- 1 Temmuz 2022
- 73
- 41
- Konu Sahibi birbogaburcu
Yahu hanımlar şurda size bi derdimi anlatayım dedim, demediğiniz kalmadı daha doğrusu benim size sorduğum asıl soru ile alakasız şeyler yok niye evini temizliyorsun,yok efendim nasıl evine gidiyorsun.. Eşim ile 10 senedir beraberim, 2019 da evlendik 2019 dan beride evliyiz 2011 den beri birbirimizi tanıyoruz yani uzunda bi nişanlılık dönemimiz olmuştu okul askerlik iş derken bekleriz adını koyalım dedik uzun yıllar beraberdik çünkü. Eşimin annesini görür görmez aaa merhaba ben gelininizim evinizi temizlicem her gün demedim herhalde sevgiliyken o benim ailem ile tanıştı ben onun ailesi ile bu şekilde uzun bi serüvenimiz başladı,evinide ne olmuş yani gören sancak her gün gidip ev temizliyorum temizliği seven biriyim gözüme gelmez annemden de büyüktü insanlara yardımcı olmayı yakın olmayı severim hep demiştim zaten.. (tabi her ne kadar dersimi sonradan alsamda) düşmanım değil bişey değil ne olmuş yani beni öldürmez bitirmezdi, ben onu size bu kadın benim arkamdan böyle böyle demiş ama zamanında evini dip köşe temizlemişliğimde var dediğim halde siz resmen cımbızla laf çekiyorsunuz. Dediğim gibi hiç bir zaman ters düşmedik kavgamız olmadı,sonuçta eşimin annesi ben size diyorum arkamdan edepsiz yazmış siz neler neler halbuki hiç ona karşı edepsizliğimde olmamıştır olsa zaten yazardım herşeyi söylüyorum da derdim evet zamanında böyle böyle bir olay oldu diye. Gelelim ikinci konuya yaptığım doğru demiyorum, gel zaman git zaman ben evlendim çocuğum oldu hala iyiyiz bazı konular oldu kayınvalidemde düşüncesini belli eder bende az çok anlarım, bişeyler seziyordum orda da yazdım bir kişiye ağzından bi laf kaçırdı benimle ilgili anladım benim için gerçek düşüncesini söyledi gibi üzerinde durmadım,sonra kızı ile telefon aramasında sesi dışarı veriyorum diyor sürekli anlıyorum yanında ben varken diyor zaten görümcemin ne olduğunu biliyordum aslında amacım görümcemdi ve ya ikisi ne fark eder haketmediğim tarzda bi mesajlaşma gördüm mü gördüm doğru ve ya yanlış bu benim yanlışım sizden ahlak dersi almaya değil dertleşmeye gelmiştim oysa ki. Ne yapmam bu saatten sonra nasıl davranmam gerektiğini sormuştum sadece. Gerçekten yardımcı olmak için yazacak arkadaşlar için şuan ne kzıı ile ne de görümcem ile bi derdim var gayet iyiyiz ama onlara karşı çok soğudum....