Neden , nedenn? ben mi hataliyim kızlar bi bakın lütfen

neden yük olası ki ailene ?
Öğretmensin kendi ayakların üzerinde duruyorsun kimseden para almaya ihtiyacın yok Ayrıca para bile veriyorsun .
Bence her hafta gitme biraz özlesinler seni belki yokluğunu hisseder kıymet bilirler.
27 yaş bence gayet normal br yaş ki benim annem 25 den önce evlendirmem sizi diyor kendi erken evlenmiş zorluğunu biliyor yani
sizin evli olan kardeşleriniz sizin gibi mesleğini eline almış mı okumuş mu? ya da evlendiği adamla gerçekten mutlu mu ?
siz okumuş birisiniz ev kızı değilsiniz ki hemen 20 yaşına girer girmez evlenemessiniz zaten .
Ayrıca seçici olun biraz ben olsam kariyerimle kişiliğimle eğitimimle ezerim onları

siz para vermeyi tuhaf görüyosunuz ama belli ki babanız aldığınız şeyleri görmüyor. bencede eline bi miktar para verin hep yaptıklarınız görünüz hem de yük gibi hissettirmez belki

zor bir durum .bir yaşı geçince ve evlenmediysen ,başına bunlar gelebiliyor.
sakın bu durumdan kurtulmak için biriyle öylesine evlenme.
olmadı kendi evine çıkacağını söyle. bence susar baban

Anne babalar böyle

Bir yakınımız diplomat kızı için eve bir para vermiyor îki paket çay alınca eve harcama yaptım sanıyor sabah kalkıp kalırîferi son ısıya getirip duş yapıyor su faturasından elektrik faturasından vs haberi yok dîyordu

Kız annesi ve 2 erkek kardeş yaşıyorlardı ev kendinin annenin maaşı vs var yıllarca o 3 çocuğu babasız büyütmüş ama kızın mesleği var diye beklentiye girmiş ve bunu bize anlatıyordu kıza da demiyor kendisinin anlamasını bekliyordu

Her haftasonu gitmekle hata ediyorsunuz, ayda 1 gidin, evinizin hayatinizin kazancinizin ayri oldugunu anlamalari icin bunu yapmaniz sart. Ilcede sıkılmanizi anliyorum ama boylesi de ayri bir ic sıkıntısı degil mi?

Çalıştığım yerden yumurta vs getiririm, anneme para veririm, şunu getir gelirken dediklerinde getiririm, sikistik para ver dediklerinde veririm, dışarda bişey yenecek olsa ben karsilarim vs.
canım bu yaptıkların bana çok ufak şeyler gibi geldi açıkcası öyle pek katkılık değil. Bir borçlarını falan sen üstlensen, yada belli bir miktar ihtiyaçlarını gidersen. Şahsen ben artanla eve sürekli bişeyler alıyordum, istedikleri için değil kendim istediğim için.

Siz o eve para getirmek zorunda değilsiniz.
Anne babalar evlatlarına karşılıksız sonsuz sevgiyle evlerini açmak zorundalar.
Arada elektrik su faturasını falan ödüyorsunuzdur.Düşüncesiz olacağınızı sanmam
Ki kalsa sen yarın evlensen sana baban annen kalkıp para diyemez yahut çalış diyemez
Ayrı bir evin eşin olacak hesabını sadece sizlerin yaptığı bir yuva olacak.
Aksine para biriktirmeniz gerek diye düşünüyorum yarınlarınız için.
Bir gün siz de evleneceksiniz bunun için birikim lazım.
Evlenmek için acele etmeyin yanlış bir karar zaten daha kötü sonuçlar doğurur.
Öğretmensiniz,belirli bir yaşa gelmişiniz.Bu konuları annenizi karşınıza alıp uslubuna uygun bir şekilde açıklamanız yararınıza olacaktır.Bu evde beni ne olarak görüyorsunuz diye başla ne istiyorsunuz beklentiniz nedir diye devam et anne kız konuşun bunları çünkü en yakın cevabı size kırmadan anneniz verecektir her gece babanızla yatağa girdiklerinde mutlaka konuşuyorlardır.Baktınız gerçekten her şey çok yıpratıcı oldu gitmeyin her hafta sonu özlesinler gel kızım demeye başlasınlar yokluğunuz mutlaka onlara bir şeyler kaybettirecektir.

Son düzenleme:
Düşkün olmadiklari surece onlar size belli yasa kadar bakmakla yükümlü ancak siz onlara değilsiniz
Bence yaptiginiz yardimlari anlatmak yerine bi anda kesin. Size hani bu sefer nerde diye sorduklarinda bir şey yapmiyomusum ya diyin

hafta sonları gitmeyin. ayda bir kere uğrarsınız ve böylece maddi beklenti biraz azalabilir. ailenizin ihtiyacı olsa anlıycam da ihtiyaçları da yok gibi.ayrıca evlenince her şey güllük gülistanlık olmayacak. evlenince eşinizin de sizden maddi beklentisi olmayacağı, daha doğrusu her ay aylığınıza kartınıza el koymayacağı ne malum. o yüzden evlensem böyle olmazdı diye düşünmemelisiniz. sadece biraz mesafe koyun, gitme işini azaltın, bir de yaptığınız iyilikleri, harcamaları ailenizin yüzüne söylemeyin babanız için ağır olabilir.

Yumurta vs bunları dile getirmek gereksiz. Maaşının bir kısmını katkı olarak babanın eline ver gerisine karışma.

Bir seye yatırim yapin onu odeyin .Kimsenin sesi cıkmaz .Bizde kuruşuna dokunulmaz evdeki calisan bekarin ama itinayla savurtturulmazYatırim yapması için zorlanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…