Polisler durdurduğunda emniyet müdürünü arayacağım diyen teyze siz misiniz?Evet farkındayımTeşekkür ederim
Neyi nereden bağlayacağınızı şaşırdınızPolisler durdurduğunda emniyet müdürünü arayacağım diyen teyze siz misiniz?
Siz ter kokusundan rahatsız olabiliyorsunuz ama ben deodorant kokusundan hasta oluyorum ayrımını yapamıyorsunuz. Konuyu takibi bırakıyorum size düşünceleriniz ile mutluluklar
İnsanların zor şartta çalışması ayrı duş , taharet alması ayrı bişey.Pis insanlar bu denli savunulduklarını görse travma yaşarlardı kesinNe çok pis insan seven varmış, yahu su ve sabun kullanacaklar alt tarafı, bi tarafını yıkamaktan aciz insanların neyini savunuyorlar anlamıyorum...
Zor şartta çalışmakla temiz olmak arasında bi bağlantı yokİnsanların zor şartta çalışması ayrı duş , taharet alması ayrı bişey.
Onların özensiz bakımsız hatta paspal olmaları sorın değil. Bakımlı gezinen, tertemiz, fönlü saclarla geinen kadınları kıskanmaları sıkıntı.Yani özür dilerim ama sadece merak ettim
Bugün metroda aklıma geldi. Bende bir kadınım ve mükemmelim asla diyemem . Ama temizliğim önemlidir .
Zaten bu sebeple de rahatsız oldum galiba , kadınlar artk asla eskisi gibi değil. 80 yaşında vefat eden anneannem bile , sabun kokuyordu resmen , eskiden kafınlar temizliğe daha mu düşkündü acaba . Ancak bu zamanlarda inanın sapsarı dişleri olan , bu sıcakta bi deodrnt kullanmayan insanlar var ya , hele dişleri sapsarı bir tabaka kaplamış diş etinden dişi boyunca resmen
Özür dileyerek söylüyorum ama erkek olsam değil sarılmak , suratına bakamam .
Pis erkekler için de düşüncelerim aynı , iğrenclet zaten , neden insanlar kendilerini bu kadar salmış zaten kadınlar obez derecesinde kilolu ve pis , zayıf olmayı kastetmiyorum ama insan spor ile vücuduna bakmalı ,, en basiti giyimi düzgün temiz bir kadın bi durakta bindi . İnanır mısınız topuklu ayakkabı vs artk sebep ne ise herkes tuhaf olan kadınmış gibi ona bakıp durdu , pis olan sizsiniz .. sanırım kadının süslenecek kadar hayatı sevmesi tuhaf geldi onlara , her neyse insanların bu kadar kendini bırakması üzücü ağır depresyon mu nedeni nedir
Doğru söylüyor kadın. Parfümü Fransızlar icat etmiş. Pis kokularını bastırmak için. Versay sarayına gittik. Sidik kokuyordu. Napolyon’un arkasından bir hizmetkar dolanırmış. Lazımlığa yaparmış. Amerika’da çok gördüm. Restaurant çalışanlarına “tuvaletten sonra ellerinizi yıkayın” diye ikaz notu yazıyorlar.Türk toplumu ve kadınları hijyeni ile ünlü arkadaşlar aaa
Doğru söylüyor kadın. Parfümü Fransızlar icat etmiş. Pis kokularını bastırmak için. Versay sarayına gittik. Sidik kokuyordu. Napolyon’un arkasından bir hizmetkar dolanırmış. Lazımlığa yaparmış. Amerika’da çok gördüm. Restaurant çalışanlarına “tuvaletten sonra ellerinizi yıkayın” diye ikaz notu yazıyorlar.
Hijyen kültürle çok alakalı.
Gama senden sonra google’da baktım. Kralları senede 1 kez halkın önünde yıkanırmış. Yıkanmamayı dindarlığın göstergesi olarak düşünürlermiş. Asil olanlar ulu orta tuvaletini yapabilirmiş ama halk karanlık çökünce tuvalet ihtiyacını giderebilirmiş. Aksi halde para ya da hapis cezasına yaptırırlarmış. Marie Antoinette’in böyle oturaklı tuvaleti varmış ama kanalizasyon sistemi yokmuş.Gerçekten öyle çok sinirim bozuldu okuyunca.insan dışarda yemek yerken çok zorlanır ya oralar da hijyensizliğe kültür diyemem vallahi. Bir ara Hollywoodda da kim attı ise bunu cildi bozulmasın diye banyo yapmayı gereksiz gördüklerini söyleyenler oldu. Ya da insan bedeni kendi kendini temizliyormuş ya bunu neye dayanarak söylüyorsunuz arkadaş insan kedi mi? Kokar insan birkere.
