çayına gel demek biraz komik olmus yemeğni ye gel gibiBugün eşimin ablası geldi uzak şehirden. Kv lerde toplandık hepimiz. Eşimin üç kız kardeşi, çocuklar ve biz. Güzel bir gün geçiyordu güldük, sohbet ettik... benim bir görümcem var her şeye burnunu sokmayı çok seven en küçüğü. Ben uzaktan gelen eşimin ablasına dedim ki bizede gel yarın çaya. O da tebessüm etti inşallah dedi. Diğer küçük kız kardeş hemen atladı, çaya çağırmak nedir insan kalmaya çağırır o kadar uzun yoldan gelmiş dedi. Bir an afalladım güldüm ve çayı beğenmedi dedim. Diğer çağırdığım abla işte mahcup mahcup güldü utandı belliydi. Ben bu duruma neden bilmiyorum çok içerledim çünkü bu kız bunu her zaman yapıyor. Bir laf söylüyorum tak arkasından beni bozmaya uğraşıyor. Benim bir çiçeğim vardı ondan bir yaprak verecekmişim o diğer görümceme (unuttum gitti bile kaç ay olmuş) o benden istemiş fakat ben hala vermemişim bir buçuk ay olmuş... bunu gülerek ve ohooo hala verecek sözde edasıyla söyledi. Ne diğer görümcemin aklında olay, ne benim. Kesin öylesine laf arasında geçen bir konuşmadır. Dönüp sende de ne hafıza varmış gün mü saydın desemiydim sizce ? Demedim. Geliyorum eşime... normalde böyle şeyleri anlatmam sonra kötü ben olurum diye fakat heralde artık sinirlerim iyice yıprandı anlattım eşime birden. Kardeşin hep böyle yapıyor dedim. Cevabı ee doğru demiş insan çaya değil yemeğe çağırır. Sizce kim haklı ? O an aklıma öyle çay geldi yani. Kadın bir yere kaçmıyor ki daha çok gün kalacak burada sonuçta. Bundan sonra nasıl bir tavır sergilemem doğru olur ? Okuduğunuz için teşekkürler.