- 22 Eylül 2014
- 252
- 87
- 29
-
- Konu Sahibi lovemetender_
Benimde ilk erkek arkadasim 19 yasinda olmustu (ne kadar erkek ark denilebilirse). Yasin hala genc. Acele etme. Bu isler planlamayla olmuyor. Birgun bir bakarsin hic anlamadan biri girmis hayatina. 20 yasinda birseye gec kalmis degilsin henuz
Hiç mi bi teklifte bulunan veya dikkatini çeken kimse olmuyor?
Belki kendini dış dünyaya çok kapatmissindir
Belki de böylesi senin için hayırlıdır
Nasibin illa ki çıkar karşına üzülme...Allah hayırlı insanlarla karsilastirsin...
Senin gibi kız bu zamanda zor bulunur hiç sevgilisi olmayan neler duyuyoruz burda sen icini ferah tut olur inşallah
Aceleye gerek yok.
Birşeyin olacağı varsa olur.
Hemde doğru zamanda,doğru sebeple,doğru kişiyle..
Burdan şunu çıkarıyoruz kiiiBunu da düşündüm. Dedim belki böylesinde de birşey vardır bekle... Ama kalbim gerçekten acıyor.
Hiç birşey için geç kalmamışsın canım. Sen şuan o kadar masum ve temizsin ki emin ol hiç beklemediğin bir anda bir bakmışsın evlenmişsin bile
Burdan şunu çıkarıyoruz kiii
Sevgilisi olanın da Kalbi acıyor ayrılanin da acıyor olmayanın da acıyor
Her şekilde aciyooo
Amin canım üzme kendini...Amin,amin,amin...
Kimseyi sevgisiz bırakmasın yarabbim.
Çok gençsin daha umudunu kırma elbette karşına sana değer veren biri çıkacak
Olur tabiki neden olmasın,sen kendini sabitlediğin için bu fikre sana öyle geliyor.Beklentini sıfıra çekersen hiç beklemediğin zaman cıkar karşına.İşte birşey hiç olmayacak gibi
Aynii kuzenim gibisin kiz, oda 20 yasinda, benim karsima biri cikmazsa diyo oyle. Hepimizden once evlenicek benceO kadar güzel yazıyorsunuz ki... İlgilenen herkese çok teşekkür ederim. Ya hiç çıkmazsa!