• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden olabilir? Cevabı siz verin bana lütfen...

Selam Arkadaşlar
Bir erkek hatalı olduğunu bildiği halde kendine bu konuda kızdığı halde, neden kendi ailesinden (anne,baba ve kardeşlerine) bunu açıkça demez? Neden anne babası kardeşleri dedim çünkü beni ailesine kötüleyip şikayet ederek artık bu evliliği istemediğini ve boşanmak istediğini söylemişti. Yani kendi topuğuna sıktı misali. Biz eşiz kavga tartışmalar olur hemen ailesine duyurması mı lazımdı? Benim Anneme dedi "ben hata ettim sana ve figana açıkça şöyle dedi ben ş..f.izlik yaptım dedi" özür diledi tekrar. Annemde estağfrullah ama beni çok üzdün evladım siz mutlu olun yeter dedi. Kapattı konuyu. Benim size sormak istediğim eşim neden ailesine bunu anlatmıyor neden susuyor? Benim arkamdan artık ne konuşmuşsa anası babası kardeşleri bana yok muamelesi yapıyor. 3 görümcede beni facede engellemiş. Ki profilimde rahmetli Babamın resmi var. İçim acıdı elleri nasıl vardı? Bana hertürlü saygısızlık yapılmaya devam ediliyor. Annesi Babası canı isterse bazen arıyorlar ve ben haksız oldukları halde cevap veriyorum. Asla da hesap sormadım geçmiş olaylar için. (Eski konumda var)

Benim anlamadığım; nedenini cevabını eşimden alamadığım sorum şu ki? Eşim neden Anneme dediklerini ailesine demiyor. Anneme Babama anlattım dedi söyledim dedi. Suç benim ben yanlış yaptım dediğini söyledi. O zaman neden bir kusura bakma demediler bana.?(Çünkü bana o evden çık oğlum seni istemiyor zorla mı ilk boşanan siz değilsiniz demişlerdi çocuklarım olduğu halde)

3 görümce birgün demedilerki birde seni dinleyelim kardeşlerine inanıp beni hiçe saydılar. Ve eşim neden susuyor.? Niçin beni savunup haksızlık edenin kendisi olduğunu söylemiyor onlara. Siz eşime yanlış yapıyorsunuz sizede bahane miydi demiyor? Nasıl hepiniz bir olup eşimi engelliyorsunuz asla demiyor..

Nolur bana bir yorum yapın. Bana haksızlık ettiğini söyleyen kendisi. Suçluyum yüzüm yok sana diyen o. Bunu anasına babasına da güya söylemiş o zaman onların bu tavırları ne. Hele o kardeşleri onlara nasıl açıklama yapıp kendinin suçu olduğunu demiyor..? Nasıl bana saygısızlık edilmesine göz yumuyor.

Bu adam beni sevmiyor. Bunun başka açıklaması yok aslında. Yüzüne de dedim demin kafası önüne eğildi noldu diyorum. "Hiç istemediğim şeyler yaşandı keşke böyle olmasaydı çok üzgünüm deyip işe gitti. Çocuklarım peki ? ben bu konuda nasıl tavır koymalıyım.

Beni yoka sayanlar beni birkez bile olsun dinlemeden kesip atan önyargılı insanlarla çocuklarımı nasıl görüştüreceğim onları aradıklarında?

Yoruldum inanın.
Gururum onurum yerde resmen. Sen nasıl demezsin nasıl susarsın. O böyle yaptıkça ben kendimi kullanılmış bir pislik gibi hissediyorum. Ailesi de diyordur oğlum çocukları için katlanıyor yada neler nelerrrrr. Bana yapılan saygısızlığa susmasi beni eşimden buz etti!
Ben bu durumu anlayabilirim brlki bir nebzede olsa voylebunabenzer hatta daha beteri bir olaya sahit oldum insan hazmedemiyor dimi ki babaniz vefat etmis benim babamda vefat etti konduramiyor insan babam olsa böyle yapamazdi edemezdi gibisine. Ailesi hep baskin olmus ailelerin ogullari böyle oluyor maalesef. Umarım kocan kıymetini bilir

Doğrudur,sonuçta yaşadıklarınızı siz biliyorsunuz.
Rabbim kalanlara sağlık ve huzur versin.
Ben mesela büyük acılar yaşadıktam sonra daha bir keskinleştim hayata karşı.
Anneciğim ne ameliyatlar geçirdi,onu takacam,bunu mu önemseyecem dedim mesela dolu dolu hem de.
Halen daha da her stressin bize hastalık olarak geri döndüğüne inanır,3 günlük dünyada beni sevmeyen bir adama sabırın s'sini göstermem.
Yine de hayat sizin tabii.
Elalem için çekecek olan da siz,üzülüp yıpranacak olan da sizsiniz.

