• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden sevgili olamıyoruz?

Nasıl ilişkiye götürücem ben bu adamı?

• 100

OY: 1 100,0%
  • 100

OY: 1 100,0%

• Ankete Katılan
    1

Etoile09876

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2017
1
0
1
Güzel flört ettik ilk zamanlarda. Hersey gayet güzeldi sonra koptuk bir anda. İlgisini kesti iyice yakınlaştıktan sonra. Aramızda ok bir elektrik var ve ara ara yakınlaşıyoruz ancak benimle sevgili olmuyor. Benim düzgün bir kız olduğumunda farkında. Kendisi de evcimem bir adam. Oyle cinsel anlamda bir kadına da ihtiyacı yok ancak benimle yakınlaşıyor sonra geri çekiyor kendini. Onu ilişkiye götürmek için ne yapabilirim?

At çöpe gitsin! Kendisi daha ne istediğini bilmiyor ya da sizi kullanmaya çalışıyor.

Kesinlikle hayatında baska biri vardır. Kisa zaman once yasadigim bir olay tecrube ettirdiki bu boyle maalesef inanmak istemeyebilirsin bu boyle hala kendimi toparlayamıyorum 2 yılimi aldi acildi acilacak derken ama elde me kaldi gitti nisan takti bence bosver bunu yoluna bak biraz aci olmus olabilir ama cidden bu böyle

Bence hayatında bir kişi daha var ya da aklında. Arada kalmış gibi duruyor. Bence seni gerçekten seven erkek daima yaninda olur ve sevgisini hissettirir.

Burada direkt otomatik bir sekilde "Seni kullaniyor bacim" diyen bir tayfa var. Her konuya ayni seyi yaziyorlar ve erkeklere zerre guven duymuyorlar :D

Kaç konuya girdim hep ayni sey. Belki seviyor ama cekiniyordur, neden hep en kotu ihtimal?

Tecrube konusuyirdur belki
Burada direkt otomatik bir sekilde "Seni kullaniyor bacim" diyen bir tayfa var. Her konuya ayni seyi yaziyorlar ve erkeklere zerre guven duymuyorlar :KK70:

Kaç konuya girdim hep ayni sey. Belki seviyor ama cekiniyordur, neden hep en kotu ihtimal?
Tecrübe konusuyordur belki ;) keske burayi önceden keşfetseymişim belki bende yazar laf dinlerdim biraz...

3 yildir enistemin yakin arkadasiyla ara ara konusuyoruz kendisinden hoslandigimi biliyo hatta oda benden hoslandigini soyluyo en son mart ayinsa sevgili olduk sonra ayrilmak istedi ayrildik ama hala beni sevdigini sadece zamana ihtiyaci oldugunu soyluyo cunku daha once 3 yillik iliskisinde aldatilmis kiz 15 gun snra bi baskasiyla evlenmis sizce bekleyip istedigi zamani vermeli miyim cok kararsizim ama ona karsi baya yogun hislerimde var ne yapmaliyim

Yakınlaşmak derken? Bence adam cinsellik yaşayacağı birini istiyor, sen tam öyle değilsin, seninle ancak ciddi bi ilişki yaşayabilir.. ciddi ilişki de istemiyor..
Bunu anladım..
Adama puanım 0.. yolla bunu bence..

Back