• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden olabilir? Cevabı siz verin bana lütfen...

Eşinizin yaptığı çok çocukca bir hareket evde yaşananlar anneye kardeşe anlatılırmı ayrıca görümcelerinin seni engellemesi kaynananın konuşmaması hiçte umrunda olmasın sende onlardan uzak dur senin asıl sorunun eşinin tavrı onunla ciddi bir şekilde kpnuşmalısın

Uzak duruyorum zaten Asla da aramıyorum evlerini kendilerini. Ama çocuklar var o konuda nasıl davranayım hiç düşünemiyorum. Şeytan diyor çocuklarını asla gösterme konuşturma. Eşimle kaçkez konuştuk anlamıyor kafası basmıyor. Hep o haklı o doğru.

Eşin neler dediyse artık zoraki seninle oldugunu dusunuyorlar. Bosanamiyorum, yapisti bana cocuklari bahane ediyor dedi belki? Ailesine bosa kiziyorsun bence. Esin vermis onlara gazi belli.

Demiştir herşey beklerim. Ben asla güvenmem erkeklere. O da öyle demişti zaten aileme kızma sen bana kız. Benim hatam dedi hiç çekinmeden... Çok kırgınım bunaldım inan.

emrin başım üstüne. Şu -çemkirmeyin!!!!-bol ünlemli kafama vurur gibi Kelimenize kadar saygıyla okudum. Ama bana bu şekilde yazma hakkını size vermem. Saygı saygı illede saygı...Sanal bile olsa kimseyi kırmamaya özen gosteririm ben. Sizde deneyin.

Ben inat yapmıyorum o sizin görüşünüz saygı duyarım.
ben emir vermiyorum dikkatinizi çekerim
bol ünlemli dediğinizde 2 ünlem
iyiliğiniz için konuşuyoruz burda... saygısız bir yorum yaptığımı düşünmüyorum
keza yorumumda hakaret v.s. yok

Valla acılı yaralı olduğunuz o kadar belli ki ne söylesek nasıl söylesek bilmiyorum. Fazla düşünecek bir şey de yok ortada yani 2 2 daha 4 ve evet kocan iskele kocası. Birçok erkek gibi çocukça davranmış ailesine kötülemiş savunmuyor savunmayacak. Yıkılmakta haklısın ama bir yandan da amaaannn beee 3 günlük dünya demiyor musun. Yani sen neden kendini kahredeceksin. Varsın kv elti görümce öyle düşünsün. Bu kadar kahrolman üçüncü kişilerin düşünceleri yüzündense ben buna saygı duyamam. Neyi isterse onu düşünsünler kim ki onlar ben kendimden vazgeçicem de ruhumu karartıcam. Onların düşüncesinden ziyade kocanın tavrını takıyosan ha işte orada haklısın ki haziranda olmuş olan bi olay bak yaran hala kapanmamış. Demek ki zaman da tedavi etmiyo.

İki seçenek var dallandırmaya gerek yok. Affedemiyosan bitireceksin. Bitirmiyosan kendini yiyip durmanın anlamı yok olduğu gibi kabul edip o aileyi sileceksin ve iskele kocanın bir sonraki tartışmanızda seni tekrar hayal kırıklığına uğrattığı ana kadar (inşallah uğratmaz) gözlerini kulaklarını kapatacaksın. Allah yardımcın olsun.

Son düzenleme:
Kocanın sahip çıkmadığına kimse sahip çıkmaz ne kv ne başkası. İnsanın kocası böyle yaparsa el ne yapmaz ki.. hep dua ettim arkamda sapasağlam durmayan bir adam bana nasip etmesin diye allah kimseye nasip etmesin.

Valla acılı yaralı olduğunuz o kadar belli ki ne söylesek nasıl söylesek bilmiyorum. Fazla düşünecek bir şey de yok ortada yani 2 2 daha 4 ve evet kocan iskele kocası. Birçok erkek gibi çocukça davranmış ailesine kötülemiş savunmuyor savunmayacak. Yıkılmakta haklısın ama bir yandan da amaaannn beee 3 günlük dünya demiyor musun. Yani sen neden kendini kahredeceksin. Varsın kv elti görümce öyle düşünsün. Bu kadar kahrolman üçüncü kişilerin düşünceleri yüzündense ben buna saygı duyamam. Neyi isterse onu düşünsünler kim ki onlar ben kendimden vazgeçicem de ruhumu karartıcam. Onların düşüncesinden ziyade kocanın tavrını takıyosan ha işte orada haklısın ki haziranda olmuş olan bi olay bak yaran hala kapanmamış. Demek ki zaman da tedavi etmiyo.

