Neden kadınlar böyle ,?

Siz ter kokusundan rahatsız olabiliyorsunuz ama ben deodorant kokusundan hasta oluyorum ayrımını yapamıyorsunuz. Konuyu takibi bırakıyorum size düşünceleriniz ile mutluluklar

Deodorantı savunmadım ki şimdiye kadar ben. Ben sizi de anlıyorum merak etmeyin. Parfüm ve roll on vs gerekli olabiliyor diyorum. Ama diğer insanları rahatsız etmeden tabi ki. Parfüm banyosu yapsın demiyorum elbet.

İnsanların zor şartta çalışması ayrı duş , taharet alması ayrı bişey.

Onların özensiz bakımsız hatta paspal olmaları sorın değil. Bakımlı gezinen, tertemiz, fönlü saclarla geinen kadınları kıskanmaları sıkıntı.
Herkesin bakım anlayısı farklı, kimine dus yeter. Benim icin el ayak manikürlü pedikürlü olacak, saclar parlayacak, kıyfet spor da olsa birbiri ile uyumlu olacak, temiz kokulacak, cilt bakımın cildin tertemiz tam olacak. Kendimin beklentisi bu iken bazen hayat yorgunlugunda veya anlık hani yaprak dökme dönemlerinde yapamadığım oluyor tüm saydıklarımı. Herkesin kadın olma bakısı farklı takılmayın bence ,yeterki kıskançlıkla fesat bakıslar atmasınlar inanın kafi

Türk toplumu ve kadınları hijyeni ile ünlü arkadaşlar aaa

Doğru söylüyor kadın. Parfümü Fransızlar icat etmiş. Pis kokularını bastırmak için. Versay sarayına gittik. Sidik kokuyordu. Napolyon’un arkasından bir hizmetkar dolanırmış. Lazımlığa yaparmış. Amerika’da çok gördüm. Restaurant çalışanlarına “tuvaletten sonra ellerinizi yıkayın” diye ikaz notu yazıyorlar.
Hijyen kültürle çok alakalı.

Gerçekten öyle çok sinirim bozuldu okuyunca. insan dışarda yemek yerken çok zorlanır ya oralar da hijyensizliğe kültür diyemem vallahi. Bir ara Hollywoodda da kim attı ise bunu cildi bozulmasın diye banyo yapmayı gereksiz gördüklerini söyleyenler oldu. Ya da insan bedeni kendi kendini temizliyormuş ya bunu neye dayanarak söylüyorsunuz arkadaş insan kedi mi? Kokar insan birkere.
Cocukları için üstü ciddi kirlenmeden yıkamıyoruz diyorlar. Şimdi şu var hastalıklara bağışıklık kazanmadık mı biz? Temiz kalarak. Tam aksi daha tehlikeli hastalıklara davetiye çıkarıyorlar.
İnsan vücudu kendi kendini temizleyemez böyle birşey yoktur. Yıkanmaya ihtiyacı vardır gerektiği kadarıyla.

Gama senden sonra google’da baktım. Kralları senede 1 kez halkın önünde yıkanırmış. Yıkanmamayı dindarlığın göstergesi olarak düşünürlermiş. Asil olanlar ulu orta tuvaletini yapabilirmiş ama halk karanlık çökünce tuvalet ihtiyacını giderebilirmiş. Aksi halde para ya da hapis cezasına yaptırırlarmış. Marie Antoinette’in böyle oturaklı tuvaleti varmış ama kanalizasyon sistemi yokmuş.

Eklentiler

• 19F4AC80-46E9-4F85-8285-19EEAE480A35.jpeg
    43,9 KB · Görüntüleme: 35
Güzel dinimiz bile camiye kokulu şeyler yenildiyse gelinmesin deniliyor.
Temizlik imandandır.
Ben 24 senedir 5 vakit namaz kılıyorum. Bizim camilerimizin ve mescitlerimizin çoğu çok kötü kokuyor. Abdest alıp ayaklarını kurutmadan halıya bastıkları için. Çopu caminin tuvaleti çok pis. Bazılarına parayla girdim. Onlar yine ek gelir yapıp sabun, tuvalet kağıdı koymuş.
Kültürle alakalı bu. Gittiğim en pis ülkelerden biriydi Suudi Arabistan. Ama diğer taraftan Dubai bal dök yala. Çoğu yer mermerdi. Pırıl pırıl.
Bizim hizmet sektöründe işletmemiz var. Ben aylık her toplantıda kişisel hijyeninize dikkat edin diye uyarı yapardım. Personel giyinme odasında duşlar var zaten. Extra kıyafetler.
Bir kat görevlisi kadın işe başladı. Ben odayı kontrole girdiğimde inanılmaz ağır koku fark ettim. O ikazla düzelecek bir şey değildi. Bazı insanların yediği, içtiği ya da hormonal bir bozukluk sebebiyle kokusu ağır oluyor.
Yoksa kendim inanın ilkokul öğretmeni gibi kimin tırnakları bakımsız, kim ter kokuyor, kim sakal traşı olmamış hepsini takip ediyordum.

