Neden MUTSUZSUNUZ?

mutsuzum çünkü hala uygun bir iş bulamadım

İşsiz güçsüz olmak çok ama çok kötüymüş ben mezun olunca çok daha iyi anladım
kesınlıkle ...hele bi'de o hayale kapılıp gıtmıssen ve o hayalı sadece sen kuruyorsan

bu cok acı ..

aslında becerebilsek kendimizi gerçekten inandırmamayı, olmayacağınıda hep aklımızın köşesinde tutsak belki de hiç kırılmayacağız
insanız işte :85:

Halen aklımda,hayalimde içimde bitmeyen umudum var ama ondan yana br tepki yok işte bundan mutsuzum ben seviyorum kahretsin ya

çok iyi anlıyorum seni. bu düşüncenin nasıl acıttığınıda bilirim. Ama umudumuz olmazsa yaşayamayız da...

Hepsi bir araya gelmiş inşallah en yakın zamanda tüm bunlar çözüme kavuşur

Mutsuzum çünkü asla severek gittiğim bir ise sahip değilim.ne isimden nede çalıştığım insanlardan hoşlanıyorum of söyle koşa koşa gideceğim bir ise sahip olabilseydim keske.

Mutsuzum çünkü asla severek gittiğim bir ise sahip değilim.ne isimden nede çalıştığım insanlardan hoşlanıyorum of söyle koşa koşa gideceğim bir ise sahip olabilseydim keske.

Benimde temennim bu Allahım yardım etsin hayırlı bir kapı açsın inşallah
sadece sevebilceğim bir iş istiyorum
dünya malında gözümde yok ama şu isteğim bile olmuyor

Lütfen alınma ama bence neden mutsuz olduğumuzu yazmak bizi daha çok karamsarlığa boğar.Neden mutlu olduğumuzu ya da bizi nelerin mutlu ettiğini,edebileceğini yazsak daha güzel bir topik olurdu:)

Son düzenleme:
Lütfen alınma ama bence neden mutsuz olduğumuzu yazmak bizi daha çok karamsarlığa boğar.Neden mutlu olduğumuzu ya da bizi nelerin mutlu ettiğini,edebileceğini yazsak daha güzel bir topik olurdu:)

Evet haklısın tabi ki.
O zaman önce mutsuz olduğumuz sebebi, sonra mutlu olmak istediğimizi yazalım :)
Aslında mutsuz olma nedenlerimiz bizi mutlu etmesini istediğimiz şeyler değil midir...

mutsuzum çunku güvenim yok gelecege dair umudum yok param yok huzurum yok sevgili mi oda ne lanet pislik bir hayatım var bi kedim bile yok ya la

bir tek benim yorumuma alntı yapılmamış ve eylemhemşire bir tek benim yazımı beğenmemiş ve bir tek callcenter_06 beğeniyor oda erkek üyelik ilginçç

mutsuzum çünkü sevgilimle bir türlü sevgili gibi olamıyoruz sanki sevgilim yok ama aslında var

bir tek benim yorumuma alntı yapılmamış ve eylemhemşire bir tek benim yazımı beğenmemiş ve bir tek callcenter_06 beğeniyor oda erkek üyelik ilginçç

Yorumunuzu kaçırmışım şimdi geriye dönüp buldum o üyeyle bağlantıyı nasıl kurdunuz anlamadım

yok bağlantı kurmadım başıma gelenleri anlattım adamda bir tek gitmiş benim yorumumu beğenmiş tırstım

Sevgilinizle ne tür bir sorununuz var bilemiyorum ama evlenmeyi düşündüğünüze göre çözemeyeceğiniz problemler değildir inşallah
benim sevgilim bile yok ona bakarsak yani bir tık öndesiniz bir de burdan bakalım olaya
hem işsiz hem yanlız olmak daha bi zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…