İki seçenek var dallandırmaya gerek yok. Affedemiyosan bitireceksin. Bitirmiyosan kendini yiyip durmanın anlamı yok olduğu gibi kabul edip o aileyi sileceksin ve iskele kocanın bir sonraki tartışmanızda seni tekrar hayal kırıklığına uğrattığı ana kadar (inşallah uğratmaz) gözlerini kulaklarını kapatacaksın. Allah yardımcın olsun.

Dün konuştum kendisiyle. Ben zamanla hallolur belki düzelir diye bekledim ondan müdahale etmedim diyor beyefendi. Ama yanıldım yanlış düşünmüşüm. Bende dedim evet sen susmakla iyi halt ettin. Her lafı yapma onları muhatap olma sende ben hatalarımın farkındayım bu ev sen ben çocuklar Önemliyiz. Bende görüyorum gördüm kimin ne olduğunu dedi.
Ben kırgınım canım inanılmaz hemde. Ama artık onları hayatımdan çıkardım çocukları görüştürmem beni ezip ben yokum gibi çocuklarıma ulaşamazlar. Onları doğuran bir Anneyim ben. Önce Annelerine saygı duyacaklar.
Artık benim umurumda değiller ne onlar ne oğulları..
Tek derdim çocuklarım..
Sağolasın yorumun için

Kocanın sahip çıkmadığına kimse sahip çıkmaz ne kv ne başkası. İnsanın kocası böyle yaparsa el ne yapmaz ki.. hep dua ettim arkamda sapasağlam durmayan bir adam bana nasip etmesin diye allah kimseye nasip etmesin.

Aynen öyle kocan sana kıymet vermiyor ve seni ezdiriyorsa onlarda sana kıymet vermeyip ezer. Ama bende onları hayatımdan tamamen silerek en büyük yoka sayılmak ne demekmiş gösteririm elbet. Beni bu duruma oğulları ve kendileri itti. Bir insan ben suçlu hemde güçlü nasıl olur tanımı bu Ailedir. Sen hem suçlu ol hemde gönül alma trip at karşındakine.
Bundan sonra asla onlardan bahsetmiycem ve asla bu evde isimleri dahi geçmeyecek. Allaha havale ettim kocada dahil hepsini.

Sağol yorumun için

ben emir vermiyorum dikkatinizi çekerim
bol ünlemli dediğinizde 2 ünlem
iyiliğiniz için konuşuyoruz burda... saygısız bir yorum yaptığımı düşünmüyorum
keza yorumumda hakaret v.s. yok

Ok kusuruma bakmayın o halde.
Affola

Ayni şeyleribende yasadim ayrildik tekrar geldi baristik simdi her onune gelen aaa sen karin hakkinda sunu demistin bak bunuda demistin diyorlar...sulallesinden kimse beni insan yerine koymuyor...bende yoruldum artik...bence kangren olmus bu evlilik...inan bi sure sonra sexbile bitiyor

Haklisin 3 günlük dunya deyip bosveeiyorsun ama sana yapilanin evladina da yapıldığını gorunce vay ben ne mok yedim diyorsun...annesini babasinin saymadigi bir çocuğu kimse sevmiyor

Ayni şeyleribende yasadim ayrildik tekrar geldi baristik simdi her onune gelen aaa sen karin hakkinda sunu demistin bak bunuda demistin diyorlar...sulallesinden kimse beni insan yerine koymuyor...bende yoruldum artik...bence kangren olmus bu evlilik...inan bi sure sonra sexbile bitiyor

Işte bende bunu hazmedemiyorum. Nasıl konuşurlar evde olanı bir başkasına. Çok yazık. İtibarımızı saygınlığımızı yok ediyorlar. Diğerlerinde de hata buluyorum hani demişsin ya sülalesi bile beni insan yerine koymuyor diye. Bu insanlar ne meraklıymış tek taraflı dinleyerek yargılamaya hüküm vermeye. Yazık böyle tiplere! Sana da sabırlar diliyorum canım.

Haklisin 3 günlük dunya deyip bosveeiyorsun ama sana yapilanin evladina da yapıldığını gorunce vay ben ne mok yedim diyorsun...annesini babasinin saymadigi bir çocuğu kimse sevmiyor

Aynen öyle anne ve babasını sevdikleri çocuklara daha ayrı muamele yapıyorlar. Özel davranıyorlar çünkü anne yada babalarını seviyorlar. Ben bunu bizzat yaşadım anne ve babamı kendi aileleri de gelini ve damadı olduğu tarafta hep dışlardı hor görürlerdi kıymet vermezlerdi. İnan ben ve kardeşleriminde kıymeti yoktu. Gerek anne gerekse baba tarafım hep bizi yok sayardı ezik görürdü. Bunun acısını çocukluğumdan bu yana tatdığım için endişem var zaten. Eşime çok kırgınım! Bizi resmen ezdiriyor susuyor.....Beni anlamıyor

