Haklisin o zamanŞu an kötü hissetmiyorum.hani böyle bir konu açmış olsam kötü hissederdim demek istedim.mutluluk hikayesi başkasına umut olur ama benim beynimde öyle işlemiyor maalesef.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haklisin o zamanŞu an kötü hissetmiyorum.hani böyle bir konu açmış olsam kötü hissederdim demek istedim.mutluluk hikayesi başkasına umut olur ama benim beynimde öyle işlemiyor maalesef.
Şimdi direkt evlenmek istiyorlar demişsin.ee bırakın o zaman söyleyip dursunlar.hemen dediklerini yapacaklar mı sanki? Görüşmeye devam edin.33 yaşındayım ama ben:/
Simdi gördüm yaş belirtmissiniz33 yaşındayım ama ben:/
Ben sizden de büyüküm33 yaşındayım ama ben:/
Muhafazakarsanız aradığınız kriterlerde muhafazakar erkeklere yöneliktir. Onlar da çok flörtü uzatmadan evlenmek isterler. Sanki istekleriniz çelişiyor gibi. Yani hem sevgili istiyorsunuz evlenmek istemiyorsunuz hem muhafazakar birisiniz ve öyle bir ilişki istiyorsunuz. En doğrusu sanki evlilik düşünen insanlara bir şans vermeniz gibi geldi bana
Artık onlarla da karşılaşmak zorlaştı:/Muhafazakarsanız aradığınız kriterlerde muhafazakar erkeklere yöneliktir. Onlar da çok flörtü uzatmadan evlenmek isterler. Sanki istekleriniz çelişiyor gibi. Yani hem sevgili istiyorsunuz evlenmek istemiyorsunuz hem muhafazakar birisiniz ve öyle bir ilişki istiyorsunuz. En doğrusu sanki evlilik düşünen insanlara bir şans vermeniz gibi geldi bana
Hiç olmadı, ortamım aslında çok müsait gibi ama çevremde neredeyse bekar erkek yok. Ve birazda tecrübesiz olduğumdan çekiniyorum, gerçek ilgi ile yapay ilgiyi ayırt edemezsem diywSimdi gördüm yaş belirtmissiniz
Peki hic mi görüştüğünüz, tanıştığınız kisiler olmadi?
Basliga istinaden soruyorum, neden yalnız oldugunuzu düşünüyorsunuz? Nasil adimlar attiniz da kimseyle gorusemediniz mesela ben tanıştığım insanlardan cogunda evlilik niyeti duyuyorum ama bunu cinsellik yasamak icin kandirma amaçlı kullanan da var yani direkt evlilik istemiyorum demissiniz de evlilik de hemen bugun tanistik yarin evlenelimle olmuyor. Bir tanıma süreci oluyor arada. Tam olarak ne istediğiniz konusunda net degilsiniz sanki
Tanışacak ortamımın olmaması bir etken ama genel olarak aşırı çekingen biriyim, bunu kırmaya çalışıyorum ama fazla tecrübe edecek bir alanım da yok.
"O" kişiyle denk gelemediniz diye düşünün. Ama ben evlenmeden de sevgilim olsun diyorsanız dışarıda bir sürü aday var. Özgüvenli duruşun verdiği enerji bile dikkat çekmeye yetebilir.Artık onlarla da karşılaşmak zorlaştı:/
Yani bir tanışma ortamım yok ne işte ne dışarıda. Çok mu çirkin ve iticiyim diye düşünüyorum artık
Ee daha güzel değil mi düşünceleri direkt evlilik yani oynaş değil düşüncesi direkt evlilik olan bir erkekle daha kaliteli fikir alışverişi yaparsınız diğerleri ise hemen cinsellik odaklı olur yani düzgün kaliteli erkekler pek kalmadı maalesefGüzel dileğiniz için teşekkür ederim. Bu evlilik muhabbetinden dolayı zaten kimseyi bulamıyorum sanırım. Ben direkt evlilik istemiyorum, karşıma çıkanlarda genelde direkt evlilik düşüncesi olanlar oluyor. Bu da beni en baştan korkutuyor
Iste yaş sebebiyle de sorun yasiyor olabilirsinizHiç olmadı, ortamım aslında çok müsait gibi ama çevremde neredeyse bekar erkek yok. Ve birazda tecrübesiz olduğumdan çekiniyorum, gerçek ilgi ile yapay ilgiyi ayırt edemezsem diyw
Aslında bu ortama sahipseniz öncesinde fikir sahibi de edinebilirsiniz. İnsanlara ve size karşı nasıl? Sizle ilişkisi başlayınca neye döndü? Az çok yapaylığı anlaşılır.Hiç olmadı, ortamım aslında çok müsait gibi ama çevremde neredeyse bekar erkek yok. Ve birazda tecrübesiz olduğumdan çekiniyorum, gerçek ilgi ile yapay ilgiyi ayırt edemezsem diyw
Ben muhafazakar da değilim, yine de aynı durumdayım:) Tamamen psikolojik olduğunu düşünüyorum. bende değersizlik hissi var. Bir de dedikleri gibi cidden erkekler leş :)Şöyle ki mesele muhafazakar olmakta bence, muhafazakar kadınlar ve erkekler genelde flörtten pek hoşlanmıyor, evliliğe yönelik görüşüyorlar. Onu da aile veya çevre buluyor. Bu durumda ailene söyle, çevrene söyle derim. Daha açık fikirliysen arkadaşlarına söyleyebilirsin. Yani muhafazakar olmayan bir erkekle olmak istemezsin zaten, muhtemelen birbirinize beklenti olarak uymazsınız. Yukarda Allah koruyor yazmışlar artık erkeklerin çoğu bencil, cimrş, cinselllik peşinde, sorumsuz leş gibi .... Allah iyisini verir umarım.
