Neden kadınlar böyle ,?

Beni ilgilendirmiyor istediğim yorumu yaparım ne boşunaymış birine hakaret mi ediyorum dini boyutu da eklemek neden kabahat sağlık açısından okey toplumsal olarak okey eee neden rahatsız oluyorlar bu kadar onu da dediysem hiç anlamıyorum gülünç tamam okey bazı insanlar sabunla kırklansın isterse teni kokuyor bunu kapatabildiği tek şey ekstra ürün kullanmak oluyor. Bizzat şahit olduğum arkadaşlarım var.
Sigara içiyor ağır kokuyor napacak bu arkadaş. Sürekli dis fırçalaması gerekiyor ayrıca diş macunu da kimyasal. Parfümsüz bazı insanlar çok zorlanıyor tenleri kokuyor gercek anlamda. Ama abartı derece de kullanmak çok yanlış. İnsanları rahatsız etmemeli.
E ben pis demedim ki kullanmayanlara ama bazı insanların da kullanması gerekiyor elzem oluyor yapacak birşey yok. Ben ne ile kapatıyorsa onla kapatsın dedim sorununu. Ama doğal yollarla ama başka şeyle.

Roll on deodorant kullanmayan pis oluyor yani öyle mi? Yorumunuz çok çirkin.

Siz ter kokusundan rahatsız olabiliyorsunuz ama ben deodorant kokusundan hasta oluyorum ayrımını yapamıyorsunuz. Konuyu takibi bırakıyorum size düşünceleriniz ile mutluluklar

Roll on deodorant kullanmayan pis oluyor yani öyle mi? Yorumunuz çok çirkin.
Kokuyor diyorum. Dümdüz bir yorum, neyini anlayamadınız? Koku önleyici ürünlerin amacı banyo sonrası sürülüp kokusuz geçirilen süreyi uzatmaktır. Sadece banyo ile 1-2 saat idare eder belki ama ürünle 1 gün geçirilebilir. Sabah evden çıkıp akşam gelen biri için gayet iyi bence.

Migrenim var benimde parfüm kokusu direkt baş ağrısı

Kesinlikle koku önleyici olmadan yıkanmak, kila tüye dikkat etmek de çözüm değil. Bir de yiyecekler, ilaçlar çok etkiliyor ya. B12 takviyesi alıyorum Allah'ım ten kokum değişti. Gün içinde koltuk altımi kaç kere yıkayıp roll on sürdüğümü bilmiyorum. Sadece yıkanmak çözüm değil neyse ilac bitiyor şükür. Yıldım ya.

Pis miyim deyip duran arkadaş var yukarıda.
Yıkandın, tamam temizlik rutinin tamam ama birkaç saat sonra sıcaktan terlemeye başlayınca koku oluyor işte. Günün ortasında tekrar duş alma imkanı da çoğumuzun yok. Eeee o zaman?

İyi de lamine de yapıştırırken sağlıklı dişleri traşlayıp küçücük yapıyorlar yazık değil mi kız hiçbir diş orjinal dişin yerini tutamaz diş hekimleri içtenlikle diyor bunu. Bembeyaz olması tam bir güzellik algısı yaratmak ve ticari birşey.

Obezlige katılamicam çünkü nedir değildir bilmiyorsunuz 5 sene once bende obezdim 12500 tane hastalığjmı size sayacak değilim ama asla koktuğumu falan bilmem temizliğin kiloyla alakası yok bu forumda zaten seneler once sismanlar kokar furyası vardı hala devam ediyor mu bilmem de dr lardan bile bu konuda iltifat alirdim ne kadar temiz ve guzel koktugumla ilgili

Sevgili Yenna 'da anlama sorunu olduğunu düşünüyorum. Asla hakaret etmek amaçlı söylemiyorum bunu. Bi insan konuşurken gülerken dişlerinin temiz mi pis mi olduğunu anlarsın değil mi? Ben görüyorum diyorum inatla anlamak istemiyor.
Ya kendisinin dişleri bakımsız ondan bu alınganlık ya da gerçekten karşısındakinin dişlerini görmüyor görse de anlamıyor

