NEDEN HERKES PİŞMAN?

Burun estetik doktoru seçimini iyi yapamayan pişman Ben uzun süredir araştırıyorum mesela. Süleyman Taş, Güncel Öztürk ve Gürkan Kayabaşoğlu gibi isimler oldukça başarılı. Instagram sayfalarına göz atabilirsiniz.

Bu üc doktorunda bi dolu magdur hastasi var canim. Aralarinda Suleyman Taş guzel burunlar yapiyor ama fiyati yuksek maalesef. Diger iki doktoru hic dusunme bile bi dolu magdur hastalarini gordum eskisinden cok daha kotu olmus

Burayı kastediyorsanız forumda çoğunlukla pişman olanlar ya da yanlış doktor seçimi yapanlar yazıyor. Bu sebeple sizde böyle bir izlenim oluşmuş olabilir.

Ben oldum, konu açtım bol resimli. Kızımda oldu. Onun ki mükemmel oldu, ben de ufak tefek sorunlar oldu, 6.ayımdayım ama pişman değilim, her halükarda eski halinden daha güzel buluyorum. Bu iş şans işi. Kızımı da aynı doktor ameliyat etti ama benim yaşım ve cilt kalitem daha zor iyileşme sağlandı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…