- 22 Eylül 2014
- 252
- 87
- 29
- Konu Sahibi lovemetender_
boş insanlarla zaman kaybedip üzüleceğine böylesi daha iyidir belki hiç dert etme hayırlısı diye dua et
Aynen dua ediyorum biraz da takmamaya çalışıyorum ne kdar başarılı olabilirsem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
boş insanlarla zaman kaybedip üzüleceğine böylesi daha iyidir belki hiç dert etme hayırlısı diye dua et
Saçmalamayın Allah aşkına. Uzun soluklu ilişkilere hiç özenmedim ben. Benimde 3 4 yıllık bir ilişkim oldu ama bir süre sonra çok monotonlaşıyor. O yüzden ilişkinin hep ilk aylarını sevdim ben Benimde uzun zamandır kimse yok hayatımda fakat sorun etmiyorum. Aşık olacağım biri olmadıktan sonra ne önemi var ki sevgilimin olmasının?Tamam 40 değilim ama artık hiç olmayacak gözüyle bakmaya başlamıştım çünkü etrafımdaki herkesin2 senelik yada en az 6 aylık beraberlikleri var. Hiç olmayıncada böyle başladı böyle gider gibime gidiyor
Tabi ki de geç kalmış değilim ama genç yaşta sevgili olaların yaşadıkları daha farklı oluyor. Tabi ki de kader ne zaman olacağı belli olmaz ama o kadar umutsuzum ki hiç bir zaman ne beni seven ne de istediğim biri çıkmayacak galiba.
Pardon da genc yasta sevgili olanlarin yasadiklarinin nesi farkli oluyor. Cogunda Bir suru yanlis bir suru mantik disi durum. Hayatta hic bir zaman bir iliskim olsun diye bakmadim. Ilgilenen olsa bile ben ilgilenemedim. Icimden gelmedi. cunku yazik ask mesk adina arkadaslsrimin yaptiklarini yasadiklarini goruyordum tiksiniyordum. Ilk askimi 25 yasinda yasadim ve ardindan da evlendik. Daha 20 yasindasin. Yapman gereken planlaman ve o planlari hayata dokm3n gereken bir surec var. Benc3 boyle sacma bir seyi kafana takip saplanti haline getirmemelisin
20 yasindasin ve 57 yasindaki kadinda mi kendini gordun.Yani e; mesela interrail istiyorum ve zevki şu yıllarda çıkar bu yaştaylken üniversitedeyken yani tabi her yaşın ayrı güzelliği var ama bilemedim saçmaladım galiba. Birde bir tanıdığım var kadın 57 yaşında hiç evelenmemiş çok seçiciymiş galiba o morelimi bozdu kendimi gördüm onda
20 yasindasin ve 57 yasindaki kadinda mi kendini gordun.
20 yasindasin ve 57 yasindaki kadinda mi kendini gordun.
bu arada allah analı babalı büyütsün. Bebiş sağlıklı olarak dünyaya gelir inşallah. :)
Tesekkur ederim amin.
canim benim ben seni anladigim icin boyle yaziyorum. Ben senin yasadigin yasi ve durumu yasadim seni anliyorum ancak sen benim durumumu yasamadigin icin elbette sana afaki geliyor soylediklerim(iz)
sana tavsiyem ilk kisiyi arama. Hayatini akisina birak kendine planlar yap hedefler belirle. Geriye donuk hatta universite hayatina donuk tek pismanligim ne biliyor musun. Keske daha dolu gecirebilseydim. Hayatini yasa universite hayatinin tadi sevgili ile degil sad3ce bir tane adamakilli bir arkadasla ki bazen one bile gerek yok gezerek yasayarak hayati tadarak cikiyor.
Benim her hafta sonum doluydu . Aksamlari kendimi eve kostur kostur atardim ama suan anliyorum ki yine de daha dolu seyler yapilirmis. Kurslara git, kendine hobi edin, turlara katil hafta sonlari iki gunluk olan yada gunu birlik. Ne bileyim birak akisina hayati sen baskalarini bekleyecegine hedeflerininle mesgul ol.
Merhaba;
Belki konumu çok sıradan bulacaksınız ama şu günlerde durmadan aklımda olan ve canımı sıkan bir konu var. Lütfen bana yardımcı olun, önerileriniz ya da yaşanmışlıklarınız önemli. 20 yaşındayım ve bu zamana kadar gerçekten ama gerçekten hiç sevgilim olmadı. İnternette konuşmalarda dahil hiç ama hiç olmadı. Bekledim lisede olur dedim bekledim üniversitede olur dedim ama 2. sınıfı bitirmek üzereyim ve hala yok. Artık olmaz gibime geliyor. Ve artık umudum hiç yok. Siteleri okuyorum bloglara bakıyorum aynı dertten olanların konularını okuyorum.... Artık kısmetim gelmeyeceğine kanaat getirdim. Gerçekten sevilmek istiyorum. Hayalimde birini oluşturuyorum rabbime dua ediyorum. Ama olmuyor ve bu gün geçtikçe daha da canımı sıkıyor. Umudunu kesme diyorum kendime ama işte durum böyle olunca...