- Konu Sahibi EU1
benide babacım alıştırmıştı kitap okumaya.başta ödevdi.sınav faan yapmazdı ama eğer az okumuşsam kızardı :) o zaman stresle okuyodum şimdi keyifle :)
bir yere mi oturduk çevrede bir kitapçı mı var.tamamdır orda yemek yense bile ben babamdan para alıp gidip kitap alırdım ve hemen okumaya başlardım :) halada öyle..bi yere gitmişsem etrafta da kitapçı varsa bilirim ki ben oraya gitmeden rahat edemem.yanımdakilerede rahat ettirmem :)
adım kitap kurduna çıkmıştı ve gurur duyuyodum..
babam artık bıraktı çok okuduğumu görünce..bu seferde kızıyo ders çalışmıyosun kitap okuyosun diye..
soruya gelince. bende diğer bayanlar gibi sorgulamadım neden okuduğumu
ama galba şunlar yüzünden
1) kitap okumak sayesinde zamanında çok karşılaştığım takdir edici bakışlar :82:
2) gerçekten soyutlanmak
3) bir üyenin daha dediği gibi yaşamadığım şeyleri yaşıyo gibi olmam
4)düzgün konuşup yazmam..evet internette imla kurallarına pek uyduğum söylenemez ama en azından düzgün yazmam gerektiğinde yazabiliyorum :)))
5)hayal dünyamı geliştirmesi
6)kendimi yalnız hissettiğim zaman yeni arkadaşlar bulabilmem o kitaplardan :13:
ve daha buraya yazmadığım bir sürü sebep..
seviyorum okumayı aman nazar değmesin
bir yere mi oturduk çevrede bir kitapçı mı var.tamamdır orda yemek yense bile ben babamdan para alıp gidip kitap alırdım ve hemen okumaya başlardım :) halada öyle..bi yere gitmişsem etrafta da kitapçı varsa bilirim ki ben oraya gitmeden rahat edemem.yanımdakilerede rahat ettirmem :)
adım kitap kurduna çıkmıştı ve gurur duyuyodum..
babam artık bıraktı çok okuduğumu görünce..bu seferde kızıyo ders çalışmıyosun kitap okuyosun diye..
soruya gelince. bende diğer bayanlar gibi sorgulamadım neden okuduğumu
ama galba şunlar yüzünden
1) kitap okumak sayesinde zamanında çok karşılaştığım takdir edici bakışlar :82:
2) gerçekten soyutlanmak
3) bir üyenin daha dediği gibi yaşamadığım şeyleri yaşıyo gibi olmam
4)düzgün konuşup yazmam..evet internette imla kurallarına pek uyduğum söylenemez ama en azından düzgün yazmam gerektiğinde yazabiliyorum :)))
5)hayal dünyamı geliştirmesi
6)kendimi yalnız hissettiğim zaman yeni arkadaşlar bulabilmem o kitaplardan :13:
ve daha buraya yazmadığım bir sürü sebep..
seviyorum okumayı aman nazar değmesin