kimseyle dalga geçmiyorum. uslubum kinayeli sadece. ayrıca bekar ve çocuğumuz yok diye yorum yapamıycaz mı? bence evlilik bağı kadınlarına algılarını kapatıyor. bekar bakış açısına ihtiyacınız var.
Bak konu sahibi burda sana yol gösterenlere asabi cevaplar verince eline birşey geçmez.
Yaşlarımız yakın
Ben 16 yıllık evliyim.1 kızım var.
Eşimin ailesiyle 15 yıldır görüşmüyorum.
Neden ? Sizin yaşadığınız şu sıkıntının benzerini bende yaşadım.
Tek farkımız bana laf düşmedi.
Eşim "benim eşime saygı duymayan benide arayıp sormasın"dedi ailesini susturdu.
Eğer böyle olmasaydı senin eşinin mizacında olsaydı eşim boşanırdım çok samimiyim.
Dünyaya bir kere geliyorum ve kimsenin kahrını çekmeye luzüm yok.
Yani burda sana yazılanlar çok ütopik şeyler değil.
Bak konu sahibi burda sana yol gösterenlere asabi cevaplar verince eline birşey geçmez.
Yaşlarımız yakın
Ben 16 yıllık evliyim.1 kızım var.
Eşimin ailesiyle 15 yıldır görüşmüyorum.
Neden ? Sizin yaşadığınız şu sıkıntının benzerini bende yaşadım.
Tek farkımız bana laf düşmedi.
Eşim "benim eşime saygı duymayan benide arayıp sormasın"dedi ailesini susturdu.
Eğer böyle olmasaydı senin eşinin mizacında olsaydı eşim boşanırdım çok samimiyim.
Dünyaya bir kere geliyorum ve kimsenin kahrını çekmeye luzüm yok.
Yani burda sana yazılanlar çok ütopik şeyler değil.
"Yok sayıyorlar" demek takmıyorlar yaniAyrıca şunu unuttum
Bana diyor ki onlar seni yok sayıyorlar ya bende onları aramıyorum bak diyor bana
Çünkü sen annenin kuzususun, kimse sana acımaz annenden başka! sende yavruların için güçlü ol ve kendinide onlarıda ezdirme. kimsedende anlayış merhamet bekleme. boşver hepsini evlatların ve sen yaşa hayatını geri kalan kim varsa umursama bence.Selam Arkadaşlar
Bir erkek hatalı olduğunu bildiği halde kendine bu konuda kızdığı halde, neden kendi ailesinden (anne,baba ve kardeşlerine) bunu açıkça demez? Neden anne babası kardeşleri dedim çünkü beni ailesine kötüleyip şikayet ederek artık bu evliliği istemediğini ve boşanmak istediğini söylemişti. Yani kendi topuğuna sıktı misali. Biz eşiz kavga tartışmalar olur hemen ailesine duyurması mı lazımdı? Benim Anneme dedi "ben hata ettim sana ve figana açıkça şöyle dedi ben ş..f.izlik yaptım dedi" özür diledi tekrar. Annemde estağfrullah ama beni çok üzdün evladım siz mutlu olun yeter dedi. Kapattı konuyu. Benim size sormak istediğim eşim neden ailesine bunu anlatmıyor neden susuyor? Benim arkamdan artık ne konuşmuşsa anası babası kardeşleri bana yok muamelesi yapıyor. 3 görümcede beni facede engellemiş. Ki profilimde rahmetli Babamın resmi var. İçim acıdı elleri nasıl vardı? Bana hertürlü saygısızlık yapılmaya devam ediliyor. Annesi Babası canı isterse bazen arıyorlar ve ben haksız oldukları halde cevap veriyorum. Asla da hesap sormadım geçmiş olaylar için. (Eski konumda var)
Benim anlamadığım; nedenini cevabını eşimden alamadığım sorum şu ki? Eşim neden Anneme dediklerini ailesine demiyor. Anneme Babama anlattım dedi söyledim dedi. Suç benim ben yanlış yaptım dediğini söyledi. O zaman neden bir kusura bakma demediler bana.?(Çünkü bana o evden çık oğlum seni istemiyor zorla mı ilk boşanan siz değilsiniz demişlerdi çocuklarım olduğu halde)
3 görümce birgün demedilerki birde seni dinleyelim kardeşlerine inanıp beni hiçe saydılar. Ve eşim neden susuyor.? Niçin beni savunup haksızlık edenin kendisi olduğunu söylemiyor onlara. Siz eşime yanlış yapıyorsunuz sizede bahane miydi demiyor? Nasıl hepiniz bir olup eşimi engelliyorsunuz asla demiyor..
