Neden olabilir? Cevabı siz verin bana lütfen...

Bak konu sahibi burda sana yol gösterenlere asabi cevaplar verince eline birşey geçmez.
Yaşlarımız yakın
Ben 16 yıllık evliyim.1 kızım var.
Eşimin ailesiyle 15 yıldır görüşmüyorum.
Neden ? Sizin yaşadığınız şu sıkıntının benzerini bende yaşadım.
Tek farkımız bana laf düşmedi.
Eşim "benim eşime saygı duymayan benide arayıp sormasın"dedi ailesini susturdu.
Eğer böyle olmasaydı senin eşinin mizacında olsaydı eşim boşanırdım çok samimiyim.
Dünyaya bir kere geliyorum ve kimsenin kahrını çekmeye luzüm yok.
Yani burda sana yazılanlar çok ütopik şeyler değil.

Benimde üslubum istersem birçok şekle girer. Ama ben karşımdakine bekarda olsa çocuk bile olsa diyelim saygı duyarım. Benim üslubum başkasını rahatsız etmişse uzatmam sadece. Ayrıca sana kimse yorum yapma demedi

Asabi değilim aslında gayet de sabırla kırmadan yazmaya çalışıyorum. Birtek fark var haklısın senin eşin dik durmuş ve restini koymuş ortaya. Keşke benim eşimde bu şekilde diyebilseydi ama demez.
Ve doğru bu şekilde de kahır çekilmiyor
Aynı fikirdeyim seninle
Akşam gelsin konusucam zaten kendisi ile tekrardan...

Ayrıca şunu unuttum
Bana diyor ki onlar seni yok sayıyorlar ya bende onları aramıyorum bak diyor bana

Ayrıca şunu unuttum
Bana diyor ki onlar seni yok sayıyorlar ya bende onları aramıyorum bak diyor bana
"Yok sayıyorlar" demek takmıyorlar yani
Sen karını bi savun bakalım yok sayabiliyorlarmı.
Eşiniz çocuk gibi bahane üretiyor konu sahibi kusura bakmayın.

Çünkü sen annenin kuzususun, kimse sana acımaz annenden başka! sende yavruların için güçlü ol ve kendinide onlarıda ezdirme. kimsedende anlayış merhamet bekleme. boşver hepsini evlatların ve sen yaşa hayatını geri kalan kim varsa umursama bence.

Neden onları bu kadar önemsiyorsunuz. Çok mu önemli haksızı haklıyı ayıramamaları. Sizi haklı bulsalar ne olacak. Ne güzel iç yüzlerini geçte olsa görmüssünüz. Neden şerrin içinde hayır aramıyorsunuz. Bırakın görüşmeyin asıl siz kapatın bütün kapıları onlara. Tamam eşinizin yaptığı yanlış ama fazla abartıyorsunuz.

Bence oturup aglamak kendine acimak yerine kendi hayatini eline al ve seni uzen yipratan durumlardan uzaklas. Kendine olan saygini yitirme. En korkuncu zaten boyle insanlarla ayni seviyeye dusmek. Ya onlar gibi olursun olamazsan kendinden olursun ..hirsa kapilirsin inat yaparsin vs..
Sen mutluysan cocuklarinda mutlu olur.
Yani dusunuyorum da.. Cocuklara ayriliginizin buyuklugunu ve yikim mis gibisine yansitirsan onlar zaten aglar ciglik atar vsvs..ama duzgunce anlatirsan babanizdan kopmuyoruz herzaman goreceksiniz tarzinda ozaman ciglik cigliga bu bosanmayi karsilamazlar. Bu konuda biligili bir doktordan tavsiye almanizi oneririm..bosanirken cocuklara nasil davranilir ne denilir gibisinden.. Tabi bosanmak istiyorsaniz.

Sağol arkadaşım. Dediklerini düşünüyorum. Fikirleriniz önemli hepinizin

Aslında haklısın bazen böyle de düşünüyorum zaten bunca aydır böyle düşündüm onlar bana haklı dese nolacak (Ki kardeşi bana o zamanlar haklısın bile dediği halde iletişimi kesti) hepsi bahane arıyormuş resmen beni acıtan bu. Ben onları sevmiştim çünkü eşimin ailesi demiştim. Ama hayalkırıklığı yaşadım kaçıncı kez hemde. Anladım artık onlar beni asla istemiyor. Sevemediler. Bundan sonra bende kapattım kapımı zaten. Arasalarda muhatap olmam Rabbim onları asla karşıma çıkarmasın dilerim

Sağol Arkadaşım. Siz böyle yazdıkça bana büyük moral oluyor. Tüm yorum yazan arkadaşlar hepiniz sağolun

Ben böyle adamları hiç anlamıyorum. Eğer karın haklıysa sonuna kadar savunacaksın, sonuna kadar karının yanında olup ona sahip çıkacaksın.

