Neden kadınlar böyle ,?

Bence kullandığınız üslüp doğru değil. Dedorant kullanmıyor dediğiniz kadın belki de sabah 8 akşam 8 bu sıcakta çalıştı. kendine istediği özeni göstersin akşam berbat halde eve döner hayat şartlarından bu durumda olabilir. Evet haklısınız herkes keşke kendine özen gösterse ama artık yaşamak öyle kolay değil.
Kesinlikle böyle. Sabah makyaj yapıyorum parfüm , roll on kullanıyorum üstelik kendi aracımla gidip geliyorum. Akşam çıkışta ter içindeyim makyaj zaten akıp gitmiş. Kilo konusuna değinmiyorum bile o hiç kimseyi ilgilendirmez

Bir de parfüme, kokuya hassasiyeti olan arkadaşlarımdan duymuştum. Böyle kristal roll-onlar varmış.

Eklentiler

• 60D5CF15-3244-4063-928C-636181FA511E.jpeg
    60D5CF15-3244-4063-928C-636181FA511E.jpeg
    21,6 KB · Görüntüleme: 27
  • 1A257FDE-CDFB-4A67-966F-5A4244492186.jpeg
    1A257FDE-CDFB-4A67-966F-5A4244492186.jpeg
    17 KB · Görüntüleme: 23
O aşağıladığınız insanların arasına NEDEN BOŞANMAK İÇİN AYRILDIĞI EŞİNE GERİ DÖNER İNSAN??? Diye kendi kategorinizi eklemediniz? Çünkü size göre sizin haklı sebepleriniz var ve bir konuda da bunu yazıp durmayın dediniz demi? O insanların da sorulduğu zaman sizin kendinize bakış açınız gibi (!) kendilerince bir sebebi vardır eminim.

Kesinlikle , sapla samanı iyi ayırt etmek lazım , pisliğin savunulacak hicbir yanı yok ...
Aslında savunmaktan ziyade konu sahibinin aşırı itici üslubu konuyu buraya getirdi. Kilodan girdi dişten çıktı, arada kadına laf ettim demesinler diye erkekleri bi kattı. Konuyu da dert başlığı altına açmaya uygun hale getirmek için acaba nedir bunların sebebi diye bağladı. Yani ortada çok rahatsız edici bir üslup var.

Yani özür dilerim ama sadece merak ettim
Bugün metroda aklıma geldi. Bende bir kadınım ve mükemmelim asla diyemem . Ama temizliğim önemlidir .

Zaten bu sebeple de rahatsız oldum galiba , kadınlar artk asla eskisi gibi değil. 80 yaşında vefat eden anneannem bile , sabun kokuyordu resmen , eskiden kafınlar temizliğe daha mu düşkündü acaba . Ancak bu zamanlarda inanın sapsarı dişleri olan , bu sıcakta bi deodrnt kullanmayan insanlar var ya , hele dişleri sapsarı bir tabaka kaplamış diş etinden dişi boyunca resmen :KK43:
Özür dileyerek söylüyorum ama erkek olsam değil sarılmak , suratına bakamam .
Pis erkekler için de düşüncelerim aynı , iğrenclet zaten , neden insanlar kendilerini bu kadar salmış zaten kadınlar obez derecesinde kilolu ve pis , zayıf olmayı kastetmiyorum ama insan spor ile vücuduna bakmalı ,, en basiti giyimi düzgün temiz bir kadın bi durakta bindi . İnanır mısınız topuklu ayakkabı vs artk sebep ne ise herkes tuhaf olan kadınmış gibi ona bakıp durdu , pis olan sizsiniz .. sanırım kadının süslenecek kadar hayatı sevmesi tuhaf geldi onlara , her neyse insanların bu kadar kendini bırakması üzücü ağır depresyon mu nedeni nedir
Dört dörtlük kimse yokki.Sizinde kusurlarınizin olduğu zamanlar vardır.

Bacım bir deodorant en ucuzu elli lira olmus 😅 eskiden kullanamayan insan şimdi kullanır mı?
İnsanlar sabahın ayazında uyanıyor, herkesin iş başı aynı saatlerde olduğu için tıklım tıklım otobüslerde kucak kucağa gidiyor , hele ki ucuz olduğu için şehrin dışında oturuyorsa kaç araba değiştiriyor. İs Yerinde belki tüm gün ayakta çalışıyor vs , aynı saatlerde geri dönüyor.
Kimin enerjisi kalır ki kendine bakmaya?
Hele ki üç kuruş maaş alanların? Capagini silse şükür bence, bu hayata daha fazla özenmeye gerek yok
Deodorant ta kullansan roll on da maalesef insan terin önüne geçemiyor.Yaz sıcaklarında.

