Bunların hepsine katılıyorum ama hala öyle hissediyorum bence de destek almam lazımKonularınızı hatırlıyorum. Bence psikolojik tedavi görmelisiniz. Sağlıklı düşünemiyorsunuz.
Normalde o adamdan terliksiz ayakkabısız koşa koşa uzaklaşmanız lazım.
Evin; kocalı değil huzurlu uyuduğun yerdir. İlla koca şart değil hele de böylesi hiç lazım değil.
Gerçekten ne hissettiğimi çok iyi anladınız WhatsApptan mutlu aile profilleriini görünce çok uzuluyom:)zaten toplum başkası olması şimdiye çoktan ayrilirdim boşanma asamalri falan bitse kendimi çabuk toparlarim diye düşünüyorum çocuklarım bana yaşama sevinci veriyor kendimi hep motive etmeye calisiyorumKötü de olsa alıştığınız bir düzen var çünkü. Malesef toplumsal baskı diye bir gerçek var. Aile evinden çıkarken bekar bir genç kızken şimdi çocuklu değişmiş bir kadınsınız böyle duygu durumunda olmanız çok normal. Boşanan insnalar herkes mutlu ben niye mutlu değişim herkesin güzle evliliği var bir benim mi olmadı gibi düşünebilir. Ama ilk ve tek boşananda siz değilsiniz. Bu süreçten geçen çoğu kişi bu iniş çıkışları yaşar endişelenmeyin zamana bırakın. Belki destek alırsınız. Sürçe bitip zaman geçince hepsi geçecek
Burada anlattıklarım yaşadıklarimin sadece yüzde onu o kadar kötü şeyler yaşadım ki bir haftadır annemlerdeyiz herkes bana o kadar iyi geliyor ki annemim.komsusu bile çok sevkatli davranıyor gibi geliyor bana .Elalem.ne der diye düşündüm hep ama elalam.yasamadi benim yaşadıklarımı çektiğim acıları insalah bundan sonra çok huzurlu olurumHuzur huzur huzur. Aç uyu soğukta uyu ama huzurlu uyu. Kimse aşağılamasın. Küfretmesin. Ezmesin.
İlk değilsin. Het gün binlerde kişi boşanıyor. Boşanmak çok olağan senin durumun için. Normal bir şey. Toplum normlarını boşver. Kendini düşün. Hayat kısa. Buna odaklan. Kısacık hayatı bir kapanda yaşama. Özgürleş.
Bazen insanlar kötü olsa da konfor alanında kalmak ister uzaklaşmak korkunç gelebilir. Başaramamışlık ve emeklerin , zamanın boşa gitme hissi olabiliyor. Kaç çocuğunuz var ve kaç yaşındalar? Boşanma çekişmeli mi olacak? Zamanla bu sürece alışacak daha iyi olacaksınız. Aynı evde iki yabancı olup hem kendinizi hem çocukları mutsuz etmektense boşanmak en mantıklı karar .Eşimle anlaşamıyoruz bosanma davası açıyoruz bence de bu evlilik bitmeli ailem de arkamda çok şükür çocuklarima da bana kapıları her zaman açık ama ben çok üzülüyorum basaramamislik hissi var hiç evim Barkim yokmuş gibi hissediyorum neden bu insani seçtim bunca şeyi yaşadım diyorum derdimi anlatacak kimse de yok o yzuden burda dertlesmek istedim
30 yaşındayım ikiz üç buçuk yaşında kızlarım var anlaşmalı olur boşanma bence o açacak daha önce de açmıştık o zaman da anlasmaliBazen insanlar kötü olsa da konfor alanında kalmak ister uzaklaşmak korkunç gelebilir. Başaramamışlık ve emeklerin , zamanın boşa gitme hissi olabiliyor. Kaç çocuğunuz var ve kaç yaşındalar? Boşanma çekişmeli mi olacak? Zamanla bu sürece alışacak daha iyi olacaksınız. Aynı evde iki yabancı olup hem kendinizi hem çocukları mutsuz etmektense boşanmak en mantıklı karar .