Konuyu bıraktım ama ısrarla benden bahsetmeye devam ediyorsunuz. Duş alma imkanı olmayıp üzerine deodorant sıkınca temiz olunmuyor. Bu bedeni tanımakla alakalı bir şey. Benim deodoranta ihtiyacım olmadı zaten kokusu beni hasta ediyor şiddetli baş ağrısı ve mide bulantısı yapıyor saatlerce aç kalıyorum. Sırf millet güzel kokacak diye ben bu eziyeti çekmek zorunda değilim sizin kafa yapınıza göre. Kıl tüy temizliğime duşuma dikkat ediyorum bazı şeyler hormonel de oluyor. Tedavi olmak gerekebiliyor bir arkadaşım aşırı terleme yüzünden doktora gitti hormon tedavisi gördü. Ben kendim temizliğime dikkat ediyorum bana yetiyor. Kardeşim karbonat kullanıyor duştan sonra. Ki 24 saat çalışan biri eve geldiğinde yine duş alıp yatıyor. Kimse kimsenin kokusundan rahatsız olacak bir seviyeye gelene kadar beklemiyor. Ben insanlar pis olsun pis gezsin demiyorum deodorantın genel temizlik yerine geçmediğini kullanmayanın pis olmadığını herkesin vücudunun farklı olduğunu bedenine uygun şekilde yapması gerektiğini söylüyorum ama siz istediğiniz gibi algılayıp bana ithafen yazmayı sürdürüyorsunuz.
Karşıdaki kişi gülerken dişlerinin pis mi temiz mi olduğunu anlamak çok zor değil. Keşke ben de siz gibi olsaydım da o kadarını da anlamasaydım.
Konuyu takibi bıraktım diyorum beni alıntılamayın lütfen artık. Herşeyi kendi biliyor gibi davranan egosu ile konuşan herhangi bir insanla herhangi bir konuyu konuşmak istemiyorum bana egonuz fazla geldi. Siz herşeyi ben biliyorum demeye devam edebilirsiniz.

Empati bile yapamıyor kimse.. Konu sahibi zaten art niyetli. Pisliğin cinsiyeti olmaz. Sizler de oturup yağ bal sürün konu sahibinin ekmeğine. Beni kimse alıntılamasın yada konuşurken beni kast etmesin.

Ben deodorant yüzünden hasta oluyorum bana iyi gelmiyor ve kullanmayan herkes pis olmuyor bedenle alakalı bir durum diyip konuyu bırakıyorum. Laftan anlayan herkese teşekkür ederim.

Beni alıntılayıp yorumunuz çok çirkin diyen sizdiniz.
Hala kendi bedeninizi anlatıp duruyorsunuz. Kusura bakmayın ama beni ilgilendiren bir kısım yok. Ben ortaya bir yorum yaptım, böyle düşünüyorum dedim. Siz tutup beni yargıladınız. Ki ben pistir demedim, koku oluyor dedim. Üstüne tuğla gibi paragraf yazıp anlatıyorsunuz. Ben ve benim gibi düşünen arkadaşlar deodorantı, roll-onu yıkanmayın bunu sürün temiz olursunuz diyerek önermiyoruz. "Banyodan sonra" diye bastırarak yazmış herkes.
Her neyse beni salın ya.

Bende sizin gibi düşündüğüm için yaptırmıyorum ama burda çok hadsiz yorumlar gördüm ona biaen cevap yazdım.

Bende böyleyim alerjik astımım var. Parfüm deodorant sıkan kendini temiz sanıyor yıkansalar yeter halbuki tüm gün kendime gelemiyorum bu tarz durumları kişisel hakları ihlal olarak görüyorum ben başkasının parfümü beni hasta etmemeli, bu kadar sıkılmamalı.

Son düzenleme:
Kokunun en önemli sebebi bence polyester. Eskiden nineler sabun kokardı yazmış konu sahibi. eskiden kışın pazen ve yünlü, başka mevsimlerde de şile bezi, elpek bezi, keten gibi organik kumaşlar kullanılırdı. Şimdi tişörtler sentetik kumaştan. Sabah banyo yapıp giymek bile çözüm değil

Bende lazere gidiyorum sabah yıkanıyorum kokusuz roll on kullanıyorum öğlene leş gibi oluyorum sürekli koltuk altımı yıkamam gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…