Amin canım Sağolasın.
Bende senin gibi daha keskin oldum Babamdan sonra..inan dağları bile yerinden kaldırırım derler ya öyle hisler geldi üzerime o acıdan sonra. Bak sen ve senin gibi diğer arkadaşlar da benim iyiliğim için düşünüp yazdınız Allah razı olsun.

Ama kendi ailemden şu durumuma bile "aman nolmuş nolmuş sanki abartma sus otur özür dilemiş bitti" diyenlerde var.

Size teşekkür ederim yorum yazan herkeze.

eleştiriye açık olun öncelikle
onlar mutlu olsun diye değil siz mutlu olun diye inanlar ayrılın diyor önce bunun ayrımına varın
hayat çok kısa inat uğruna yıpratmayın kendinizi deniliyor
yazınızdan inat uğrua olduğu izlenimi çıkıyor çünkü

hangi aklı başında bayan demişsiniz
açıkçası ben ailesi göbek atacak diye mutsuz olduğum bir evliliği elimden geldiğince sürdürmemeye çalışırdım
hergün bu saçmalıkları düşünmektense kafam rahat olurdu

yine de karar sizin.. insanlara çemkirmeyin!!

emrin başım üstüne. Şu -çemkirmeyin!!!!-bol ünlemli kafama vurur gibi Kelimenize kadar saygıyla okudum. Ama bana bu şekilde yazma hakkını size vermem. Saygı saygı illede saygı...Sanal bile olsa kimseyi kırmamaya özen gosteririm ben. Sizde deneyin.

Ben inat yapmıyorum o sizin görüşünüz saygı duyarım.

Ben bu durumu anlayabilirim brlki bir nebzede olsa voylebunabenzer hatta daha beteri bir olaya sahit oldum insan hazmedemiyor dimi ki babaniz vefat etmis benim babamda vefat etti konduramiyor insan babam olsa böyle yapamazdi edemezdi gibisine. Ailesi hep baskin olmus ailelerin ogullari böyle oluyor maalesef. Umarım kocan kıymetini bilir

Sağolasın.. Amin arkadaşım. Senin de başın sağolsun. Nurlar içinde yatsın Babacığın.

Taaa haziranda yasamis oldugun olayi mi takiyorsun hala sekiz ay olmus.dun bugun yarin dan ibaret hayat dun gecti yarin var belli degil bugune odaklan.

Kocana soyle.kalabalikta yaptigi kabalagin ozru tenhada olmazmis aynen boyle de.

İnanır mısınız bu cümle hiç aklıma gelmemişti şimdiye kadar. Ne doğru bir söz dimi. Tamda bu yaşananların üzerine net söz.. Aynen söyleyeceğim kendisine akşam gelince. Peki lütfen yazar misin yorum yapar misin bana. Sahiden bir cümlen ile mest ettin.

Taaa haziranda yasamis oldugun olayi mi takiyorsun hala sekiz ay olmus.dun bugun yarin dan ibaret hayat dun gecti yarin var belli degil bugune odaklan.

Evet haziranda olmuş olabilir ben takmıyorum ailesi saygısızlığına devam edip beni kışkırtma ve üzme çabasındalarsa bende eşime veryansın ederim doğal olarak öyle değil mi ? Onlar yarayı kaşıtıyor

Evet haziranda olmuş olabilir ben takmıyorum ailesi saygısızlığına devam edip beni kışkırtma ve üzme çabasındalarsa bende eşime veryansın ederim doğal olarak öyle değil mi ? Onlar yarayı kaşıtıyor
Ne bicim aileymis o oyle yapici olmalari gerek.basta hatayi esin yapmis seni kotulemesi hatali.esim dunya iyisi yanlisi ben yaptim dese de he he tabi tabi derler.

eski eşimin aynısı eşiniz

size değer vermıyor açık ve net...

Evet değer vermiyor
Değerim yok. Işte ben bunu onun ağzından duyup öyle yola tek çıkarım. Bana dürüstçe diyecek seni sevmiyorum değerin yok gözümde bana bunu demeli. Hep inkar ediyor asla diyor ben seni seviyorum olur mu değerlisin diyor. Hep itiraz ama ?
Yoksa hangi bayan ister kendini sevmeyen değer vermeyen erkekle yol almayı.

