• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden Kitap Okuyorsunuz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
okuyorum çünkü başka kimliklere bürünmeyi,bambaşka şehirlerde yaşamayı,aslında yerimden hiç kıpırdamadan ,çok çok uzaklarda olmayı seviyorum..

Kitap okumak çok keyifLi bana qöre : )
Kitap okurken istediğim yerde oLabiLiyorum ve kafamı dağıtıyor açıkçası ( :

Kitap okumak yemek,içmek gibi bir ihtiyaç bence en dramatik konulu kitap bile beni mutlu ediyor,bir şeyler katıyor..

ben bayılıyorum kıtap okumaya
sankı fılm ızlıyomusum gıbı
aılemde okuyan yook okumam ıcın ısrar edende yok ama kendı kendıme kazandıgım bı alaskanlık
ama bu alıskanlıgımı coooook sevıyom :1rolleyes:

bi kere süper vakit geçiriyorum kitap okurken en alaksız kitaptan bile bişey öğreniyorum ve güzel konuşmak uzun metinlerin bi bakışta temasını anlamak özetini yapmak kitap okumayla oluyo sengözlerimebaksanab

ben bir gecede 626 sayfalik kitabi bitirdigimi bilirim evliligimde mutsuz oldugum icin okumaya daha da cok baglaniyorum sanki... kitap benim icin gizli bir ask gibi, sevgiliyle basbasa kalmak gibi....

Benim için kitap okumak diş fırçalamak, su içmek, yemek yemek gibi bir ihtiyaç. Neden sorusunu hiç sormadım çünkü benim için kitap okumak büyük bir keyif.

kitap okuyorum çünkü onunla bütünleşebiliyorum. okuduğum her kitapta farklı bi dünyanın beni içine çekmesine izin vermek eşsiz bir duygu gerçekten. okurken kendimi kaptırabilmem çok önemli.içinde bulunduğum sıkıntılı mutsuz dünyadan bi kaç dakikada beni uzaklaştırması beni hep heyecanlandırmıştır.ruhumun özgür kaldığını hissediyorummkaydirigubbakcemile4

okuyorum çünkü çok keyif alıyorum
galiba kitap okumak benim için vazgeçilmez
kitabın içine dalıp gitmeyi, kitaba ağlayıp akitaba gülmeyi seviyorum çünkü
ayrıca herkeste aynı etkiyi yapar mı bilmiyorum ama beni acaip dinlendiriyor kitap okumak

Kitap okumadğım zaman kendimi eksik hissediyorum...
Öyle br işlemiş kanıma...
o gün tek sayfa okumadan geçsin fuzuli geçmiş gibi hissediyorum....
yemek içmek kadar tabii bir ihtiyaç oldu bende...

kitap okumayı seviyorum.
çünkü ; kitapla bütünleşip kendimi olayların içinde gibi hissediyorum.
çünkü ; sıkıldığımda saklandığım bi liman.
çünkü ; okudukça rahatlıyorum
çünkü ; benim kafamda canlandırdığım hayale kimse müdahale edemiyor
çünkü ; boşboş oturup onla bunla dedikodu yapacağıma birşeyler öğreniyorum.
çünkü ; beni en sıkıntılı halimden bir anda çıkarıp içine çekebiliyor.
çünkü : kitap sayesinde farklı yaşamlar öğrenebiliyorum..
çünkü ; seviyorum kardeşimmmmm

Bilgiye açılan kapıdır kitaplar. Sadece edebiyat olarak düşünmemek lazım; düşüncenin ve insanın gelişimini, tarihini de kitaplar sayesinde öğreniriz.

Kendini ve çevresini tanımak isteyen her insanın hayatında kitap bir hobi olmanın ötesindedir. Neden düşünürsünüz, neden kendinizi tanımak istersiniz ya da neden hayal kurarsınız gibi bir soru "kitap okuma nedenlerimiz".:)

Onlar benim "dostlarım" ,kitap okurken ne kadar kötü düşünce varsa siliniyor .

Okumadığımda eksiklik hissediyorum kendimde. Neden okuduğumuzdan çok neden okumadığımız

araştırılmalı bence,Türkiyede maalesef kitap okuma oranları çok düşük.

kitap okumak benim en büyük tutkum birinci sırada kitap okumak ikinci sırada film islemek gelir kitap okumak bnm için oyuncularını kendim seçtiğim tamamen yönetmenliğini kendi yaptığım bir film gibi geliyor okurken izliyorum sanki çok keyif alıyorum yıllardır okurum tek hayalim ilerde kendi evimde büyük bir kütüphane hazırlamak tamamen tutkudan ibaret benmkisi

Beni öyle güzel alıp götürüyorki sıkıntılarımdan rahatladığım ve nefes aldığım kendimi değerli hissettiğim anlardır kitap okuduğum anlar akşamları tercih ederim çoğunlukla yatmadan önce hazırlanırım kitap okuyacağım vakte ve o akşam kitap okuduysam sabah mutlu uyanırım mutlaka...

düzgün konuşmama sebep oluyor :) bir de ben konuşuyorum herkes dinliyor paha biçilmez bir duygu :)

benı mesgul eder.. eger sınırlıysem sınırımı alır gider..aklımı mesgul eder yanı.. uzgunsem unuturum yada avuturum kendımı kitaplarla..
yalnızlıgımı alır goturur.. ve zaman cabucak akar gider ..
tv yada net karsısında bosa gecıregıme vaktımı faydalı olayım kendıme böyle daha iyi.(1gün boyunca)

Back