Neden kadınlar böyle ,?

Kesinlikle böyle. Sabah makyaj yapıyorum parfüm , roll on kullanıyorum üstelik kendi aracımla gidip geliyorum. Akşam çıkışta ter içindeyim makyaj zaten akıp gitmiş. Kilo konusuna değinmiyorum bile o hiç kimseyi ilgilendirmez

O aşağıladığınız insanların arasına NEDEN BOŞANMAK İÇİN AYRILDIĞI EŞİNE GERİ DÖNER İNSAN??? Diye kendi kategorinizi eklemediniz? Çünkü size göre sizin haklı sebepleriniz var ve bir konuda da bunu yazıp durmayın dediniz demi? O insanların da sorulduğu zaman sizin kendinize bakış açınız gibi (!) kendilerince bir sebebi vardır eminim.

Kesinlikle , sapla samanı iyi ayırt etmek lazım , pisliğin savunulacak hicbir yanı yok ...
Aslında savunmaktan ziyade konu sahibinin aşırı itici üslubu konuyu buraya getirdi. Kilodan girdi dişten çıktı, arada kadına laf ettim demesinler diye erkekleri bi kattı. Konuyu da dert başlığı altına açmaya uygun hale getirmek için acaba nedir bunların sebebi diye bağladı. Yani ortada çok rahatsız edici bir üslup var.

Dört dörtlük kimse yokki.Sizinde kusurlarınizin olduğu zamanlar vardır.

Deodorant ta kullansan roll on da maalesef insan terin önüne geçemiyor.Yaz sıcaklarında.

Evet konunun kadınlar üzerinden yürütülmesi irrite edici onun dışında temizlik kadın erkek herkes için aynı şekilde önemli..

Deodorant ta kullansan roll on da maalesef insan terin önüne geçemiyor.Yaz sıcaklarında.
Günlük duş alınıp kıyafet değişilebilir, ben bu şekilde aksama kadar idare edebiliyorum, kendimi eve atar atmaz direk duşa, ertesi gün asla aynı kıyafetler iç çamaşırı giyemem , bence rolon , parfüm hergun yıkanmadıkça fayda sağlamıyor yazın..

Evet konunun kadınlar üzerinden yürütülmesi irrite edici onun dışında temizlik kadın erkek herkes için aynı şekilde önemli..

çalıştığım okulda bir öğretmen vardı. Eskiden çok temiz, özenli bir kadındı derlerdi. Bir gün öğrendim ki Çocuğu kanserden vefat etmiş. kadın hayata küsmüş, hatta bir kere bazen saçımı taramayı unutuyorum derdi, evet kadın hijyen noktasında sıkıntılıydı ama onun da apayrı bir derdi vardı.

İnsanların temiz olmamasından dert yanmanın üslubu bu olmamalı. Burada resmen itici bir üslup var, konu sahibinin üstten bakışı, aslında bunu dert etmeyişi ve o küçümseyici hali. Neyse ben niye bu kadar üzüldüm bilmiyorum, sanırım yukarda bahsettiğim şeyden.

Ben bornozda terledigim zamanları biliyorum

kadını erkeği yok da pis gezmenin, banyo yapmamanın, bi deodorant kullanmamanın yoğun çalışmakla ilgisi nedir onu anlamadım
hepimiz yoğun çalışıyoruz zaten kimse koca gün 1 saat çalışıp evine dönmüyor
leş gibi gezmeyi de savunmasın kimse burada
deodorant kokusuna diğer insanların alerjisi vs olabilir diyenler olmuş, kokusuz roll-onlar var ter kokusunu önlemek için mesela d--tak marka
ondan kullanabilir isteyen

cinsiyet ayırmadan insan temiz olmalı, hatta çiftlik hayvanlarına da temiz bakmalılar yabancıların inekleri kuzuları pamuk gibi temiz temiz.
Kilo milo titizlik pislik zart zurt hepsinin psikolojik boyutlar var. Hatta kadınlar/ erkekler diliyle yazmanın da psikolojik bir boyutu var.

bi arkadaş ne kadar titiz olduğundan bahsederdi kendini överdi; gel gör ki öyle bi ter kokusu öyle bi sigara kokusu taşıyordu ki karşılaşınca midem ayaklanırdı. Bi de onun üstüne parfüm boca ederdi öf.

Evet o inceden inceye kadınlara olan kötü bakış açısını çok hissettiriyor zaten annesinin hep evlat ayırdığından , gelin ona kötü davransa bile haklıdır kesin dedi ben düşünüyorum da bilinç altında kadınları kötü olarak mı kodladı bir eziklik duygusu var gibi kendini de sürekli yükseltme çabası var gibi.

Titizliginden ovunmekte ne bileyim ..hiç anladığım şey değil

Terlemek pis birşey değildir vücudun doğal ihtiyacıdır fazlası zararlı olabilir araştırmak lazım ama terimizi temiz tutmak bizim elimiz de kokmadan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…