Ne bicim aileymis o oyle yapici olmalari gerek.basta hatayi esin yapmis seni kotulemesi hatali.esim dunya iyisi yanlisi ben yaptim dese de he he tabi tabi derler.

Işte bakın tıkanıyor herşey.
Ben bu kocayla nasıl yaşıyayım. Paçavra Hemde beni asla sevmemiş aileye dedi bunu. Kurşun sıktı yüreğime resmen. En güzeli boşanmak sanırım zaten bu böyle gitmez.. gitmeyecek

Evet değer vermiyor
Değerim yok. Işte ben bunu onun ağzından duyup öyle yola tek çıkarım. Bana dürüstçe diyecek seni sevmiyorum değerin yok gözümde bana bunu demeli. Hep inkar ediyor asla diyor ben seni seviyorum olur mu değerlisin diyor. Hep itiraz ama ?
Yoksa hangi bayan ister kendini sevmeyen değer vermeyen erkekle yol almayı.
benim eski eşim de derdı sana deger verıyorum dıye ama
ben bunu hıc hıssedemezdım
erkek ıkı taraf ıle dengeyı kurabılmelı
sizinkı kuramıyor gbi.
ailesı baskın cıkıyor ıste
evlı bır erkek gbı davranmıyor esınız malesef

Niye ailesine şöyle okkali bir ha *iktir ordan cekmiyorsun....???????

Sen niye kocanla minnoş minnoş yaşayip onlari catlatmiyorsun?????????

Niye kocanla gezip tozup hayatin tadini cikarip onlarin gözüne gözüne sokmuyorsun?????

Kocan senin yaninda.....iyice sende kendi tarafina cek adami....

Niye kani bozullari k*cinin kenarina takiyorsun??????

benim eski eşim de derdı sana deger verıyorum dıye ama
ben bunu hıc hıssedemezdım
erkek ıkı taraf ıle dengeyı kurabılmelı
sizinkı kuramıyor gbi.
ailesı baskın cıkıyor ıste
evlı bır erkek gbı davranmıyor esınız malesef

Bende hissetmiyorum zaten
Değer vermek çay demlemekle olmuyor
Kalkıp bana yardım diye yemek yapmaklada olmuyor
Beni küçük düşürürken beni kötülerken düşünmeliydi. Zorlanıyorum çok.
Denge kuramadı kuramıyor kuramayacak da. Ben artık kaldıramıyorum.. üzgünüm

Ben bu yaşima kadar birşey ögrendim:

Buda baza zarar veren fesatlari.... kahkahamla, güzelligimle, mutlulugumla, başarimla dövmek oldu....

Senin pisirik koca gidip konuşsa bile yine karisi zorla dedirtdi derler...

Hayatini yaşa...iyice sok gözlerine...

Yaglarin erisin...sonra baktin olmuyor...sen boşa pisirigi.

Hatda paketle geri gönder ana kuzusunu

Ben bu yaşima kadar birşey ögrendim:

Buda baza zarar veren fesatlari.... kahkahamla, güzelligimle, mutlulugumla, başarimla dövmek oldu....

Senin pisirik koca gidip konuşsa bile yine karisi zorla dedirtdi derler...

Hayatini yaşa...iyice sok gözlerine...

Yaglarin erisin...sonra baktin olmuyor...sen boşa pisirigi.

Hatda paketle geri gönder ana kuzusunu

Işte bende o yok.
Bana hata etmiş kocanın nesiyle nispet yapayım canım. Onlar çok fena anlarlar benim bilerek gözlerine soktuğumu. Çünkü ben hayatım boyunca kimsenin, yani böyle fesat insanların gözüne soka soka birşey yapmadım. Ben herşeyimi göze sokmadan yaşarım mütevazı bir hayat sürerim.

Peki ya şimdi ne diyorsun canım

Bende hissetmiyorum zaten
Değer vermek çay demlemekle olmuyor
Kalkıp bana yardım diye yemek yapmaklada olmuyor
Beni küçük düşürürken beni kötülerken düşünmeliydi. Zorlanıyorum çok.
Denge kuramadı kuramıyor kuramayacak da. Ben artık kaldıramıyorum.. üzgünüm
yazdıklarını sonuna kadar okudum
aynen benım yasadıklarımı yasamıssın
ailesıne kavgalı anımızda benı kotulemıstı ve snr bız barısınca aılesı bana dusman olmustu
benden kucuk gorumcelerım bıle
benı arayıp
olmuyor bence sız bosanın deme cesaqretını bulmuslardı bana karsı

eşiniz sizi ne kadar korusa kollasa da bundan snr, ailesinin fikirleri değişmez ki
bozulan seylerın eskı halıne gelmesı cok zor malesef
ben 4 yıl bu gbı olaylarla savastım ama snrasında bosandım
benı ne annesı ne ablası kardesı hıckımse aramadı
cnk dunden razılardı
umarım sızın sonunuz bu sekılde olmaz.

eşinize gelınce , ailesine karsı yüzü yok işte
sizi kotuleyıp , sonrasında bunu telafı edemıyor.

