Neden kilo veremiyorum :(

skyrose

Guru
Kayıtlı Üye
8 Mart 2011
1.900
2.500
Herkese merhaba. Ben 16 yasindayim, 85 kiloyum, 1.60 boyundayim. 2 aydir gunde 1 saat yuruyerek, yememe dikkat ederek ve gunde 2 litre su icerek 5 kilo verdim. Bana az verdim gibi geliyor. :18: Son 3 haftadir hic kilo vermedim bu da moralimi bozdu ve dikkat etmemeye basladim. :KK1: 3 aya kadar 10 kilo vermek istiyorum ama zor gibi gorunuyor cunku kilo veremiyorum artik :26: Acaba ben ne zaman kilo veririm neden simdi veremiyorum ve 3 ay gibi bi surede 10 kilo verebilirmiyim. Sadece yuruyus yeterli olurmu yoksa daha baska egzersizler mi yapmam gerek? Yardimci olursaniz cok sevinirim :KK16:

troidlerin yavaş çalışıyor olabilir...çabuk kilo alıyosan çok yavaşta veriyosan bi diyetisyene git derim..eğer gidemiyosan uzun yapılan diyetlerden sonra ( burayı iyi oku) beyin senin kötü günlerin için vücudundaki yağları bırakmaz bi bakmışsın kilo veremiyorsun

beynini şaşırtacaksın 2 gün muz gibi kalorili besinler tüketebilirsin ertesi gün tekrar rejime başladığında 0 dan başlıyomuşsun gibi kilo vermeye dvm edersin

bu arada dukan diyetini öneririm bi çok dr arkadaşım çok zayıfladılar bu diyetle

bu dediklerinizi yapiyorum zaten ama yinede kilo veremiyorum :KK43: acayip moralim bozuk bu konu yuzunden :KK43: dukan diyetini arastiricam tesekkur ederim.

X