31 yasında o da.Bu moruk kaç yaşında? Kendisi her haltı yemiş ve temiz bir eş mi istiyor defolsun gitsin! Amacı sevişmekten başka bir şey değil,seni yönetmeye çalışıyor. Sen her an müsait olmak zorunda değilsin. Müsait olmayıp görüşmediğin gün kızmış görüşmeyelim konuşmayalım diye trip atmış piremses. Trip atan erkeklerden zerre haz etmiyorum. Sen öpüşmek istemiyor olmana rağmen öpmeye çalışıyorayrica o ne öyle, bir iki görüşme olup 1 ay sonra nişan mı olurmuş ya, kendisi ve ailesi çok hızlı davranıyorlar. Tanışma en az 1 yıl olmalı. Ayrıl bu kuduruktan
Ama hiç olgunlaşamamış. Seni manipüle ediyor ayrıl kurtul ondan. Yakma kendini31 yasında o da.
Merak ettim, nerede buluşuyorsunuz ?Merhaba arkadaşlar. 30 yaşındayım ara ara tanıştığım kişiler oluyor. En son tanıştığın kişi Mahallemizden birinin önermesiyle oldu, ama aracı olan kadın çocuğu tanımadığını söylemişti. Bir akrabasının oğluymuş. Çocuğun geçmişi Biraz hızlı gece kulüplerinde takılmış alkol almış, Şimdi alkol bıraktığını söylüyor. Kendisi gibi biriyle yapamayacağını anlamış ve kendisinde aldatılma korkusu var biraz. Sanırım daha önce aldatılmış. bu çocukla Mayıs ayında tanıştık bir buçuk ay sonra söz yapılsın diye Ailesi ısrarcı oldu. Ancak ben çocuğun bana uygun olup olmadığını bir türlü anlayamadığım için o ara ayrıldım. Daha sonrasında bir ay sonra çocuk Instagram'dan bana Ara ara yazdı ben hiç cevap vermedim yaklaşık 2 ay boyunca 6-7 kere mesaj atmıştır. sonunda arkadaşlarım En azından bir cevap ver dediler ben de cevap verdikten sonra tekrar görüşmeye başladık. ancak Sorun şu ki bu çocukla benim flört anlayışım hiç uyumuyor Biz ilk 1 ay görüştüğümüzde her şey çok iyiydi sonra beni bir kere öpmek istedi sonrasında her buluşmada sürekli sadece öpüşmek istiyor. Yani 5-6 saat olabiliyor bazen başka bir etkinliğe vakit kalmıyor resmen. benimle geçirdiği vakitler Sadece bu şekilde geçiyor. ben bu çocuktan önce daha önce hiç kimseyi öpmemiştim, bana göre olmayan bir durumdu. Dolayısıyla bu buluşmalardan sonra kendimi çok kötü hissediyorum, buluşmalar haricinde de genel olarak ilgili, konuşkan biri. Yaklaşık 3 aydır görüşüyoruz, ben de artık kendisine biraz alıştım. Ancak dediğim gibi buluşmalardan sonra kötü hissediyorum ve hiç etkinlik yapamıyor olmak biraz düşündürüyor. Öpüşmek istemediğimi söylediğimde naz niyaz yapıyor surat yapıyor. Mesela bugün buluşacaktık iş çıkışı sadece 2 saat kadar. Normalde haftada 2 ya da 3 kez görüşüyoruz. Bu sefer 12 gün oldu ve buluşmanın yine onun istediği gibi geçmesini istedi. Bende sabah bugün buluşmasak olur mu dedim. O da kızdı bugün görüşmeyelimde konuşmayalımda dedi. 12 gündürde biraz benim yüzümden buluşamadık. İkimiz farklı dilleri konuşuyormuşuz gibi. Sizce bu çocukla ilgili ne düşünmeliyim. Teşekkür ederim şimdiden.
Hiç için ısınıyor gibi durmuyorArkadaşlar neden yaşıma takıldınız ben yaşıma takılmıyorum illa evleneyim diye bir derdim yok. Hatta bu çocuktan ayrı olduğum dönemde 2 kişiyi daha önerdiler görüşür müsün diye. Biriyle 2 hafta hiç buluşmadan görüştüm sonra konuşmasını beğenmediğim için ayrıldım diğeriyle hiç görüşmedim bile. Yine bu çocuga biraz içim ısınıyor. Sizce olabilir mi ya da eşi böyle olan var mıydı diye merak ettim.