Işte bakın tıkanıyor herşey.
Ben bu kocayla nasıl yaşıyayım. Paçavra Hemde beni asla sevmemiş aileye dedi bunu. Kurşun sıktı yüreğime resmen. En güzeli boşanmak sanırım zaten bu böyle gitmez.. gitmeyecek
En kotusu bu olmus..hadi sinirle o anki duygu karisikligi ile sizin suratiniza soyledi diyelim.gidipte aileye denir mi..sevgim bitti azaldi da degil..hic sevmedimki demis.aileye boyle denirse kv ailesi yerine empati yapiyorum simdi ben..soyle diyebilirim oglum sevmediysen sevmiyorsan hayatini mahvetme mutlu degilsen ayril diyebilirim.donup dolasip yine esine geliyor.anlattiklariyla sizin ve ailesinin arasina ucurum koymus.eski konularini da okudum.sana yapilan hakareti keske gorumceye anlatmasaydin.sen kendi kendine saygi seviyeni dusurmussun ilan etmissin gereksiz olmus.olan olmus.hayirli neticeler alirsin insallah.bosanmayi dusunmeden once hatalari duzeltme olgunlasma yoluna gitmeyi dusunun derim ben.

yazdıklarını sonuna kadar okudum
aynen benım yasadıklarımı yasamıssın
ailesıne kavgalı anımızda benı kotulemıstı ve snr bız barısınca aılesı bana dusman olmustu
benden kucuk gorumcelerım bıle
benı arayıp
olmuyor bence sız bosanın deme cesaqretını bulmuslardı bana karsı

eşiniz sizi ne kadar korusa kollasa da bundan snr, ailesinin fikirleri değişmez ki
bozulan seylerın eskı halıne gelmesı cok zor malesef
ben 4 yıl bu gbı olaylarla savastım ama snrasında bosandım
benı ne annesı ne ablası kardesı hıckımse aramadı
cnk dunden razılardı
umarım sızın sonunuz bu sekılde olmaz.

eşinize gelınce , ailesine karsı yüzü yok işte
sizi kotuleyıp , sonrasında bunu telafı edemıyor.

Evet yüzü yok beni kötüledi şimdide arayıp beni savunamıyor. Ve resmen bu karaktersizlik. İkiyüzlülük. Daha fazla dayanamıyorum

Evet yüzü yok beni kötüledi şimdide arayıp beni savunamıyor. Ve resmen bu karaktersizlik. İkiyüzlülük. Daha fazla dayanamıyorum
çok da durma üzerinde
bıraz oluruna bırak bakalım nasıl olacak
belkı hersey değişir
ailesine karsı dık durabılen erkek sayısı malesef cok az sayıda

En kotusu bu olmus..hadi sinirle o anki duygu karisikligi ile sizin suratiniza soyledi diyelim.gidipte aileye denir mi..sevgim bitti azaldi da degil..hic sevmedimki demis.aileye boyle denirse kv ailesi yerine empati yapiyorum simdi ben..soyle diyebilirim oglum sevmediysen sevmiyorsan hayatini mahvetme mutlu degilsen ayril diyebilirim.donup dolasip yine esine geliyor.anlattiklariyla sizin ve ailesinin arasina ucurum koymus.eski konularini da okudum.sana yapilan hakareti keske gorumceye anlatmasaydin.sen kendi kendine saygi seviyeni dusurmussun ilan etmissin gereksiz olmus.olan olmus.hayirli neticeler alirsin insallah.bosanmayi dusunmeden once hatalari duzeltme olgunlasma yoluna gitmeyi dusunun derim ben.

Ben görümceyi dost kardeş bildim paylaştım. Başka niyetim yoktu. İyi niyetinden vuralan ben oldum.
Zaten eşimi aradım şimdi burdaki yorumlardanda yola çıkarak bu iş olmayacak ayrılalım dedim.
Sinir krizi geçiriyor şimdi işyerinde
Ben daha fazla onursuzca yaşayamam dedim. Öyle bir uçurum koydu ki araya köprüleri yıktı geçti. Bundan sonrası artık beni acıtır

Back