Konu sahibi size karşı kendinizi marka giydiniz için övdüğünüz (marka dediğiniz ise Zara ydı ) anneninizi ise giyinmeyi bilmediğini için yerdiğiniz yorumunuzdan beri bir antipati besliyorum.
Kendinizi bukadar üstün görme sebebinizi bir psikolog eşliğinde bulmanızı tavsiye ederim. Öğretmendiniz sanki üstelik?
Ter kokusu, pislik vb kimsenin hoşuna gitmez. Temizlik, güzel kokmak benim için vazgeçilmezdir. Ama ben böyleyim diye, kimseyi aşağılamaya hakkım yok. Çok çok görüşmem olur biter. Siz birde kadınlar obez, dişleri sarı vs. demişsiniz. Bundan size ne? Erkek değil kadın olarakda sarılmak zorunda değilsiniz.
Hem sizin arabanız yokmu ya, metroda işiniz ne Allah aşkına? Yakışıyormu sizin gibi marka düşkünü, en en kadın kadına metrolarda a’dan z’ye gitmek?

Ay çok igrenc ya okudum Türklerden öğrendiler temizlik ve adabı resmen. Oyuzden hala da medeni görmüyorum onları alışkanlığı sürdürenler var yıkanmayarak.

Temizlik önemli fakat kadınlar için genellemeseydin iyiydi. Erkekler çok mu temiz. ?

Zara giyiyorum diye övünmek mi Nerden baksan görgüsüzlük. Ben de bir konu açacağım bazı kadınlar neden görgüsüz diye.

Ya cok temizim suyum buyum diyemem ama,

Dogum izninden donup ilk kez ise otobusle gittigimde ogurme gelmisti ter kokusundan. Ama sonra zamanla alistim

Bence arada bir toplu alanlara giren biriyseniz biraz yukleme almissiniz gibi olmus. Sabah dusunuzu aldiniz, surundunuz parfumu suyu buyu, kremlendiniz,… falan filan iste. Yurudunuz otobuse 20 dak, hava 30 derece, girdiniz 100 kisiyle ayni otobuse. Artik ne sabun kokusu kalacak allasen, hepimiz oyle ortamda kokariz. Ben temizim bla blaya gerek yok o yuzden. Tamam salmayalim ama, evde oturan babanneyle de 12 saat ayaktaki ablayi karsilastirmayalim. Azicik tolere edelim bazi seyleri.

Bir şeyi açıklığa kavuşturmak lazım.
Bu başlıkta tepki gösterenler pisliği savunmuyor.
Kimin ne yaşadığını bilmeden direk tepeden bakıp hor görmeyi, sadece kadınların hedef alınmasını ve kilolu insanlara laf edilmesini yeriyor.

Gerçekten pis denilebilecek kadınların sayısı parmakla gösterilecek kadar azdır. Haklarında konu açılmasını gerektirmeyecek kadar azdır.

Onun dışında yok ter kokmuş, yok dişi sarıymış, yok sismanmış.. kimin ne şartlarda yaşadığını bilmeden kimsenin haddine değil başkalarını hor görmek, yargılamak.
Asıl konu sahibini destekleyenler kötü kalpli bence.

İnsanlar zaman geçsin diye yaşıyor artık, çocukluktan alismamis olan var, kimseye güzellik borçlu değilim diyen var ağız kokusu ter kokusu katlanilmaz sessizce uzaklasiyorum yapacak bir şey yok hayatımda bir kere laiklik elden gidiyeah şeriat geliyeah diyen adama git dislerini fircala diyen ablam ve ona diş fırçası hediye eden kisiye güldüm hak verdim onun haricinde karışmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…