- 3 Ağustos 2012
- 5.209
- 15.129
- Konu Sahibi birbogaburcu
Kim çekiştirmez ki, doğruAy louder ama şimdi hangimiz kardeşimizle anamızla dedikodu yapmıyoruz
Mesajları karıştırıyorsan göreceğime hazır olmam lazım
Kaynanam benim ablamla kankamla yazdıklarımı okusa kalpten gider. Severim iyidir hoştur ama bazen çok kızdırıyor beni çekiştiriyorum yani. Doğalı da bu değil mi
Teyzeme gittim bugün mesela gelinini çekiştirdi gelinin annesini çekiştirdi. Kızı sever aslında ama gelini onlara gelip gitmezken sorun çıkarırken anasından çıkmayınca da insan işte kıskanıyor bozuluyor. Kendi oğluna diyemeyince bana diyor. Kendi oğluna da kızıyor. Kalkıp bir şekilde bunu okursa kızmaya da hakkı yok yani okursan görürsün.
Dediğim gibi hangimiz eş ailesine kızıp güvenip sevdiğimiz insanlara dert yanmayız ki.
Geçen aylarda kayınpeder beni deli etti yemin ediyorum bir ay ablama ileri geri mesaj attım o da eski kaynanam da böyleydi diye eskileri yazdı. Yazdıkça ferahladık yani. Bana normal geliyor kızıyla dedikodu yapması.
Kimse kimsenin özeline o kadar girmemeli ya. Ha evi de temizlememeli bence. Hem mesajına girme özel hem evini temizleme o da özel.
Çok muhabbet tez ayrılık getirir derler e doğru
Ama kimin eline telefonu verirsen o da karıştırır
Kv bir zahmet bilişim ihtiyaçlarını çekiştirdiği gelinine karşılatmasın ya sjskdkf