Yeni mesajları okurken rastladım normalde bu forumu takip etmiyorum kendimce yanlışları söyleyeyim.
1. Adet döngünüz kötü değil hatta normal. Adetinizin başladığı günü not edin. 10.gün ile 16. hadi 18. gün arası gün aşırı ilişkiye girin. Burada sanki hep iki günde bir denmiş o kadar da değil yapmayın sperm kalitesi düşer. Yapmayın hepimiz insanız
Gerekirse ovulasyon testi alın. Gebeliğin uygun olduğu günler yumurtladığınız zamanlardır.
2. 45 dakika ayaklarınız havada bekliyor musunuz gerçekten? Yapmayın. Sperm içeri girdikten sonra olay bitmiştir. Dışarıya elbet taşacaktır. Bunu sorun etmeyin. İçinizin rahat etmesi için en fazla 5 dakika yeterli. Ben denememde ikinci ay hamile kaldım. Eşim duşa girip çıkana kadar beklemiştim.
3. Bahsettiğim gibi sperm yolunda ilerliyordur sorun değil. Ancak iki ilişki hep mi oluyor? Sperm kalitesini yine düşürüyorsunuz. İki ilişki olmadan duramıyoruz derseniz 10-16/18 gün aralığında tek ilişki olsun.
4. Bu şekilde iki ay daha deneyin olmazsa eşiniz de tıpış tıpış gitsin.
5. Stres yaptığınızda olmayacak.
6. Stres yaptığınızda olmayacak.
7. Stres yaptığınızda olmayacak.
Ben 30 yaşındaydım kendimce sorunlarım vardı. Aman olmazsa tüp bebek yaparız artık doğal yolla çocuk sahibi olmak zor yaş da ilerledi sigara kullandım vs dedim beklemiyordum. Doktorların genel tavsiyesi olan bir süre deneyin olmazsa gelin olayını tamamlamak için yaptım yani... Siz de kendinize ben gencim mutluyum eşimle daha gezecek görecek çok yerimiz var olmazsa da önümde uzun bir zaman var tedaviler de oldukça başarılı diye telkinde bulunun. Eşiniz de sizi 45 dakika amuda kalkmış vaziyette görmesin ya da hayal etmesin