Neden uyuyamıyorum ben yaa !!!!

Ramazanda uyku düzenim kalmıyo benim de 12 de yatsam 2 de sahur için kalkıyorum 3bucukta yatıyorum altı da eşimi yollamaya kalkıyorum sonra gündüz oruçlu oruçlu yataktan cıkamıyorum careyi hiç yatmamakta buldum ben de yoksa perişan oluyorum eşim gidince uyucam

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sizinki de ayrı bi mesele :KK1: İşiniz zor Allah kolaylık versin:KK3:

Bende uyku tutmayan tayfadanim :KK70:
Liseden bir arkadasim var hergun 6 gibi uyaniyo haftaici haftasonu farketmez gece de 9-10 oldu mu uyuyo hemen saat 10'u gecsin gozler kan çanagi gibi olur :KK70:
Benimde şoyle bi duzenim olsa valla yarasa gibi gunduz uyuyup gece ortaya cikiyorum :KK70:

of bende uyuyamıyorum ve gözlerim kan çanağı resmen. sabahta 11de doktora gidicem ama uyumadan olucak sanırım :KK14: buarada uyku ilacı kullanıyodum ama etkisini yitirdi dozu yetmiyo heralde:KK25:

ne var ki kanal d de :26:
ayşe fatma hayriiyee haydi çifte telliiyeee çalıyoduda bitti:KK1: simdide sakin şeyler çalıyo açın yakınınızdaysa tv isterseniz kafası dinleniyo insanın eski şarkılar,reklama girdi şimdide aman bee:KK19: :KK8:

ayşe fatma hayriiyee haydi çifte telliiyeee çalıyoduda bitti:KK1: simdide sakin şeyler çalıyo açın yakınınızdaysa tv isterseniz kafası dinleniyo insanın eski şarkılar,reklama girdi şimdide aman bee:KK19: :KK8:

ohh ohh ne güzel :KK52: maalesef yatak odamda tv olmadığı için bakamayacağım :KK19::KK19:

X