Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gorumceler konusmuyor diyemi uzuluyosunuz. Birakin konusmasinlar esine kiziyolardir belki hem geldi karisini kotuledi hemde bosanmadi diye. Boyle seyleri kafaya bile takmaya gerek yok. Onlarin sana senin onlara lafin yoksa arada hic dusunme.
Siz de ömrünüzü insanlarin kirici davranışlarını tolere ederek feda edin, emin olun onlar da siz ölmeden 5 dk once fark edip size madalya takacaklar, "teşekkür ederim hayatini hoyratca berbat etmeme izin verdigin icin" diye.
Siz de ömrünüzü insanlarin kirici davranışlarını tolere ederek feda edin, emin olun onlar da siz ölmeden 5 dk once fark edip size madalya takacaklar, "teşekkür ederim hayatini hoyratca berbat etmeme izin verdigin icin" diye.
Kimse dört dörtlük değildir o yüzden her hatada boşanma olmaz. Benim eşim çok iyidir mesela ama ben daha asabiyim ve zaman zaman kırıyorum kendisini ona rağmen hep anlayışlı oldu bana...Peki ne mi oldu bu davranışları ile beni düzeltti ve ben ona madalya takmadım ama daha sabırlı daha hoşgörülü bir insana çevirdiği iÇin teşekkür ettim. Beni boşasa dahamı doğru yapmış olacaktı. İki evladım var değermiydi. Ama aldatma, içki, kumar ve şiddet olur, ailesini başkasına muhtaç eder o zaman eyvallah. Seni anlıyorum ve muhtemelen yaşın benden oldukça küçük. Evlilik hergün şen şakrak değildir arada tatsızlıklarıda içinde barındırır..malesef sizin gibi düşünüp 6. Ayında boşanan bir sürü çift var...Gerçekten üzücü bir tablo o bakımdan sadece size şans diliyorum mükemmel bir eş bulmanız için...