özür dilerim ama konuşabildiğimiz zamanlarda dediğiniz yerde patladımyakışıklı, bazen esprili konuşabildiğimiz zamanlarda yani, iletişimi seviyor. Günde 2 3 kez arar sürekli mesaj fotoğraf atar öyle biri.
Bence tespiti doğru koymuşsun.bence olacak olanda böyle tereddütler olmuyor.Kendi tanıştıklarımda oldu da olmadı işte. Ben biraz kararsız biriyim. Bu nedenle genelde uzatmadan hayır derdim, burda birazda manipüle edildim sanırım bu nedenle anlayamadım.
Maalesef ülkede erkek kalitesi yerlerdeArkadaşlar neden yaşıma takıldınız ben yaşıma takılmıyorum illa evleneyim diye bir derdim yok. Hatta bu çocuktan ayrı olduğum dönemde 2 kişiyi daha önerdiler görüşür müsün diye. Biriyle 2 hafta hiç buluşmadan görüştüm sonra konuşmasını beğenmediğim için ayrıldım diğeriyle hiç görüşmedim bile. Yine bu çocuga biraz içim ısınıyor. Sizce olabilir mi ya da eşi böyle olan var mıydı diye merak ettim.
Ayy ben de.tripin t sini hissetsem engeli basarım.gözüm hiçbir şey görmez.öyle yakışmıyor bir erkeğe.Bu moruk kaç yaşında? Kendisi her haltı yemiş ve temiz bir eş mi istiyor defolsun gitsin! Amacı sevişmekten başka bir şey değil,seni yönetmeye çalışıyor. Sen her an müsait olmak zorunda değilsin. Müsait olmayıp görüşmediğin gün kızmış görüşmeyelim konuşmayalım diye trip atmış piremses. Trip atan erkeklerden zerre haz etmiyorum. Sen öpüşmek istemiyor olmana rağmen öpmeye çalışıyorayrica o ne öyle, bir iki görüşme olup 1 ay sonra nişan mı olurmuş ya, kendisi ve ailesi çok hızlı davranıyorlar. Tanışma en az 1 yıl olmalı. Ayrıl bu kuduruktan
Bence adam mantığına yatmış o yüzden.yakişıklı diyor, ağzı laf yapıyor diyor, ilgili diyor.Hiç için ısınıyor gibi durmuyor
Sen 30 yaşına kadar öpüşme öpüşme.bu kişiyle öpüş.ben de oraya takıldım.Genel özellikleri ne mesela seni ona çeken ne sürekli öpüşmek istemesi mi
Evet kesinlikle. En son askerden ayrıldın mi ne yaptın merak ettim? 5 yıllık konuştuğun kişiyle devam mıAyy ben de.tripin t sini hissetsem engeli basarım.gözüm hiçbir şey görmez.öyle yakışmıyor bir erkeğe.
Evet yarıldım.anladim ki ben öyle sıkı ilişkilere gelemiyorum.özgürlüğümü herşeyden çok seviyorum.Evet kesinlikle. En son askerden ayrıldın mi ne yaptın merak ettim? 5 yıllık konuştuğun kişiyle devam mı
Liseli ergenler için veya 20li yaşların başındaki gençler için bu dedikleriniz olabilir veya 6 saat öpüşüyoruz deseler onlar için normal denilebiliryakışıklı, bazen esprili konuşabildiğimiz zamanlarda yani, iletişimi seviyor. Günde 2 3 kez arar sürekli mesaj fotoğraf atar öyle biri.
