Neden yalnızım?

galafa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2024
19
12
32
Kendimi bildim bileli yalnızım. Sanki beni seven hiç kimse olmamış gibi hissediyorum.
İyi, nazik biriyim. Yeterince donanımlıyım ama bir türlü birileri ile tanışıp ilişki adımına geçemiyorum. Tanışacak ortamımın olmaması bir etken ama genel olarak aşırı çekingen biriyim, bunu kırmaya çalışıyorum ama fazla tecrübe edecek bir alanım da yok.
Muhafazakar biriyim, buna çok takılmasam da sanırım karşı taraf takılıyor diye kuruyorum kafamda.
Ben nasıl birileri ile tanışırım, nasıl kendimi aşar ve ilişki yaşarım?
Bir akıl verin lütfen, çok zorlanıyorum.

Şöyle ki mesele muhafazakar olmakta bence, muhafazakar kadınlar ve erkekler genelde flörtten pek hoşlanmıyor, evliliğe yönelik görüşüyorlar. Onu da aile veya çevre buluyor. Bu durumda ailene söyle, çevrene söyle derim. Daha açık fikirliysen arkadaşlarına söyleyebilirsin. Yani muhafazakar olmayan bir erkekle olmak istemezsin zaten, muhtemelen birbirinize beklenti olarak uymazsınız. Yukarda Allah koruyor yazmışlar artık erkeklerin çoğu bencil, cimrş, cinselllik peşinde, sorumsuz leş gibi .... Allah iyisini verir umarım.

Güzel dileğiniz için teşekkür ederim. Bu evlilik muhabbetinden dolayı zaten kimseyi bulamıyorum sanırım. Ben direkt evlilik istemiyorum, karşıma çıkanlarda genelde direkt evlilik düşüncesi olanlar oluyor. Bu da beni en baştan korkutuyor

Güzel dileğiniz için teşekkür ederim. Bu evlilik muhabbetinden dolayı zaten kimseyi bulamıyorum sanırım. Ben direkt evlilik istemiyorum, karşıma çıkanlarda genelde direkt evlilik düşüncesi olanlar oluyor. Bu da beni en baştan korkutuyor
Evlilikten bahsetmeleri hemen evlenicekleri anlamina gelmiyor.
Bende ayni durumdayim hic iliskim olmadi yalniz degilsinn

Karşı cins ilişkilerinde mi sıkıntınız var? Ben de normal çevresi olarak algıladım :KK70:

Eğer radarınızda birileri varsa dikkatini çekmeye çalışın. Genel olarak gülümsemiyorsanız da dikkat çekmiyor olabilirsiniz.

Biri bana yanaşsa çivili sopalarla kovalarım. Dikkat çekici yanım sanırım güleç yüzlü olmam ve yardımcı olmam. Çekingenim de normalde. Gizemli durmam da olabilir, bundan emin olamadım. Şimdi tezat durdu hepsi 🤣

Karşı taraf bunu mesaj olarak mı algılıyor napıyorsa artık, sonra yanaşıldığını sezince ben fıyy 💨

Ya bugün ya da dündü. Rami kütüphanesinde evlilik kriterleri (?) ile ilgili seminer var(dı) :KK70: Belki yanlış bir şey yapıyor(sun)uzdur.

Kendimi bildim bileli yalnızım. Sanki beni seven hiç kimse olmamış gibi hissediyorum.
İyi, nazik biriyim. Yeterince donanımlıyım ama bir türlü birileri ile tanışıp ilişki adımına geçemiyorum. Tanışacak ortamımın olmaması bir etken ama genel olarak aşırı çekingen biriyim, bunu kırmaya çalışıyorum ama fazla tecrübe edecek bir alanım da yok.
Muhafazakar biriyim, buna çok takılmasam da sanırım karşı taraf takılıyor diye kuruyorum kafamda.
Ben nasıl birileri ile tanışırım, nasıl kendimi aşar ve ilişki yaşarım?
Bir akıl verin lütfen, çok zorlanıyorum.
Buraya dertleşme amacıyla konu açmışsın ama şimdi gelir yine bizim sevgi kelebekleri.yok şu kadar yıllık evliyim, yok bir çocuğum var şimdi tekrar hamileyim.ben de olmayacak sandım ama şimdi mutluluktan uçuyorum.yok eşim bana tapıyor falan filan.kötü niyetle yaptıklarını iddia etmiyorum ama bazen bazı mesajlar da ne alaka yani dedirtiyor insana.bu tarz konuların ucu konu sahibi için iyi yerlere çıkmıyor söyleyeyim sana.daha fena için daralır gidersin. Tabi bakış açını da bağlı.bana umut olmak yerine kendimi yalnız hissettiriyor mesela bu tarz mesajlar bana.biri yalnızım diye konu açıyor millet sevgili listesini anlatıyor.bu işler böyle.kimse kimsenin derdinden anlamıyor.sen de mutluluğunuz daim olsun tarzı yapmacık yapmacık cevaplar verirsin anca 😁

Muhafazakarsanız aradığınız kriterlerde muhafazakar erkeklere yöneliktir. Onlar da çok flörtü uzatmadan evlenmek isterler. Sanki istekleriniz çelişiyor gibi. Yani hem sevgili istiyorsunuz evlenmek istemiyorsunuz hem muhafazakar birisiniz ve öyle bir ilişki istiyorsunuz. En doğrusu sanki evlilik düşünen insanlara bir şans vermeniz gibi geldi bana

Ama muhafazakar insanlar önce bir takilalim diye başlamaz ki 😃 evlilik niyetiyle gorusur. Bu da genelde araci gorucu tanistirmasiyla olur.
Ben öyle biliyorum yani.

Ben de yalnızım bazi seyler zamaninda guzel mesela ben birini aramiyorum artık yani hayatin akisinda gelirse ne ala gelmezse de zaten kendi hayatimi idame ettiriyorum illa olsun olmasin kafasinda degilim diger yandan kotu de olsun diye dilemeyin sonra keske yalniz ölseydim de bunlari yasamasaydim dersiniz
Yaşınız kaç? Eğer 20li yaslardaysaniz ve evde oturup sevgilim olsun diyorsaniz o gelmez yani hem evlilik istemiyorum sevgilimin olsun hem de muhafazakarim düşünceleri çelişkili durur dolayisiyla şu an ne önereceğimi ben de bilemedim

Konustugum vs oldu ama ciddi bir iliskim olmadi. Bende seyi merak ettim sen evlilik cocuk istemiyorsun diye biliyorum ben neden kotu hissediyorsun anlamadim
Şu an kötü hissetmiyorum.hani böyle bir konu açmış olsam kötü hissederdim demek istedim.mutluluk hikayesi başkasına umut olur ama benim beynimde öyle işlemiyor maalesef.

X