Nolur bana bir yorum yapın. Bana haksızlık ettiğini söyleyen kendisi. Suçluyum yüzüm yok sana diyen o. Bunu anasına babasına da güya söylemiş o zaman onların bu tavırları ne. Hele o kardeşleri onlara nasıl açıklama yapıp kendinin suçu olduğunu demiyor..? Nasıl bana saygısızlık edilmesine göz yumuyor.
Bu adam beni sevmiyor. Bunun başka açıklaması yok aslında. Yüzüne de dedim demin kafası önüne eğildi noldu diyorum. "Hiç istemediğim şeyler yaşandı keşke böyle olmasaydı çok üzgünüm deyip işe gitti. Çocuklarım peki ? ben bu konuda nasıl tavır koymalıyım.
Beni yoka sayanlar beni birkez bile olsun dinlemeden kesip atan önyargılı insanlarla çocuklarımı nasıl görüştüreceğim onları aradıklarında?
Yoruldum inanın.
Gururum onurum yerde resmen. Sen nasıl demezsin nasıl susarsın. O böyle yaptıkça ben kendimi kullanılmış bir pislik gibi hissediyorum. Ailesi de diyordur oğlum çocukları için katlanıyor yada neler nelerrrrr. Bana yapılan saygısızlığa susmasi beni eşimden buz etti!
Bence oturup aglamak kendine acimak yerine kendi hayatini eline al ve seni uzen yipratan durumlardan uzaklas. Kendine olan saygini yitirme. En korkuncu zaten boyle insanlarla ayni seviyeye dusmek. Ya onlar gibi olursun olamazsan kendinden olursun ..hirsa kapilirsin inat yaparsin vs..
Sen mutluysan cocuklarinda mutlu olur.
Yani dusunuyorum da.. Cocuklara ayriliginizin buyuklugunu ve yikim mis gibisine yansitirsan onlar zaten aglar ciglik atar vsvs..ama duzgunce anlatirsan babanizdan kopmuyoruz herzaman goreceksiniz tarzinda ozaman ciglik cigliga bu bosanmayi karsilamazlar. Bu konuda biligili bir doktordan tavsiye almanizi oneririm..bosanirken cocuklara nasil davranilir ne denilir gibisinden.. Tabi bosanmak istiyorsaniz.
Neden onları bu kadar önemsiyorsunuz. Çok mu önemli haksızı haklıyı ayıramamaları. Sizi haklı bulsalar ne olacak. Ne güzel iç yüzlerini geçte olsa görmüssünüz. Neden şerrin içinde hayır aramıyorsunuz. Bırakın görüşmeyin asıl siz kapatın bütün kapıları onlara. Tamam eşinizin yaptığı yanlış ama fazla abartıyorsunuz.
Cocuklar kac yasinda figan
Çünkü sen annenin kuzususun, kimse sana acımaz annenden başka! sende yavruların için güçlü ol ve kendinide onlarıda ezdirme. kimsedende anlayış merhamet bekleme. boşver hepsini evlatların ve sen yaşa hayatını geri kalan kim varsa umursama bence.
"Yok sayıyorlar" demek takmıyorlar yani
Sen karını bi savun bakalım yok sayabiliyorlarmı.
Eşiniz çocuk gibi bahane üretiyor konu sahibi kusura bakmayın.
Ben böyle adamları hiç anlamıyorum. Eğer karın haklıysa sonuna kadar savunacaksın, sonuna kadar karının yanında olup ona sahip çıkacaksın.
Böyle yaparak sadece sana zarar veriyor ve evliliğinize yazık ediyor. Allah yardımcın olsun, böyle bir insanla ömür geçirmek zordur.