sürekli öpüşmek için bir ortamı nasıl buluyorsunuz da her buluşmada öpüşüyorsunuz? 30 yaşındaymışsınız ergenler gibi parkta vs öpüşüyor olabileceğinizi düşünmüyorum. Merakımdan soruyorum.Merhaba arkadaşlar. 30 yaşındayım ara ara tanıştığım kişiler oluyor. En son tanıştığın kişi Mahallemizden birinin önermesiyle oldu, ama aracı olan kadın çocuğu tanımadığını söylemişti. Bir akrabasının oğluymuş. Çocuğun geçmişi Biraz hızlı gece kulüplerinde takılmış alkol almış, Şimdi alkol bıraktığını söylüyor. Kendisi gibi biriyle yapamayacağını anlamış ve kendisinde aldatılma korkusu var biraz. Sanırım daha önce aldatılmış. bu çocukla Mayıs ayında tanıştık bir buçuk ay sonra söz yapılsın diye Ailesi ısrarcı oldu. Ancak ben çocuğun bana uygun olup olmadığını bir türlü anlayamadığım için o ara ayrıldım. Daha sonrasında bir ay sonra çocuk Instagram'dan bana Ara ara yazdı ben hiç cevap vermedim yaklaşık 2 ay boyunca 6-7 kere mesaj atmıştır. sonunda arkadaşlarım En azından bir cevap ver dediler ben de cevap verdikten sonra tekrar görüşmeye başladık. ancak Sorun şu ki bu çocukla benim flört anlayışım hiç uyumuyor Biz ilk 1 ay görüştüğümüzde her şey çok iyiydi sonra beni bir kere öpmek istedi sonrasında her buluşmada sürekli sadece öpüşmek istiyor. Yani 5-6 saat olabiliyor bazen başka bir etkinliğe vakit kalmıyor resmen. benimle geçirdiği vakitler Sadece bu şekilde geçiyor. ben bu çocuktan önce daha önce hiç kimseyi öpmemiştim, bana göre olmayan bir durumdu. Dolayısıyla bu buluşmalardan sonra kendimi çok kötü hissediyorum, buluşmalar haricinde de genel olarak ilgili, konuşkan biri. Yaklaşık 3 aydır görüşüyoruz, ben de artık kendisine biraz alıştım. Ancak dediğim gibi buluşmalardan sonra kötü hissediyorum ve hiç etkinlik yapamıyor olmak biraz düşündürüyor. Öpüşmek istemediğimi söylediğimde naz niyaz yapıyor surat yapıyor. Mesela bugün buluşacaktık iş çıkışı sadece 2 saat kadar. Normalde haftada 2 ya da 3 kez görüşüyoruz. Bu sefer 12 gün oldu ve buluşmanın yine onun istediği gibi geçmesini istedi. Bende sabah bugün buluşmasak olur mu dedim. O da kızdı bugün görüşmeyelimde konuşmayalımda dedi. 12 gündürde biraz benim yüzümden buluşamadık. İkimiz farklı dilleri konuşuyormuşuz gibi. Sizce bu çocukla ilgili ne düşünmeliyim. Teşekkür ederim şimdiden.
Aslinda cokta anlayamadim belki bazi arkadaşlarda ayni hissetmislerdir. Nasil baska bi etkinlige zaman kalmıyor? Nerede bulusuyorsunuz ki surekli opusme oluyor?Merhaba arkadaşlar. 30 yaşındayım ara ara tanıştığım kişiler oluyor. En son tanıştığın kişi Mahallemizden birinin önermesiyle oldu, ama aracı olan kadın çocuğu tanımadığını söylemişti. Bir akrabasının oğluymuş. Çocuğun geçmişi Biraz hızlı gece kulüplerinde takılmış alkol almış, Şimdi alkol bıraktığını söylüyor. Kendisi gibi biriyle yapamayacağını anlamış ve kendisinde aldatılma korkusu var biraz. Sanırım daha önce aldatılmış. bu çocukla Mayıs ayında tanıştık bir buçuk ay sonra söz yapılsın diye Ailesi ısrarcı oldu. Ancak ben çocuğun bana uygun olup olmadığını bir türlü anlayamadığım için o ara ayrıldım. Daha sonrasında bir ay sonra çocuk Instagram'dan bana Ara ara yazdı ben hiç cevap vermedim yaklaşık 2 ay boyunca 6-7 kere mesaj atmıştır. sonunda arkadaşlarım En azından bir cevap ver dediler ben de cevap verdikten sonra tekrar görüşmeye başladık. ancak Sorun şu ki bu çocukla benim flört anlayışım hiç uyumuyor Biz ilk 1 ay görüştüğümüzde her şey çok iyiydi sonra beni bir kere öpmek istedi sonrasında her buluşmada sürekli sadece öpüşmek istiyor. Yani 5-6 saat olabiliyor bazen başka bir etkinliğe vakit kalmıyor resmen. benimle geçirdiği vakitler Sadece bu şekilde geçiyor. ben bu çocuktan önce daha önce hiç kimseyi öpmemiştim, bana göre olmayan bir durumdu. Dolayısıyla bu buluşmalardan sonra kendimi çok kötü hissediyorum, buluşmalar haricinde de genel olarak ilgili, konuşkan biri. Yaklaşık 3 aydır görüşüyoruz, ben de artık kendisine biraz alıştım. Ancak dediğim gibi buluşmalardan sonra kötü hissediyorum ve hiç etkinlik yapamıyor olmak biraz düşündürüyor. Öpüşmek istemediğimi söylediğimde naz niyaz yapıyor surat yapıyor. Mesela bugün buluşacaktık iş çıkışı sadece 2 saat kadar. Normalde haftada 2 ya da 3 kez görüşüyoruz. Bu sefer 12 gün oldu ve buluşmanın yine onun istediği gibi geçmesini istedi. Bende sabah bugün buluşmasak olur mu dedim. O da kızdı bugün görüşmeyelimde konuşmayalımda dedi. 12 gündürde biraz benim yüzümden buluşamadık. İkimiz farklı dilleri konuşuyormuşuz gibi. Sizce bu çocukla ilgili ne düşünmeliyim. Teşekkür ederim şimdiden.
