Valla acılı yaralı olduğunuz o kadar belli ki ne söylesek nasıl söylesek bilmiyorum. Fazla düşünecek bir şey de yok ortada yani 2 2 daha 4 ve evet kocan iskele kocası. Birçok erkek gibi çocukça davranmış ailesine kötülemiş savunmuyor savunmayacak. Yıkılmakta haklısın ama bir yandan da amaaannn beee 3 günlük dünya demiyor musun. Yani sen neden kendini kahredeceksin. Varsın kv elti görümce öyle düşünsün. Bu kadar kahrolman üçüncü kişilerin düşünceleri yüzündense ben buna saygı duyamam. Neyi isterse onu düşünsünler kim ki onlar ben kendimden vazgeçicem de ruhumu karartıcam. Onların düşüncesinden ziyade kocanın tavrını takıyosan ha işte orada haklısın ki haziranda olmuş olan bi olay bak yaran hala kapanmamış. Demek ki zaman da tedavi etmiyo.
İki seçenek var dallandırmaya gerek yok. Affedemiyosan bitireceksin. Bitirmiyosan kendini yiyip durmanın anlamı yok olduğu gibi kabul edip o aileyi sileceksin ve iskele kocanın bir sonraki tartışmanızda seni tekrar hayal kırıklığına uğrattığı ana kadar (inşallah uğratmaz) gözlerini kulaklarını kapatacaksın. Allah yardımcın olsun.