Neden konuşuyorum ki

Sosyal becerisi yok ki ilişki yürütebilecek bunları 2 haftada yaşadım tiksindim ben o_O
Adam 33 yaşında hayatında iki kadın olmuş onlar da okb tedavisinden sonra o_O
hahahaha ay öğrendikçe gülüyorum bu adama :KK70: yok evlenemez de bu :KK70: belki çocuk yapmayı bile savurganlık olarak görüyodur şimdi para falan harcar veletler :KK70:

hahahaha ay öğrendikçe gülüyorum bu adama :KK70: yok evlenemez de bu :KK70: belki çocuk yapmayı bile savurganlık olarak görüyodur şimdi para falan harcar veletler :KK70:

Biri ilkin buna sevişmeyi öğreten kadın diğeri de 1 aylık tinderdan bulduğu o_O
Bende de var sorun bence bütün psikiyatrik kanat besleme gibi alıp bakım yapıyorum o_O
Sperm savurganlığı tövbe yarabbim :KK70:

Biri ilkin buna sevişmeyi öğreten kadın diğeri de 1 aylık tinderdan bulduğu o_O
Bende de var sorun bence bütün psikiyatrik kanat besleme gibi alıp bakım yapıyorum o_O
Sperm savurganlığı tövbe yarabbim :KK70:
bak kendini düşün velvette, harcama bu adama zamanını, o cimrilik yapıyosa sen de zamanından cimrilik yap adamı sal gitsin :KK70:

Evet kadın acıyıp öğretmiş hala o yaşta bakir diye o_O
Yani çok da şey etmemek lazım ne bekleyebiliriz bu adamdan bilmiyorum
Kendime de şok oldum 2 aydır resmen kırmamak için çektiğim şeye bak
İyi ki yazmışım buraya o_O
önce kendini düşün, bırak elin kadınları uğraşsın bu adamla, ama sen uğraşma sen değerlisin :KK5:

Bence size iyi gelecek biri değil,simdiden bu tarz sorgulamalar varsa ilerde daha da derinlesir.Konusmayı kesin derim

adamla ayni ulkede degilsiniz. ne yapabilir ki heryeri bela olsa ne olur?
suan heryerden engelleseniz yarin ne yapabilir.
vaktinize yazik. ona ayiracaginiz vakti kahve icmeye ayirin☺

Engellersin olur biter
Adam dünyanın bir ucundaysa sana ne yapabilir ki ?
O garip hareketlerinle kimse istemiyordur onu
Sen cevap veriyorsun diye yazıyordur

Senden 8 yaş büyük sana göre daha olgun olması gerekir ...ama daha basit düşünen birisi galiba..boşver zamanını ona harcama ilerde üzülürsün ..sevilecek saygı duyulacak bir karakteri yok ,düzelecek bir durumuda yok .bence arkana bakmadan uzaklas 😉

Evet kesinlikle uzaklaştırmalısın.
İletişimi komple kes. Ortak arkadaşlarını da uyar seninle ilgili konuşmasınlar..

Diğer şeyler neyse de kadın erkek ilişkilerinde takıntılı insandan tırsarım..

2 ay önce Türkiyeye döndüm, 1 sene kadar buradayım.
Gelmeden önce de biriyle görüşüyorduk ama biteceğini bildiğim için çok derin mevzulara girmedim.
Öyle de anlaştık.
Son gün bile konuştuk, vedalaştık.
Ben orada kapattım.

Neyse, döndükten sonra bir yazdı. Okay dedim bi' kontrol ediyordur, bu böyle 2,3,4 gitti 2 aydır konuşuyorduk.
Ben arada 2 kere yazdım sadece.
Anlamsız geliyor çünkü bundan iyisini bulsam ben bakmam.
Çünkü sevmiyorum bazı tavırlarını, sosyal olarak absürdlüğünü, cimriliğini. Ne bileyim sorsanız öyle deli oluyor muyum ı ıh.
Hatta arkadaşlarıma anlatıyorum tavırları ayıplanacak, dalga geçilecek gibi yani, gülüyoruz.
Dolayısıyla seviyor, değer veriyor olabileceğimi düşünmüyorum.
Ki exime olan çıldırmamı hatırlıyorum bu yanında sönük balon.

Çok büyük heyecan yaratmıyor.
Cinsel olarak iyi fena değildik.
Ama en iyisiydi diyemem.
Biraz hareketsiz, sıkıcıydı.
Muhabbeti çok mu sarıyor deseniz, o da değil.
Romantik bir insan da değil.
Niye konuşuyorum o zaman?
Saçma geliyor, kendimden uzaklaştırayım mı ne yapayım?
Ki cevap vermezsem olur dedim, yine yazdı. O da işe yaramadı.

Oturup ciddi konuşmalara girmek de saçma geliyor amacın ne vs tarzı gereksiz gerilim yaratacak gibi geliyor
Ama ne bileyim onunki de anlamsız
Kimseyle görüşmediğimi umuyormuş, birini bulmuş muyum falan, niye, sevgilim değil bir şey değil
Nereden geliyor bu hak
Ben bir kere sormadım ona
Ki konuşuyorum başkalarıyla
Şakaya vurup geçtim

Annem bir yere giderken yanında birini götürme, şansını kapatıyorsun diyor
Doğru diyor bence
Çünkü doktorada o ülkeye geri döneceğimin garantisi yok
Ben tüm dünya ülkelerindeki fırsatlara açığım, Türkiyedeki fırsatlara açığım
Bu böyle aklımda yük olarak kalacakmış gibi geliyor
Ne düşünüyorsunuz, bir perspektif açarsanız sevinirim
Teşekkürler şimdiden

Ps. Absürdlüğüne örnek parayla seks yapar mıydın gibi sorular (biraz garip bi' kültürleri var, kanser veya birbirlerinin anneleri hakkında şaka yapıp gülebilen insanlar, ben de kültür şoku yaşamıştım) ya da ne bileyim sürekli para hesabı yapması, kullanılmış kondomu yarım saat atamaması pahalı olduğu için gibi garip şeyler hoşlanmadım yani

Zaten 5 sene okb yüzünden evden çıkamamış hala bazı takıntıları vardı ne bileyim profilimde tam olarak 2 saat zaman geçirmiş bunu söyledi geçen, neyi didik didik ettiyse ve nasıl süre tuttuysa? Ben gidince ortak arkadaşlarımızla görüşmemeye başlamış, evden çıkmıyormuş falan. Gece gece huzursuz etti. Sizce uzaklaştırarak iyi bir şey mi yaparım?

Ah Velvette. Senki bu tarz tiplerin hepsine cok guzel cevaplar veren insansın. Kendi çarene de bakarsın sen.

X