Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pazar günü başka işin ne? Cevap ver kızaBaşladı mesai…
Bence evet. Yoksa artık konu açmazdın. Çirkin olduğunu düşünmeye başladım ben de. Estetik mi yaptırsan rayni belki kapında kuyruk olur.Kizlar benimle tanismak isteyen neden olmuyor arkadasimin biri ismini bulmus yazmis konusuyorlarmis bana hic oyle bir sey olmadi. Cok mu cirkinim acaba?
Muhtemelen öylesin.Cok mu cirkinim acaba?
Etrafında ilişkisi olan herkes çok mu güzel? Tiple alakası yok bence kendine yüklenme böyleKizlar benimle tanismak isteyen neden olmuyor arkadasimin biri ismini bulmus yazmis konusuyorlarmis bana hic oyle bir sey olmadi. Cok mu cirkinim acaba?
Söylediklerinize katılıyorum ancak yeni birileriyle tanışmak zor olan. Bu söyledikleriniz tanıştıktan sonrası. Herkes sanki ya dengini bulmuş ya kendini kapatmış ilişkiye. Sosyal medyadan tanışsan ordaki erkekler amacı cinsellikten öteye gidemiyor. Zor bi dönemdeyiz cidden.Bence siz biraz “needy” bir insansınız ondan olmuyor. Şu mesajınızdan eziklik akıyor.
Kendinizi sevmediğiniz güvenmediğiniz çok belli.
Ben bunu bir mesajda anlıyorsam etrafınızdaki erkekler de tabi ki anlıyordur. Kendini sevmeyeni kimse sevmez. Özgüveniniz üzerine çalışın, etrafta ezik ezik dolanmayın. Bir de bu konuları olacağına bırakın erkek diye aranınca erkekler onlara yapışacağınızı düşünüyor, needy olmaktan kastım bu. Erkekler elde etmek için çabalamaları gereken kadınları severler. Bundan kastım trip atın, yeşilçam filmlerindeki gibi kaçın değil ama bir standardınız, sınırlarınız olsun.
Konu sahibi benimle neden tanışmak isteyen olmuyor demiş, belli ki birinin onu görüp ona adım atmasını istiyor. Ki arkadaşına bu yapılmış ve bunun örneğini de vermiş.Söylediklerinize katılıyorum ancak yeni birileriyle tanışmak zor olan. Bu söyledikleriniz tanıştıktan sonrası. Herkes sanki ya dengini bulmuş ya kendini kapatmış ilişkiye. Sosyal medyadan tanışsan ordaki erkekler amacı cinsellikten öteye gidemiyor. Zor bi dönemdeyiz cidden.