- 22 Ekim 2013
- 4.268
- 7.344
-
- Konu Sahibi Mavis Deniz
Evet tam akside mutsuz eder.Dedigim gibi dr la konusup karar vermelisin.Cok dogal burun yapmakta meziyet umarim istediginiz gibi olur.Ben açıkcası çok değişiklik istemiyorum. Böyle olursa pişman mı olurum. Çok doğal bir burun istiyorum. Öyle kavisli ve kısa burunları sevmiyorum böyle olmasından korkuyorum
Size katılıyorum benim de korkum bu aslında burnum güzel bile olsa bana yakışır mı ? Yoksa ifadem bakışlarım değişir mi? Sizce bu işe hiç girmemek mi lazım?Bence memnun olmayanlarda azımsanmayacak durumda burda o çok iyiyim güzel oldu sonuç diyenlere aldanmamak lazım sonuçta ona iyi gelen ameliyat senin yüzüne gitmeyebilir güzel bir burunla güzel olunacak diye bi kanun yok nice burunları güzel ama kendisi çirkin birçok kadın var sadece buruna odaklanmamak lazım yüzdeki oran çok önemli Bn bi akrabamdan örnek vereyim burda çok övülen bi doktora oldu burun efsane ama gel gör ki o dudak dişleri çok tuhaf bi hal aldı gözler keza bi ayrık değişik bakıyor yani buraya atılan güzel burun fotoları da yanıltıcı acaba estetiği olan kişinin mimik ve yüz hatları canlı hareketlerinde nasıl kimse bunu düşünmüyor ve çoğu kimsenin ameliyat sonucu hüsran oluyor Burun güzel olsa bile!!
O işlemler burun için daha riskli baya araştırdım. Siz ameliyat oldunuz mu? Binlerce insan ameliyat olup çok mutlu oluyorlar ama buradakiler biraz kafamı karıştırdıİşte bunun bi garantisi yok güzel de olabilir çirkinde o yüzden büyük risk bnce yani çok kötü bi burnunuz yoksa bnce bulaşmayın dolgu falan yapın ya da iple asma işlemi var burun çok güzel kalkıyor bi onu araştırın derim
Hayır ben olmadım çünkü etrafımda gördüğüm örnekler biraz tedirgin etti bnm kemerim yok sadece ucu biraz düşük Burnumun arkadaşlarım ve çevremde gerek yok deyince vazgeçtim ama dolgu düşünüyorumO işlemler burun için daha riskli baya araştırdım. Siz ameliyat oldunuz mu? Binlerce insan ameliyat olup çok mutlu oluyorlar ama buradakiler biraz kafamı karıştırdı
Umarım sizin istediğiniz gibi olur. Benim burnum da aşırı kötü değil küçük kemer var ve gülünce burun ucumda düşüklük oluyor ama ben rahatsız oluyorum. Bu tarz sorun yaşayanlardan dolayı olmasam mı diye düşünüp duruyorum.
[/QUOTBen de tam olarak bu düşünce ile ameliyat olmuştum, ‘kemerim çok yok kemer kalabilir hatta, ucu kalksa, güldüğümde düşmese kafii.’ Gerçekten cok dramatik bir burnun yok ise, burnun psikolojini etkileyecek boyutta değil ise asla olmamanı tavsiye ederim.Umarım sizin istediğiniz gibi olur. Benim burnum da aşırı kötü değil küçük kemer var ve gülünce burun ucumda düşüklük oluyor ama ben rahatsız oluyorum. Bu tarz sorun yaşayanlardan dolayı olmasam mı diye düşünüp duruyorum.
Siz ameliyat oldunuz mu?Gerçekten çok güzel özetlemişsiniz bence. Ben de acaba herkes pişman mı oluyor diye düşünüyorum fakat gerçekten de dediğiniz gibi. Bir de çok mükemmelliyetçiler var. Burada kaç konu okudum çok pişmanım burnumun haline bakın diyen ve aslında burnunda kimsenin farketmeyeceği minimal sıkıntılar olan ya da yüzüne çok yakışsa da hayalindeki olmadığı için çoo mutsuz olan.
Hayır temmuzun ortasında ameliyatım :)Siz ameliyat oldunuz mu?
Ne zaman oldu ameliyatı akrabanız acaba :OBence memnun olmayanlarda azımsanmayacak durumda burda o çok iyiyim güzel oldu sonuç diyenlere aldanmamak lazım sonuçta ona iyi gelen ameliyat senin yüzüne gitmeyebilir güzel bir burunla güzel olunacak diye bi kanun yok nice burunları güzel ama kendisi çirkin birçok kadın var sadece buruna odaklanmamak lazım yüzdeki oran çok önemli Bn bi akrabamdan örnek vereyim burda çok övülen bi doktora oldu burun efsane ama gel gör ki o dudak dişleri çok tuhaf bi hal aldı gözler keza bi ayrık değişik bakıyor yani buraya atılan güzel burun fotoları da yanıltıcı acaba estetiği olan kişinin mimik ve yüz hatları canlı hareketlerinde nasıl kimse bunu düşünmüyor ve çoğu kimsenin ameliyat sonucu hüsran oluyor Burun güzel olsa bile!!
Kuzenim geçen sene temmuzda oldu siz ameliyat oldunuz mu?Ne zaman oldu ameliyatı akrabanız acaba :O
6 ay oldu benim de ama yüzüm dediğiniz gibi bi garip şiş gibi sanki dudağım göz altım . Halbuki çok ufak bi yamukluk düzeltildi.. belki 6.ayda ödemler hala inmemiştir diye düşünüyordum ama kuzeninizin 1yılı olmuş hala mı şiş yüzü?Kuzenim geçen sene temmuzda oldu siz ameliyat oldunuz mu?
Yaa öyle mi ben de öyle olmasından korkuyorum ama arkadaşım oldu ve hiç öyle durmuyor6 ay oldu benim de ama yüzüm dediğiniz gibi bi garip şiş gibi sanki dudağım göz altım . Halbuki çok ufak bi yamukluk düzeltildi.. belki 6.ayda ödemler hala inmemiştir diye düşünüyordum ama kuzeninizin 1yılı olmuş hala mı şiş yüzü?
Evet öyle durumlar olabiliyormuş ne yazık ki. Siz kime olmuştunuz?6 yıl oldu benimde hiç şikayetim yok iyiki yaptırmıştm ama güzel doktora denk gelmen lazım canım korkutmak istemem ama arkadaşımın birinin burnunun kemer yeri çöktü bir süre sonra iyice araştır doktoru
Murat övünçEvet öyle durumlar olabiliyormuş ne yazık ki. Siz kime olmuştunuz?
İnternetten baktım ama bulamadım hangi şehirde?Murat övünç
Kızİnternetten baktım ama bulamadım hangi şehirde?
Ay ilahi cok guldumKızövünç Akdemir ya bu murat övünç totoşu heryerde bilinç altıma işlemiş artık
Deme deme gece bile beynim tekrar ediyorAy ilahi cok guldumdalga dalga dalga dalgaaaa