Aynen öyle cinsellik istiyorlar. İstediklerini vermeyince trip atıyorlar, küsüyorlar. Biz kötü oluyoruz. Sevgilim değilsin eşim değilsin seninle neden beraber olayım ki? Benim bedenim benim kararım.Maalesef ülkede erkek kalitesi yerlerde
5 6 saat öpüşmek miMerhaba arkadaşlar. 30 yaşındayım ara ara tanıştığım kişiler oluyor. En son tanıştığın kişi Mahallemizden birinin önermesiyle oldu, ama aracı olan kadın çocuğu tanımadığını söylemişti. Bir akrabasının oğluymuş. Çocuğun geçmişi Biraz hızlı gece kulüplerinde takılmış alkol almış, Şimdi alkol bıraktığını söylüyor. Kendisi gibi biriyle yapamayacağını anlamış ve kendisinde aldatılma korkusu var biraz. Sanırım daha önce aldatılmış. bu çocukla Mayıs ayında tanıştık bir buçuk ay sonra söz yapılsın diye Ailesi ısrarcı oldu. Ancak ben çocuğun bana uygun olup olmadığını bir türlü anlayamadığım için o ara ayrıldım. Daha sonrasında bir ay sonra çocuk Instagram'dan bana Ara ara yazdı ben hiç cevap vermedim yaklaşık 2 ay boyunca 6-7 kere mesaj atmıştır. sonunda arkadaşlarım En azından bir cevap ver dediler ben de cevap verdikten sonra tekrar görüşmeye başladık. ancak Sorun şu ki bu çocukla benim flört anlayışım hiç uyumuyor Biz ilk 1 ay görüştüğümüzde her şey çok iyiydi sonra beni bir kere öpmek istedi sonrasında her buluşmada sürekli sadece öpüşmek istiyor. Yani 5-6 saat olabiliyor bazen başka bir etkinliğe vakit kalmıyor resmen. benimle geçirdiği vakitler Sadece bu şekilde geçiyor. ben bu çocuktan önce daha önce hiç kimseyi öpmemiştim, bana göre olmayan bir durumdu. Dolayısıyla bu buluşmalardan sonra kendimi çok kötü hissediyorum, buluşmalar haricinde de genel olarak ilgili, konuşkan biri. Yaklaşık 3 aydır görüşüyoruz, ben de artık kendisine biraz alıştım. Ancak dediğim gibi buluşmalardan sonra kötü hissediyorum ve hiç etkinlik yapamıyor olmak biraz düşündürüyor. Öpüşmek istemediğimi söylediğimde naz niyaz yapıyor surat yapıyor. Mesela bugün buluşacaktık iş çıkışı sadece 2 saat kadar. Normalde haftada 2 ya da 3 kez görüşüyoruz. Bu sefer 12 gün oldu ve buluşmanın yine onun istediği gibi geçmesini istedi. Bende sabah bugün buluşmasak olur mu dedim. O da kızdı bugün görüşmeyelimde konuşmayalımda dedi. 12 gündürde biraz benim yüzümden buluşamadık. İkimiz farklı dilleri konuşuyormuşuz gibi. Sizce bu çocukla ilgili ne düşünmeliyim. Teşekkür ederim şimdiden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?