CoEtrafindaki mutlu ailelerin yuzde 80'i mutluluk kisvesi altinda aci çeken kadinlarla dolu o yuzden onlara takilma hic, cidden mutlu aileler, dort dortluk evlilikler yok mu elbette var, Allah onlarin mutlulugunu daim etsin. Bize dusen mutsuz bir evlilikse kendimizi kurtarmak zorunda oldugumuzu hissettigimiz yerde birakmaliyiz, cocuklar babasiz kalacak vb düşüncelere kapilmayin, bosandiktan sonra babasız birakacak bir adamla evliyseniz birakin cocuklar babasiz buyusun zaten.
Çocuklar hiç babalarinin yokluğunu hisettmiyorlar zaten dedelri onlara o kadar ilgi gösteriyor ki Allah razı olsun tabi babasinjn yeri ayrı ama çocuklara bağırıp çağırıyordu gerginlik onalri da etkiyorlduEtrafindaki mutlu ailelerin yuzde 80'i mutluluk kisvesi altinda aci çeken kadinlarla dolu o yuzden onlara takilma hic, cidden mutlu aileler, dort dortluk evlilikler yok mu elbette var, Allah onlarin mutlulugunu daim etsin. Bize dusen mutsuz bir evlilikse kendimizi kurtarmak zorunda oldugumuzu hissettigimiz yerde birakmaliyiz, cocuklar babasiz kalacak vb düşüncelere kapilmayin, bosandiktan sonra babasız birakacak bir adamla evliyseniz birakin cocuklar babasiz buyusun zaten.
İnşaallah... hep benim hatam di her defasında o barışmak istedi maalesef bende kabul ettim hata bendeydiBu kez vazgeçmemelisin.
Anlaşmalı açıp sonra vaz mı geçmiştiniz? Aileniz destek oluyorsa çok iyi. Çocuklara bakarken de yardım ederler umarım.30 yaşındayım ikiz üç buçuk yaşında kızlarım var anlaşmalı olur boşanma bence o açacak daha önce de açmıştık o zaman da anlasmali
Mahkemeye gitmeden vazgeçmiştik . Babam on çocuğun olsa da ölene kadar size bakarım diyor (ben de çok şükür elim ayağım tutuyor çalışırım çocuklar da büyüdü artık )bu kadar anlayisli ailesi varken bu kadın aptal mı simidye kadar ayrılmamış diyebilirsinizAnlaşmalı açıp sonra vaz mı geçmiştiniz? Aileniz destek oluyorsa çok iyi. Çocuklara bakarken de yardım ederler umarım.
Babanızın böyle düşünmesi ve destek olmasına sevindim. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallahMahkemeye gitmeden vazgeçmiştik . Babam on çocuğun olsa da ölene kadar size bakarım diyor (ben de çok şükür elim ayağım tutuyor çalışırım çocuklar da büyüdü artık )bu kadar anlayisli ailesi varken bu kadın aptal mı simidye kadar ayrılmamış diyebilirsiniz
Çok sağolun yorumlariniz çok iyi geldiBabanızın böyle düşünmesi ve destek olmasına sevindim. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Aynen çok doğru söylüyorsunuz yorumlarınız için teşekkür ederim iyi geldi30 genç bi yaş. bi arkadaşım 2 çocukla 29 yaşında boşandı. 2 yıl oluyor yakında. çok ama çok iyi şu an. a101'de çalışıyor. orda işe girdi hemen. 2 senedir de işinden çıkmadı. kendine motor aldı motor bile kullanıyor. hakikaten yeniden doğdu.
toplumu moplumu boşver. insanlar bizi 2 dakka konuşur geçer. sonra herkes kendi derdine düşer. herkesin başında var elli tane dert. insanları düşünerek hayata yön verilmez. kim ne derse desin boşver. genceciksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?