Böyle yaparak sadece sana zarar veriyor ve evliliğinize yazık ediyor. Allah yardımcın olsun, böyle bir insanla ömür geçirmek zordur.

"Yok sayıyorlar" demek takmıyorlar yani
Sen karını bi savun bakalım yok sayabiliyorlarmı.
Eşiniz çocuk gibi bahane üretiyor konu sahibi kusura bakmayın.

Işte en tuhafı bu ya. Sen arayıp kendinde hata olduğunu söyleme, hep sus. . Onlar bana hertür saygısızlığı yapsın sen öyle izle ki ben nasıl üzülüyorum bunu gördüğün halde hemde sus... sonrada bak bende onları aramıyorum de. Ya bu bahanelere karnım tok zaten canım.
Beş kuruş değerim yokmuş.. insanın eşinin onu taşıyabilmesi nasıl ama nasıl önemli.. o kadar pişmanım ki yerden göğe kadar. Ama akşam gelsin konusucam yine.

Sahipsiz kalmak zor arkadaşım.
Şimdiye kadar hep Allaha sığındım. Yeter ben bıktım artık kendi hakkımı aramaktan kendimi ezdirmemek için dik durmaktan. İnan yoruldum. Bana laf düşmeden hemen öne çıkıp gerekene gereken cevabı veren eşim olsun isterdim.

Birde ailesi kendisini öyle bir tanıyor ki eşim en ufak bir çıkış yapsa "heeee karısı yapıyor doldurmuş bizim oğlumuz asla bize karşı gelmez laf etmez" derler
Ailesine karşı ezik pısırık bir adam yani onlara karşı hak aramayı saygısızlık olarak nitelendiriyor ve böylece beni ezmiş oluyor

Ailesine daha once sizi kotulediyse o yuzden diyemiyordur. Soylese bu kezde ailesi kendisine kizacak.

Oyyy oyyy sen gerçekten çok güçlü kalmışsın şimdiye kadar.
Yazık yazık gerçekten böyle adamlar evlenmesin yaaa, evlenipte gül gibi kadınların hayatının içine etmesinler.
Anacığın da seninle beraber üzülüyordur.
Dilerim Rabbimden eden bulsun. Yazık değil mi sana, sende ana kuzususun.
Yazık çok yazık,Daha eşini savunmakla saygısızlık arasındaki farkı anlayamamış.
Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın.
Rabbim her daim seninle olsun canım benim

Bence esiniz kendini bulmamis olgunlasmamiz yeterince. Yoksa akli olan erkek aranizdaki olaylari ailesine anlatmaz. O ne oyle yahu? Kusura bakmayin ama cocuk gibi ailesine sizi kotuluyor? Ne yani ne bekliyor ah oglum yazik sana olgum demelerini mi? Ona acimalarini mi sevilmeyi mi? Bence esinizle psikologa gidin..hali hazirda kendisi de birseyleri anlamis alttan almisken iyi olur gitmeniz. Cunki sizde bosanmak istemiyorsunuz ozaman bu durumun arka yuzunu arastirin belki ortak noktada bulusursunuz. Ona gore kararinizida saglikli bir sekilde verirsiniz. Burdan gaza gelebiliyor insan. Ama bizler olayin tamamen ic yuzunude bilemeyiz.

Ailesine daha once sizi kotulediyse o yuzden diyemiyordur. Soylese bu kezde ailesi kendisine kizacak.

Evet resmen yüzüme dedi ben seni kötüledim ne yapsan haklısın dedi. Ama ben o an o kadar acı içindeydimki Babamı 30 gün olmuştu kaybedeli güçsüz ve halsizdim. Onun itirafı karşısında kalakaldım. Baba acısı biyandan diğer yandan eşimin beni satması ailesine. Çok zor zamanlar yaşadım. Ve biride demediki seni de dinleyelim inanılmaz ağrıma gitti. Oysa benim onlara hiç kötülüğüm olmadı saygıdan başka.

Nolacak bilmiyorum ama haksızlığa uğruyorum ve zoruma gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…