Aslında savunmaktan ziyade konu sahibinin aşırı itici üslubu konuyu buraya getirdi. Kilodan girdi dişten çıktı, arada kadına laf ettim demesinler diye erkekleri bi kattı. Konuyu da dert başlığı altına açmaya uygun hale getirmek için acaba nedir bunların sebebi diye bağladı. Yani ortada çok rahatsız edici bir üslup var.
Evet konunun kadınlar üzerinden yürütülmesi irrite edici onun dışında temizlik kadın erkek herkes için aynı şekilde önemli..

Deodorant ta kullansan roll on da maalesef insan terin önüne geçemiyor.Yaz sıcaklarında.
Günlük duş alınıp kıyafet değişilebilir, ben bu şekilde aksama kadar idare edebiliyorum, kendimi eve atar atmaz direk duşa, ertesi gün asla aynı kıyafetler iç çamaşırı giyemem , bence rolon , parfüm hergun yıkanmadıkça fayda sağlamıyor yazın..

Evet konunun kadınlar üzerinden yürütülmesi irrite edici onun dışında temizlik kadın erkek herkes için aynı şekilde önemli..

çalıştığım okulda bir öğretmen vardı. Eskiden çok temiz, özenli bir kadındı derlerdi. Bir gün öğrendim ki Çocuğu kanserden vefat etmiş. kadın hayata küsmüş, hatta bir kere bazen saçımı taramayı unutuyorum derdi, evet kadın hijyen noktasında sıkıntılıydı ama onun da apayrı bir derdi vardı.

İnsanların temiz olmamasından dert yanmanın üslubu bu olmamalı. Burada resmen itici bir üslup var, konu sahibinin üstten bakışı, aslında bunu dert etmeyişi ve o küçümseyici hali. Neyse ben niye bu kadar üzüldüm bilmiyorum, sanırım yukarda bahsettiğim şeyden.

Günlük duş alınıp kıyafet değişilebilir, ben bu şekilde aksama kadar idare edebiliyorum, kendimi eve atar atmaz direk duşa, ertesi gün asla aynı kıyafetler iç çamaşırı giyemem , bence rolon , parfüm hergun yıkanmadıkça fayda sağlamıyor yazın..
Ben bornozda terledigim zamanları biliyorum

kadını erkeği yok da pis gezmenin, banyo yapmamanın, bi deodorant kullanmamanın yoğun çalışmakla ilgisi nedir onu anlamadım
hepimiz yoğun çalışıyoruz zaten kimse koca gün 1 saat çalışıp evine dönmüyor
leş gibi gezmeyi de savunmasın kimse burada
deodorant kokusuna diğer insanların alerjisi vs olabilir diyenler olmuş, kokusuz roll-onlar var ter kokusunu önlemek için mesela d--tak marka
ondan kullanabilir isteyen

cinsiyet ayırmadan insan temiz olmalı, hatta çiftlik hayvanlarına da temiz bakmalılar yabancıların inekleri kuzuları pamuk gibi temiz temiz.
Kilo milo titizlik pislik zart zurt hepsinin psikolojik boyutlar var. Hatta kadınlar/ erkekler diliyle yazmanın da psikolojik bir boyutu var.

bi arkadaş ne kadar titiz olduğundan bahsederdi kendini överdi; gel gör ki öyle bi ter kokusu öyle bi sigara kokusu taşıyordu ki karşılaşınca midem ayaklanırdı. Bi de onun üstüne parfüm boca ederdi öf.

Evet o inceden inceye kadınlara olan kötü bakış açısını çok hissettiriyor zaten annesinin hep evlat ayırdığından , gelin ona kötü davransa bile haklıdır kesin dedi ben düşünüyorum da bilinç altında kadınları kötü olarak mı kodladı bir eziklik duygusu var gibi kendini de sürekli yükseltme çabası var gibi.

cinsiyet ayırmadan insan temiz olmalı, hatta çiftlik hayvanlarına da temiz bakmalılar yabancıların inekleri kuzuları pamuk gibi temiz temiz.
Kilo milo titizlik pislik zart zurt hepsinin psikolojik boyutlar var. Hatta kadınlar/ erkekler diliyle yazmanın da psikolojik bir boyutu var.

bi arkadaş ne kadar titiz olduğundan bahsederdi kendini överdi; gel gör ki öyle bi ter kokusu öyle bi sigara kokusu taşıyordu ki karşılaşınca midem ayaklanırdı. Bi de onun üstüne parfüm boca ederdi öf.
Titizliginden ovunmekte ne bileyim ..hiç anladığım şey değil

Terlemek pis birşey değildir vücudun doğal ihtiyacıdır fazlası zararlı olabilir araştırmak lazım ama terimizi temiz tutmak bizim elimiz de kokmadan.

X