uzak durmuyor. tek çocugum diyor. 1 hafta sonu rahat bırakmıyor ayrı şehir olduğu haldeBir insan nasıl ölçek olabilir acaba diyerek okudum konuyu
Eşinle sorunun yok
Babasını uzaklaştırman gerekiyor evliliğinizden
burası benim evim diyor bana. ve hersey onunmuş gibi davranıyorNiye başka yerden bir ev tutmaya yanaşmıyor ki esiniz? Kp esyaniza kadar nasil girer?
Eşim de tek çocuk az çok biliyorum çok düşkün oluyor anne babauzak durmuyor. tek çocugum diyor. 1 hafta sonu rahat bırakmıyor ayrı şehir olduğu halde
Eşinize sorun bakalım.Babasıyla aranıza koyması gereken mesafenin farkında mı?Ve bunu sağlayabilecek mi?
burası benim evim diyor bana. ve hersey onunmuş gibi davranıyor
Eşiniz ayrı ev tutmayana dek dönemezsiniz o zaman. Zaten öyle iç içe saygısız insanlarla nereye kadar
Ayyy ömür törpüsü o Ne yayanlıs anladınız. zaten evler ayrı. hatta arada 1 saat mesafe var. ama adam gelip burası benim evip deyip heryeri karıstrıyor. benim evimde bana diyor uykun geldiyse yat. vs telefonla günde 10 kez arıyor eşimi. beni şikayet ediyor sürekli
10 kaynana ya bedelAyyy ömür törpüsü o Ne ya
Belalı Kaynana gibi
Gerçekten böyle ömür mü geçer10 kaynana ya bedel
o konuşur diyo. ben zaten sana yaptıği haksız seyler için söyleniyorum diyo. o söyler susmaz. sende duymazdan gel diyo bana.Babamı hala alttan al diyebiliyorsa dönme .
benim babam da yapsın sende duymazdan gel de sende..o konuşur diyo. ben zaten sana yaptıği haksız seyler için söyleniyorum diyo. o söyler susmaz. sende duymazdan gel diyo bana.
dönmedim zaten. dönmediğim için bu kadar kötüyüm. sanki biri kalbimi eliyle sıkıyorbenim babam da yapsın sende duymazdan gel de sende..
yerinde olsam sınır koymadan asla dönmezdim eve
dönmedim zaten. dönmediğim için bu kadar kötüyüm. sanki biri kalbimi eliyle sıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?