Cocukları için üstü ciddi kirlenmeden yıkamıyoruz diyorlar. Şimdi şu var hastalıklara bağışıklık kazanmadık mı biz? Temiz kalarak. Tam aksi daha tehlikeli hastalıklara davetiye çıkarıyorlar.
İnsan vücudu kendi kendini temizleyemez böyle birşey yoktur. Yıkanmaya ihtiyacı vardır gerektiği kadarıyla.
Ben 24 senedir 5 vakit namaz kılıyorum. Bizim camilerimizin ve mescitlerimizin çoğu çok kötü kokuyor. Abdest alıp ayaklarını kurutmadan halıya bastıkları için. Çopu caminin tuvaleti çok pis. Bazılarına parayla girdim. Onlar yine ek gelir yapıp sabun, tuvalet kağıdı koymuş.Güzel dinimiz bile camiye kokulu şeyler yenildiyse gelinmesin deniliyor.
Temizlik imandandır.
Konu sahibi size karşı kendinizi marka giydiniz için övdüğünüz (marka dediğiniz ise Zara ydıYani özür dilerim ama sadece merak ettim
Bugün metroda aklıma geldi. Bende bir kadınım ve mükemmelim asla diyemem . Ama temizliğim önemlidir .
Zaten bu sebeple de rahatsız oldum galiba , kadınlar artk asla eskisi gibi değil. 80 yaşında vefat eden anneannem bile , sabun kokuyordu resmen , eskiden kafınlar temizliğe daha mu düşkündü acaba . Ancak bu zamanlarda inanın sapsarı dişleri olan , bu sıcakta bi deodrnt kullanmayan insanlar var ya , hele dişleri sapsarı bir tabaka kaplamış diş etinden dişi boyunca resmen
Özür dileyerek söylüyorum ama erkek olsam değil sarılmak , suratına bakamam .
Pis erkekler için de düşüncelerim aynı , iğrenclet zaten , neden insanlar kendilerini bu kadar salmış zaten kadınlar obez derecesinde kilolu ve pis , zayıf olmayı kastetmiyorum ama insan spor ile vücuduna bakmalı ,, en basiti giyimi düzgün temiz bir kadın bi durakta bindi . İnanır mısınız topuklu ayakkabı vs artk sebep ne ise herkes tuhaf olan kadınmış gibi ona bakıp durdu , pis olan sizsiniz .. sanırım kadının süslenecek kadar hayatı sevmesi tuhaf geldi onlara , her neyse insanların bu kadar kendini bırakması üzücü ağır depresyon mu nedeni nedir
Gama senden sonra google’da baktım. Kralları senede 1 kez halkın önünde yıkanırmış. Yıkanmamayı dindarlığın göstergesi olarak düşünürlermiş. Asil olanlar ulu orta tuvaletini yapabilirmiş ama halk karanlık çökünce tuvalet ihtiyacını giderebilirmiş. Aksi halde para ya da hapis cezasına yaptırırlarmış. Marie Antoinette’in böyle oturaklı tuvaleti varmış ama kanalizasyon sistemi yokmuş.
Zara giyiyorum diye övünmek miKonu sahibi size karşı kendinizi marka giydiniz için övdüğünüz (marka dediğiniz ise Zara ydı) anneninizi ise giyinmeyi bilmediğini için yerdiğiniz yorumunuzdan beri bir antipati besliyorum.
Kendinizi bukadar üstün görme sebebinizi bir psikolog eşliğinde bulmanızı tavsiye ederim. Öğretmendiniz sanki üstelik?
Ter kokusu, pislik vb kimsenin hoşuna gitmez. Temizlik, güzel kokmak benim için vazgeçilmezdir. Ama ben böyleyim diye, kimseyi aşağılamaya hakkım yok. Çok çok görüşmem olur biter. Siz birde kadınlar obez, dişleri sarı vs. demişsiniz. Bundan size ne? Erkek değil kadın olarakda sarılmak zorunda değilsiniz.
Hem sizin arabanız yokmu ya, metroda işiniz ne Allah aşkına? Yakışıyormu sizin gibi marka düşkünü, en en kadın kadına metrolarda a’dan z’ye gitmek?