Belli bir yaştan sonra aday elemek daha kolay. O yaşına gelen biri aile apartmanı diye tuttursa karar daha hızlı verilir.Iste yaş sebebiyle de sorun yasiyor olabilirsiniz
Şöyle ki, karsiniza yasitiniz biri ciksa bile nasil davranacağınızı bilmemeniz sorun olabilir
Size kendimden örnek vereyim yakin yaslarda oldugumuzdan. Ben de 37 yasindayim uzun suredir hayatımda biri yok yani tanıştığım kisiler olsa da iliskiye dönmedi. Bunda iki faktör var biri karsi tarafin ilişki ya da evlilikten ziyade takılmak ve cinsellik istemesi benimse daha uzun soluklu bir birliktelik düşünmem hatta evlilik odakli olmam sizin gibi; diger faktör de benim o kisiye uymadigimi düşünmem mesela biri çıkıyor hersey guzel evlilik düşüncesi var cogu noktada anlastik diyelim ama bana diyor ki ailemle ayni binada oturacagiz bense hayir olmaz dedigimde isin rengi degisiyor cunku beklentiler uymuyor ya da ben o kisiyi yeterince olgun bulamıyorum. Yani demem o ki cok faktor var, hic iliski yasamadan evlilik düşüncesini sağlıklı bulamadim burada iliskiden kastim cinsel iliski değil, insan ilişkileri.
Sizde biraz sosyal anlamda da eksiklik sezdim. Yani sosyal cevrenizde ne kadar aktifsiniz, arkadas cevresi/etkinlikler vs var mi hayatinizda ya da ne tur seylerden hoslanirsiniz, hobileriniz neler? Bunlar da önemli biriyle tanismada
Evet birkac kisi çıktı böyle ve hepsi de 40-42 yas civarindaydi hala annesinin dizinin dibinde dolanan ergen tiplerdi tabii tanıdıkça fark ediyor insanBelli bir yaştan sonra aday elemek daha kolay. O yaşına gelen biri aile apartmanı diye tuttursa karar daha hızlı verilir.
Evlilik diye görüşünce de başta elemesi kolay olur. Sevgili olunca yıllar geçecek de bir gün aile apartmanının lafı geçecek. Bu sefer de kızcağız verdiğim emekler diye ayrılmakta zorlanacak.Evet birkac kisi çıktı böyle ve hepsi de 40-42 yas civarindaydi hala annesinin dizinin dibinde dolanan ergen tiplerdi tabii tanıdıkça fark ediyor insan
Sanırım sosyal yönden biraz eksiğim, yani şöyle; ortamda bir bekar erkek varsa yaşıtım ya da büyük, inanılmaz geriliyorum kaçıyorum, iletişim kuramıyorum. Ki normal hayatımda cıvıl cıvıl biriyim. Neden bu kadar çekiniyorum bilmiyorum.Iste yaş sebebiyle de sorun yasiyor olabilirsiniz
Şöyle ki, karsiniza yasitiniz biri ciksa bile nasil davranacağınızı bilmemeniz sorun olabilir
Size kendimden örnek vereyim yakin yaslarda oldugumuzdan. Ben de 37 yasindayim uzun suredir hayatımda biri yok yani tanıştığım kisiler olsa da iliskiye dönmedi. Bunda iki faktör var biri karsi tarafin ilişki ya da evlilikten ziyade takılmak ve cinsellik istemesi benimse daha uzun soluklu bir birliktelik düşünmem hatta evlilik odakli olmam sizin gibi; diger faktör de benim o kisiye uymadigimi düşünmem mesela biri çıkıyor hersey guzel evlilik düşüncesi var cogu noktada anlastik diyelim ama bana diyor ki ailemle ayni binada oturacagiz bense hayir olmaz dedigimde isin rengi degisiyor cunku beklentiler uymuyor ya da ben o kisiyi yeterince olgun bulamıyorum. Yani demem o ki cok faktor var, hic iliski yasamadan biri olsun duzgun olsun evlenelim tarzi düşünceyi sağlıklı bulamadim burada iliskiden kastim cinsel iliski değil, insan ilişkileri.
Sizde biraz sosyal anlamda da eksiklik sezdim. Yani sosyal cevrenizde ne kadar aktifsiniz, arkadas cevresi/etkinlikler vs var mi hayatinizda ya da ne tur seylerden hoslanirsiniz, hobileriniz neler? Bunlar da önemli biriyle tanismada
Erkeklerden çekinerek ya da utanarak mi büyüdünüz? Babaniz ve varsa erkek kardes/abi ile iliskiler nasıl?Sanırım sosyal yönden biraz eksiğim, yani şöyle; ortamda bir bekar erkek varsa yaşıtım ya da büyük, inanılmaz geriliyorum kaçıyorum, iletişim kuramıyorum. Ki normal hayatımda cıvıl cıvıl biriyim. Neden bu kadar çekiniyorum bilmiyorum.
Bu şekilde olmaz ama.Sanırım sosyal yönden biraz eksiğim, yani şöyle; ortamda bir bekar erkek varsa yaşıtım ya da büyük, inanılmaz geriliyorum kaçıyorum, iletişim kuramıyorum. Ki normal hayatımda cıvıl cıvıl biriyim. Neden bu kadar çekiniyorum bilmiyorum.
Babamdan abilerimden asla çekinmem ama dedemden çok çekinirim. Bunu hiç düşünmemiştim, bunun üzerine biraz eğilmeliyim sanırımErkeklerden çekinerek ya da utanarak mi büyüdünüz? Babaniz ve varsa erkek kardes/abi ile iliskiler nasıl?
Genelde bunlar etkili oluyor