Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim için kitap okumak hayal gücü güçlendirmek,okurken ben sanki o kitabın bir parçası gibiymişim,ayrıca ne kadar okursunu o kadar gramer de iyi olur,elbette artık tv var diyenler de var,ben de güzel bir film izlemeye bayılırım,ama kitapta daha ayrıntılı okuyabilirsin,belki size komik gelebilir,ama ilk evlendiğimde,zor zaman geçiriyorsunuz(herkez değil,elbette,ama bir birine alışmak çok zor),ve ben hayatımda ilk kez roman okumayı başladım,daha önce hep bilim ve tarihti,ama o kadar güzel romanlar buldumki gözlere inanamadım,sanki benim hayatımı anlatıyor,eşimle daha az tartışmayı başladık,kitap okuyacam diye cevap veremıyordum eşime,zaten pek tartışmıyorduk,ama o piriodu da çok kolay geçti,6 yıl odu,ve ben haftada iki üç kitap bitiriyorum,akşam eşim maç izlerken,çocuklar odasında,ben kitabın başındayım,çocuklarıma da kitap sevdasını bağlamak istiyorum,güzel hikayeler,ve resimli kitap alıyorum,oğluşum ayşegül serisine bayılıyor,ve beni çok mutlu ediyor, bir de böyle atasözü var:bilmemek suç değildir,öğrenmemek suçtur,ben bu öğrenmemek hep okumamak gibi algılıyorum,nedense..kitap niye okuruz ve kitap okumaktan beklentilerimiz nedir, hayatımıza ne gibi etkileri vardır, düşüncelerinizi öğrenmek istedim arkadaşlar