Neden koltukaltı kesisi?

Canım tabi ki gerilecek , kolay değil; derin silikonu tolere etmeye çalışıyor. Benimki de gerilecek, taş gibi sert olacak ; koltuk altındaki kesi yerim de acıyacak belki uzun süre hissiz uyuşuk olacak( koltukaltında bu sıkıntıyı yaşayan çok) , silikon göğüs kafesine baskı yapacak , nefesim kesilecek ama en azından kesi yerine baskı yapan bi silikon olmayacak. Tabi ben şu anda farazi konuşuyorum, ameliyattan sonra görceZ durumu. Belki ya keşke memealtı olsaydım dicem. Inşallah doğru karar vermişimdir. 22 Temmuz itibariyle an an bilgilendiricem herkesi. AnesteZiden uyanırsam:KK70:
Yahu senin gibi pozitif birine yakismiyor bu son dusunce uyanipta allahim gercekmis diceksin ben uyaninda icimden ama.bu ruya degilmiydi nasil oldu die gecirmistim yillarim ruyasi kolay degil tabi :) sikintida yasicaksin tabiki ama yasicagin mutluluk seni motive etcek. Senin gogus alti olcun 80 cm yanlis hatirlamiyorsam ama dr almaz demis benim 73cm di ya zayif ve memesiz herkes yasamiyor sorun banada bu denk geldi napalim yoktan iyidir tabi insallah seneye yaz gogsumuzu gere gere gezip herseyi unutmus oluruz

Bizim mememiz aynı gibi... Pardon senin eski ile aynı, şimdikiler harika:nazar: Dr bana 300 cc üstü zor , almaz göğsün dedi.270 civarı takacak sanırım. Demek ki 300 üstü ısrar etsem , o da taksa çatlicak gibi hissedicem demek ki.belki meme derim de de çatlaklar oluşacak. Ama yine de emzirdiğim için bi esneklik olabilir dedi.ameliyatta deneyecek. Hatta yuvarlak istiyorum dedim de, yuvarlak silikonun zaten göğüs kasının altında damla gibi durduğunu ama benim göğüs Kasım'ın ince olduğunu bu yüzden ameliyatta yuvarlağın duruşunu beğenmezse damlaya dönebileceğini söyledi. Allah utandırmasın hiçbirimizi. Ama canım seninki de harika duruyor yaaa, biraz bekle... Seneye bu zamanlar belki gülücez bugünlerdeki halimize :KK66:
Canım doktorun 270 cc mi önerdi? Dokun az diye mi? Ben de doktoruma çok büyük istemiyorum dediğimde, 250-300 arası boyutlar deneriz demişti. O zaman 270 cc yine de güzel bir büyüklük olur mu, içine sindi mi senin 270 cc? Ben hazır ameliyat oluyorken, en az 300 cc koyduralım kafasındaydım günler yaklaştıkça. Ama tabi son karar yine doktorların... Hayırlısı olsun.

Canım doktorun 270 cc mi önerdi? Dokun az diye mi? Ben de doktoruma çok büyük istemiyorum dediğimde, 250-300 arası boyutlar deneriz demişti. O zaman 270 cc yine de güzel bir büyüklük olur mu, içine sindi mi senin 270 cc? Ben hazır ameliyat oluyorken, en az 300 cc koyduralım kafasındaydım günler yaklaştıkça. Ama tabi son karar yine doktorların... Hayırlısı olsun.
Canım iki tane deneme boyu çıkardı Dr, biri sanırım 270 di diğeri de bir büyüğü idi. Dr bir büyüğünün güzel duracağını söyledi. Demek ki o da 290/300 civarıydı. Zaten daha büyüğünü memen almaz dedi. Vardır bi bildiği diye düşünüyorum. Sonuçta yüzlerce meme yapmıştır .ofisinde kontrole gelmiş bi bayan vardı, 1 yıl önce yaptırmış , hatta onun da sıfır dokusu varmış. 230 cc ye karar vermiş bayan. Ama hiç de küçük durmuyordu, o kadar doğal ve diriydi ki anlatamam.hani vitrinlerdeki plastik mankenlerin memesi gibiydi. Fıstık gibi.. Demek ki, kulağa az gibi gelen 230 bazı vücutlarda harika durabiliyor . O yüzden cc ye takılmayalım, Dr a nasıl bi meme istediğimizi söyleyelim , cc ye o karar versin. :KK66:

Canım tabi ki gerilecek , kolay değil; derin silikonu tolere etmeye çalışıyor. Benimki de gerilecek, taş gibi sert olacak ; koltuk altındaki kesi yerim de acıyacak belki uzun süre hissiz uyuşuk olacak( koltukaltında bu sıkıntıyı yaşayan çok) , silikon göğüs kafesine baskı yapacak , nefesim kesilecek ama en azından kesi yerine baskı yapan bi silikon olmayacak. Tabi ben şu anda farazi konuşuyorum, ameliyattan sonra görceZ durumu. Belki ya keşke memealtı olsaydım dicem. Inşallah doğru karar vermişimdir. 22 Temmuz itibariyle an an bilgilendiricem herkesi. AnesteZiden uyanırsam:KK70:
bir sürü felaket senaryosu üretme bakiim aa güzel olcak uyanıcaksın ve ilk önce memelerine sarılıp kıymetliiim diyeceksin o minik hobbitlerden kurtulmuş olacaksın :KK70:

bu arada benim meme altıma hic baskı yapmadı meme altı kesisi. oradaki kesi yerini ve acısını hiç hissetmedim.
Ben koltuk altı olmama rağmen göğüs altım öyle acımıştı ki:KK43:.koltuk altlarımı ise hiç hissetmemiştim bile.uyuşuklardı çünkü.belki meme altı kesisinde de kesi yeri uyuşuk olduğu için acımıyordur

Ben koltuk altı olmama rağmen göğüs altım öyle acımıştı ki:KK43:.koltuk altlarımı ise hiç hissetmemiştim bile.uyuşuklardı çünkü.belki meme altı kesisinde de kesi yeri uyuşuk olduğu için acımıyordur
Düşünsene bi de orada kesinin olduğunu :KK64:Daha çok acırdı... Belki de koltuksltından girdikleri için cebi açmak için daha çok uğraşıyorlardır, o yüzden acı çok oluyordur.. Benim ki nasıl olacak acaba :KK59:

evet canım büyük ihtimalle öyle benim kaburgalarımın arasında iğne izleri vardı oraları baya uyuşturmuşlar demek.

X