Işte bende bunu hazmedemiyorum. Nasıl konuşurlar evde olanı bir başkasına. Çok yazık. İtibarımızı saygınlığımızı yok ediyorlar. Diğerlerinde de hata buluyorum hani demişsin ya sülalesi bile beni insan yerine koymuyor diye. Bu insanlar ne meraklıymış tek taraflı dinleyerek yargılamaya hüküm vermeye. Yazık böyle tiplere! Sana da sabırlar diliyorum canım.
Zaten herkes bi açık arama derdinde adamlarda gidip kendi karısını sağa sola anlatıyor. Her gece koynuna girdiğin adamın böyle şeyler yapmasının hazmedilecek hiçbir tarafı yok allah ıslah etsin.

madem eşin annesine ve kardeşlerine söylemedi . hala engellisin sosyal medyada.
o zaman hemen barışmayacaktın ki.
annenden özür dilediyse . seni alıp kendi annesine babasına da götürüp .
biz beraberiz tekrar . eşim haklıydı. ben yanlış yaptım. diyecekti.

Demekki seni zamanında nası kötülediyse şimdi savunmaya yüzü yok..
Konunun hepsini okumadım ama yüzgöz olunmuş
derler ya kocamla evleniyorum ailesiyle evlenmiyorum diye bal gibi de evleniliyo bakın arada soğukluk olunca nasıl da etkiliyo eşinle olan bağını.

derler ya kocamla evleniyorum ailesiyle evlenmiyorum diye bal gibi de evleniliyo bakın arada soğukluk olunca nasıl da etkiliyo eşinle olan bağını.
Malesef öyle. Eşe karşı sorumluluklar bi yana ailesine karşı da sorumlulukların oluyor. Sadece eşle bitse iyi. Evlendikten sonra insan çok başka oluyor bekarlık çok farklıymış. Bir kere çok rahattı umursamak istemediğimi umursamazdım. Evlendiğime pişman değilim allah pişman etmesin ama bazı mecbur şeyler beni çok yoruyor mesela kv sık sık görüşmek istiyor sürekli arıyor ben onunla o kadar sıkı fıkı olmak istemiyorum. Uzak durmaya çalışıyorum sonu ne olacak bilmiyorum inşallah en sonunda ben kötü olmam.

Zaten herkes bi açık arama derdinde adamlarda gidip kendi karısını sağa sola anlatıyor. Her gece koynuna girdiğin adamın böyle şeyler yapmasının hazmedilecek hiçbir tarafı yok allah ıslah etsin.

Evet zoruma gidende bu her gece aynı yatağa başkoyduğun adamın beni arkandan vurması. Midem kaldırmıyor haklısın. Çok soğudum

Evet başka açıklaması yok zaten. Ama ona kalırsa o zamana bırakmış zamanla düzelir belki diye susmuşmuş ondan girmemiş araya. Bu sabah da diyor ki keşke arayıp konuşsaydım savunsaydım seni o anlarda. Bende dedim artık bitti asla arama. Bu seferde karısı arattırıyor diyecekler. Eksik kalsın

madem eşin annesine ve kardeşlerine söylemedi . hala engellisin sosyal medyada.
o zaman hemen barışmayacaktın ki.
annenden özür dilediyse . seni alıp kendi annesine babasına da götürüp .
biz beraberiz tekrar . eşim haklıydı. ben yanlış yaptım. diyecekti.

Ben barışmadımki sadece ramazan bayramında anasını babasını aradım buz gibi mesafeli kutladım kapattım. (O da eşime figanla da konuşmak isterdik dedikleri için aradım) zaten diğerleri ile asla görüşmüyorum. Kv'nin evini herzaman arayan ben yaklaşık 10 aydır artık aramıyorum. Ne garip ki umurlarında bile değil bu kadın bize kırılmış belli ki bile diye düşünmüyorlar. Zaten onlar asla beni dinlemedi neden?Niçin?noldu? Diye asla sormadılar bile. Kendileri bilir kalitelerini gösterdiler.

Canim senin yasadiklarina benzer olaylari bende yasadim .. hep kirildim jep uzuldum esimin ailesinin zerre umrunda olmadim .. istedigim kadar hakli olayim kimse dusunmedi ... sana tavsiye edebilcegim tek sey var .. o insanlarla gorusme , yuzlerine bakma .. esine gelince kv kp gorumcelere bu durumu izah etmeden kapilarini acmiycagini bir omur onlarla hicbir ilisiginin olmuycagini soyle ..hakkin

Back