- 12 Mayıs 2014
- 6.177
- 3.526
- Konu Sahibi BayramSekeri
Ben de uyuyamıyorum sıcaktan sanırım..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ramazanda uyku düzenim kalmıyo benim de 12 de yatsam 2 de sahur için kalkıyorum 3bucukta yatıyorum altı da eşimi yollamaya kalkıyorum sonra gündüz oruçlu oruçlu yataktan cıkamıyorum careyi hiç yatmamakta buldum ben de yoksa perişan oluyorum eşim gidince uyucam
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben de uyuyamıyorum sıcaktan sanırım..
Allah'ım Allah'ım bu saat oldu gözüme uyku girmiyor kafayı yiyecem artık eşimin kim bilir kaçıncı rüyası ben hala uyanığım gözlerim fal taşı gibi açık mübarek :) Napcam ben yaa off
Sizinki sıcaktan peki benimki neyden :44:
Sizinki de sıcaktandır belki , değilse de adaçayı içerseniz günde 1 tane iyi gelebilir rahatlatır biraz :)
Ohh hayat size güzel tadını çıkarın :) insan evlenince o günleri çok arıyor maalesef
ay kanal dyi açın
Yine ben geldim yok walla uyumak ne mümkün.. 5 de uyuyodum artık o da yok yaaa..
ay kanal dyi açın
ayşe fatma hayriiyee haydi çifte telliiyeee çalıyoduda bitti simdide sakin şeyler çalıyo açın yakınınızdaysa tv isterseniz kafası dinleniyo insanın eski şarkılar,reklama girdi şimdide aman beene var ki kanal d de :26:
ne varii ki kanal d de :26:
ayşe fatma hayriiyee haydi çifte telliiyeee çalıyoduda bitti simdide sakin şeyler çalıyo açın yakınınızdaysa tv isterseniz kafası dinleniyo insanın eski şarkılar,reklama girdi şimdide aman bee
Ben de uyanıgım ((( sahur sonrası yine uyku girmedi gözüme