Neden kötü hissediyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
31 yasında o da.

Merak ettim, nerede buluşuyorsunuz ?

Hiç için ısınıyor gibi durmuyor

Konuyla ilgili yorum yapacak olursam da bu adamı iyi niyetli bulamadım. sürekli sizi istemediğiniz bir şeye zorlaması, kabul etmediğiniz taktirde sizi manipüle etmeye çalışması çok can sıkıcı. Diğer taraftan tam şuan birbirinizi tanımanız, vakit geçirmeniz gereken zamanlarda sürekli öpüşmek ne bileyim beraber hiç bir şey yapamıyorsunuz ki. Sırf siz kendinizi kötü hissetmeyin diye bile bu taleplerini kesmeliydi ama düşünce yok adamda. Çevrenize bakın sevgililer, nişanlılar sürekli geziyor, etkinlikler, plan programlar. Siz ne yapıyorsunuz 5 saat öpüşmek isteyen bir adamla bir bankta liseli ergenler gibi takılıyorsunuz. Yapmayın lütfen. İnsan kendisine de saygısını kaybeder bir süre sonra, partnerine de.

Kendi tanıştıklarımda oldu da olmadı işte. Ben biraz kararsız biriyim. Bu nedenle genelde uzatmadan hayır derdim, burda birazda manipüle edildim sanırım bu nedenle anlayamadım.
Bence tespiti doğru koymuşsun.bence olacak olanda böyle tereddütler olmuyor.

Maalesef ülkede erkek kalitesi yerlerde

Ayy ben de.tripin t sini hissetsem engeli basarım.gözüm hiçbir şey görmez.öyle yakışmıyor bir erkeğe.

yakışıklı, bazen esprili konuşabildiğimiz zamanlarda yani, iletişimi seviyor. Günde 2 3 kez arar sürekli mesaj fotoğraf atar öyle biri.
Liseli ergenler için veya 20li yaşların başındaki gençler için bu dedikleriniz olabilir veya 6 saat öpüşüyoruz deseler onlar için normal denilebilir
Ama 30 yaşındaki bir yetişkin için, hele de evlilik için goruşüyorsaniz bunlar iyi kiriterler değil.

sürekli öpüşmek için bir ortamı nasıl buluyorsunuz da her buluşmada öpüşüyorsunuz? 30 yaşındaymışsınız ergenler gibi parkta vs öpüşüyor olabileceğinizi düşünmüyorum. Merakımdan soruyorum.

Aslinda cokta anlayamadim belki bazi arkadaşlarda ayni hissetmislerdir. Nasil baska bi etkinlige zaman kalmıyor? Nerede bulusuyorsunuz ki surekli opusme oluyor?
Bence ergen tip gibi biri yada ailesi evlen demis oda bir kiz bulma derdinde olan biri. Cunku evlilik ne bilse sizinle iletisime onem verir. Size onem verir, bir takim aktiviteler yaparak paylasimlar olsun ister.
Kimseyi kolayca mahremetimize sokmamamiz lazim. Bunu eski kafalilik olarak algilamayin. Bilakis gunumuzde artik hersey cok daha hizli ve kolayca yasandigi icin birini hak etmeden birliktelikler ve akabinde evlilikler kuruluyor. Kolay elde edileninde degeri malesef bir cok erkek tarafından bilinmiyor.
Belliki bu "adami" bence aslinda ergeni istemiyorsunuz. Lutfen kendinizi kurtarin. Olan olmus ders cikarip onunuze bakin.

5 6 saat öpüşmek midusunurken agzım uyustu :) yani normal mi bilmem de o kadar opusup seks yapmaya nıyetlenmıyor mu? o da sacma 30+ adam ergen gibi yiyişmek için bulusan tipler gibi... sacmalık. bence direk bırak....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…