Ailesine daha once sizi kotulediyse o yuzden diyemiyordur. Soylese bu kezde ailesi kendisine kizacak.Selam Arkadaşlar
Bir erkek hatalı olduğunu bildiği halde kendine bu konuda kızdığı halde, neden kendi ailesinden (anne,baba ve kardeşlerine) bunu açıkça demez? Neden anne babası kardeşleri dedim çünkü beni ailesine kötüleyip şikayet ederek artık bu evliliği istemediğini ve boşanmak istediğini söylemişti. Yani kendi topuğuna sıktı misali. Biz eşiz kavga tartışmalar olur hemen ailesine duyurması mı lazımdı? Benim Anneme dedi "ben hata ettim sana ve figana açıkça şöyle dedi ben ş..f.izlik yaptım dedi" özür diledi tekrar. Annemde estağfrullah ama beni çok üzdün evladım siz mutlu olun yeter dedi. Kapattı konuyu. Benim size sormak istediğim eşim neden ailesine bunu anlatmıyor neden susuyor? Benim arkamdan artık ne konuşmuşsa anası babası kardeşleri bana yok muamelesi yapıyor. 3 görümcede beni facede engellemiş. Ki profilimde rahmetli Babamın resmi var. İçim acıdı elleri nasıl vardı? Bana hertürlü saygısızlık yapılmaya devam ediliyor. Annesi Babası canı isterse bazen arıyorlar ve ben haksız oldukları halde cevap veriyorum. Asla da hesap sormadım geçmiş olaylar için. (Eski konumda var)
Benim anlamadığım; nedenini cevabını eşimden alamadığım sorum şu ki? Eşim neden Anneme dediklerini ailesine demiyor. Anneme Babama anlattım dedi söyledim dedi. Suç benim ben yanlış yaptım dediğini söyledi. O zaman neden bir kusura bakma demediler bana.?(Çünkü bana o evden çık oğlum seni istemiyor zorla mı ilk boşanan siz değilsiniz demişlerdi çocuklarım olduğu halde)
3 görümce birgün demedilerki birde seni dinleyelim kardeşlerine inanıp beni hiçe saydılar. Ve eşim neden susuyor.? Niçin beni savunup haksızlık edenin kendisi olduğunu söylemiyor onlara. Siz eşime yanlış yapıyorsunuz sizede bahane miydi demiyor? Nasıl hepiniz bir olup eşimi engelliyorsunuz asla demiyor..
Nolur bana bir yorum yapın. Bana haksızlık ettiğini söyleyen kendisi. Suçluyum yüzüm yok sana diyen o. Bunu anasına babasına da güya söylemiş o zaman onların bu tavırları ne. Hele o kardeşleri onlara nasıl açıklama yapıp kendinin suçu olduğunu demiyor..? Nasıl bana saygısızlık edilmesine göz yumuyor.
Bu adam beni sevmiyor. Bunun başka açıklaması yok aslında. Yüzüne de dedim demin kafası önüne eğildi noldu diyorum. "Hiç istemediğim şeyler yaşandı keşke böyle olmasaydı çok üzgünüm deyip işe gitti. Çocuklarım peki ? ben bu konuda nasıl tavır koymalıyım.
Beni yoka sayanlar beni birkez bile olsun dinlemeden kesip atan önyargılı insanlarla çocuklarımı nasıl görüştüreceğim onları aradıklarında?
Yoruldum inanın.
Gururum onurum yerde resmen. Sen nasıl demezsin nasıl susarsın. O böyle yaptıkça ben kendimi kullanılmış bir pislik gibi hissediyorum. Ailesi de diyordur oğlum çocukları için katlanıyor yada neler nelerrrrr. Bana yapılan saygısızlığa susmasi beni eşimden buz etti!
Oyyy oyyy sen gerçekten çok güçlü kalmışsın şimdiye kadar.Sahipsiz kalmak zor arkadaşım.
Şimdiye kadar hep Allaha sığındım. Yeter ben bıktım artık kendi hakkımı aramaktan kendimi ezdirmemek için dik durmaktan. İnan yoruldum. Bana laf düşmeden hemen öne çıkıp gerekene gereken cevabı veren eşim olsun isterdim.
Birde ailesi kendisini öyle bir tanıyor ki eşim en ufak bir çıkış yapsa "heeee karısı yapıyor doldurmuş bizim oğlumuz asla bize karşı gelmez laf etmez" derler
Ailesine karşı ezik pısırık bir adam yani onlara karşı hak aramayı saygısızlık olarak nitelendiriyor ve böylece beni ezmiş oluyor
Ailesine daha once sizi kotulediyse o yuzden diyemiyordur. Soylese bu kezde ailesi kendisine kizacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?